Отговори
# 435
  • София
Айдее, цял ден ме няма и спора се е заформил Twisted Evil Шегувам се де, само да кажа, че и аз се обиждам от това, че явно ние не обичаме достатъчно децата си и сме готови да им рискуваме здравето и живота

Цвети, Честит Рожден ден, много здраве и щастие, дано Дани да се оправи бързо и да забравиш за всякакви болести повече Praynig Hug
Аурора, да ти жива и здрава щерката, много здраве и за нея Hug

Да се присъединя също така към клуба на майките с паднали от спалнята бебета. Тъкмо снощи се похвалих, че вчера го хванах на ръба, и днес при сутрешното кърмене в 7 тупна на земята Rolling Eyes Нашата спалня не е висока, и долу е паркет, плюс че меките ми чехли бяла долу и главата му беше точно върху тях, та не се изплаших много, той рева около половин минута и като му мина уплаха взе да се смее. От тази вечер ще закрепя една табуретка и възглавница от външната страна на леглото, пък дано да спестим някое падане Mr. Green

Ние днес бяхме малко в мол Сердика, там беше ок, нямаше много хора, дори си тръгнахме към 6 и си беше ок Grinning

Крис единственото, което иска да прави в момента е да стои седнал на леглото, отрупан с играчки и нещо да "работи" с тях Mr. Green

Ваче, аз съм чувала за много бебета, които отказват да ядат пюрета. На моята приятелка бебето беше така, кърмено доста време и след това до към 8-9 месеца не искаше почти никаква твърда храна. Според мен това не е проблем, кърми си я, когато си иска и й предлагай храни, към тя когато реши ще започне да ги яде. Едно момиче, с което се запознах покрай Мушмуронко, също каза същото за нейното момиченце преди време, е миналата седмица я видях и бебка тъкмо е прояла пюрета Hug

Отивам да вечерям, хайде до после

# 436

Динора, ама ние не обсъждаме коя е добра майка и коя не е... Simple Smile
Чинче, аз виждам такъв подтекст в някои от коментарите за ваксините. Също и в коментарите за свекървите /като визирам и твоите постове, в които разказваш за бабището ви и коментарите на Деската за забележките, които са й правили за студеното и тн да не изброявам/. Затова го написах като моето обобщение на проблема "добра-лоша майка".  
Иначе мнението ми за ваксините... Когато бях в 11 клас един съученик се разболя от туберкулоза. Докато разберат какво му е... едва не се случи най-лошото. Въпросното момче нямаше нито една ваксина /не знам какви са причините/. Като се разбра от какво е болен училищната сестра дойде в класа ни и ни каза да уведомим личните си лекари и да ни направят профилактични допълнителни прегледи.
 На Сиси за момента не са поставени всички ваксини за тази възраст планирани по календара. Но не защото аз ги отказвам. Просто педиатърката поставя разделно ваксините по една месечно. Още една мама в темата беше писала, че и техния педиатър действа така, но не помня коя мама беше.

# 437
  • София
Момичета и момче, моето дете спи от 17:30, даже си прескочи яденето в 7 Shocked
Аз прах, гладих, подреждах, вече се въртя като обрана (каквато съм си всъщност Mr. Green) и влизам през минутка да я погледна Crazy

зверче, добре, че нищо му няма на Крис, явно, че всички трябва да минем през това нещо Confused  Аз с ужас очаквам кога ще се случи и на нас...

Пеперудо, забравих да питам къде точно е тази прекрасна гледка?

# 438
  • София
Бюти,дано да може да спи и през нощта,че... Mr. Green

..а за паданията Жожо все още не се е изтръсвал...

И е официално захранен и яде /пу-пу/като за световно Mr. Green

# 439
  • Cyprus, Пловдив
Привет!
Честит рожден ден на Цвети,много здраве,любов и късмет на теб и цялото ти семейство   bouquet Милия Дани,колко е изстрадал,дано лошото е минало  Praynig
Аурора,честита ти тийнейджърка,да бъде здрава,умерено палава и много щастлива   bouquet
Относно спора,да си кажа-не мисля,че Вещи е искала да обиди някоя,или да каже персонално,че някоя не е добра майка,наистина се надявам всички просто да изказват мнение,и всичко,което прочетох до сега не са нападки  Peace  bouquet
Пеперудке,ние сме на другата крайност-Коледа,а навън 25 градуса    grinning039
И аз днес се подстригах и боядисах,малко заприличах на човек и живнах  Simple Smile
Деска,завид за наспиването  Hug
А ЧИНкейка ще го правя(за стотен път) в неделя за половин годинката на Янис  smile3508

# 440
Аз имам въпрос за ЧИНкейка. Може да ми отговори всеки , който го е правил  Wink
Маслото на котлона ли го разтопявате преди да го смесите с бисквитите или само на стайна температура? Колко ви е голям горе-долу съда в който го правите? Че аз като го правих изобщо не спазих пропорциите и на вкус ми се получи, но иначе падна едно гребане с лъжицата...

# 441
Момичета,Надя се изака разтроено ей сега  Confused дано не е това,което си мисля.... и да е само реакция като 1во въвеждане на пилешко  Rolling Eyes леко се притесних ,да си кажа...
Дарка,и при теб не е лошо,еххх  Hug

# 442
  • София
Здравейте,

От мен едно бързо "отчетно" включване.

Цвети, честит рожден ден и от мен! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

Аурора, честит рожден ден на дъщеря ти!   bouquet

Ани, на теб честито християнче!  Hug

Хелън, много се радвам за сестричката ти! Лека бременност й желая!

Относно спора,да си кажа-не мисля,че Вещи е искала да обиди някоя,или да каже персонално,че някоя не е добра майка,наистина се надявам всички просто да изказват мнение,и всичко,което прочетох до сега не са нападки  Peace  bouquet

Peace
С Вещи се оказахме съкварталки и се запознахме и реално, много мило и приятно момиче, със сигурност стана тук едно голямо недоразумение..
Както и да е, ще ми се тази тема да приключва.

Пеперудке, живееш на невероятно красиво място...

Силве, и аз на моменти се чудя за хиперактивност, после си викам - първо, че е рано за такива квалификации, а и второ - по-добре така. Само да има кой да носи и забавлява  Mr. Green

Виктор вече си цока крачетата, направо ми идва да го изям, толкова е сладък..  Laughing

Бубулинка, и от мен много прегръдки и дано Новата година ти донесе най-големия подарък  Praynig

И между другото, ако решите да направите някоя следваща среща в Скай Сити или Сердика много ще се радвам, защото ще мога и аз най-накрая да дойда. Нали съм пешеходка...  Simple Smile

Приятна ви вечер  Hug

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 20:56 от Maidenly

# 443
  • софия
Дидолинке, дано нищо няма, ще те чакам да кажеш Praynig
Ани, да ти кажа последно маслото го бях сложила на парното, трябва да е напълно разтопено, иначе да не може да се реже на парчета, поне при мен, правя го в тавичка към 30 см май, не съм добре със сантиметрите Embarassed
Иве Hug
Зверче, милия Крисчо радвам се че е добре. Hug
Магнетче нещо ми липсваш Simple Smile
Хеберлеа, дано имате спокойна нощ Praynig, да се наспите.
Още веднъж спокойна нощ.

# 444
  • София
Магнетче нещо ми липсваш Simple Smile
Ей ме бре,тук съм,просто напоследък малкия не ми остава миг спокойствие и влизам,чета набързо и изчезвам,че е нетърпим доста често...зъби ли са,какво е това чудо не знам. Сега спи и аз къде съм-тууук Mr. Green

# 445
Благодаря за пожеланията вчера! Ние отпразнувахме празника в тесен кръг, хапнахме рибка, а утре отивам да си купя подарък Grinning.
Цвети, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая Hug И дано Дани бързо да се оправя Praynig. Честити зъбки на Мони!
Аурора, честита ти рожденничка! Да е жива и здрава, и много да Ви радва  bouquet
Ани, честито християнче  bouquet Искам да гледам снимки Grinning. А букета беше много красив. За ЧИНкейка - аз разтопих маслото на водна баня.
Кити, радвам се за добрите новини - и за Вас с МТ, и за чаканото бебче Hug
Хеленче, браво на сестричката ти. Лека бременност й желая  и на финала едно прекрасно бебче bouquet.
Пеперудке, наистина е прекрасно Grinning. Аз и преди ти бях казала, че мечтая за почивка на такова място.
Ваче, уокърът не е нисък. Като поставя Теди права пред него, дръжката й стига точно до раменете и брадичката. И веднага започва да смуче дръжката Laughing. Тя е 66 см сега. Мисля, че ще й е добре, като започне да го бута.
Ичка, моля се да стане чудото и татко ти да се оправи Hug.
Буболинка, благодаря за поздравите, а на теб желая всичко най-хубаво  bouquet

Изчезвам - да гледам "Столичани в повече". Лека вечер.
Дидолинка, дано Надето е добре и това е инцидентно Praynig.

# 446
Здравейте,
влизам само за мъничко да видя как сте и тичам да спинкам, защото кой знае в колко ще се ококори малчо... аз вече си изградих навик да си лягам с него.
Бубулинка,  Hug И аз съм сигурна, че следващата година ще те зарадва с прекрасен дар!
Пеперудке, красота!!! В първия момент си викам, ей каква хубава картичка...във следващия - а, стига, бе, то не било картичка. Нпкой живее в тази зимна приказка! Ех, блазе, блазе...
Ани, и аз го правя, но не точно по Чин-рецептата, ама почти... И разтопявам маслото в микровълновата, докато стане съвсем течно. Иначе съм го правила в какви ли не съдинки, а последния път го правих в стъклени чашки - индивидуални порции. Стана хубаво, смисъл, виждат се трите слоя през стъклото. А разликата с този на чин е, че слагам не крема сирене, а кутийка сирене рикота. оригиналната рецепта с маскарпоне ми е много маслена, даже мазна...а рикотата е горе долу като кремата. Но ще пробвам и направо с крема скоро, де.

Забравих останалото. Айде утре - повече...евентуално. (ако не съм пак цял ден навън, както днес. уж, студ, студ, но откарахме една 3-часова разходка в парка).

Спете сладко в кош!

# 447
Заради това, че сте писали много, сега пак ще има май дълъг пост.
Радвам се, че ви разсмях с Йоана, ама и аз се забавлявам искрено тия дни.

Пеперудке, голяма красота. Завидях ти малко на снега, ама и тук ще дойде, няма начин.  Hug

Ваче, ще прояде Малка Ралка.
Към 7-8 месец някъде ще почнат да хапват по-охотно. Сега нека опитват ама като не искат, не ги мъчете.

Къдрокоске, ще спретнем една рота елени май   bouquet

Дидолинката, още не е почнала да лае, ама съм в очакване.

Зверче, важното е, че е добре Крис. И Йоана днес имаше малко падане. Ама то нейното е безобидно. Беше седнала в мен и се хвърли на дивана. Дори не разбра какво стана.

Динора, аз въобще не се смятам за лоша майка, въпреки забележките, които отнасям  Mr. Green А пък това само по себе си няма нищо общо с ваксините. Иначе и нашата педи ги слага разделно, но през няколко дни, в което също не виждам нищо лошо.

Абе и друго имаше, ама Столичаните ми отвличат вниманието нещо.

# 448
Динора, аз също като Деси не смятам, че това имаше нещо общо с ваксините. Що се отнася до коментарите на моята свекърва или непознати- не им обръщам внимание Simple Smile

Дидолина, следи я, но може освен пилешко какво е яла днес?

А н и, аз разстапям маслото в микровълновата. Правя в тавичка около 20-25см.

Кити, забравих да те поздравя. Дано снаха ти има лека бременност и скоро се радвате на още едно бебе Simple Smile Ама как повлече крак Wink

Магнет, честито захранване на Жожи.

Бюти, много, дано и през нощта спи...  Praynig  Hug

Зверче, уф, и аз много се притеснявам да не тупне, че при нас е ламинат, пък спалнята не е много ниска. Щом си кикоти, значи всичко му е наред.  Hug

# 449
  • Sofia
Пеперудке, следващата форумска среща май ще е във вашето хотелче!!  Grinning Страхотно е при вас!
И да ни направите отстъпка за група!  Mr. Green

Аз се хвърлих да правя киш тая вечер, ама мнооого бавно бе, пфу! Дано поне е вкусен накрая!

Доживях най-сетне и моето бебе да се кикоти  Laughing - нещо му говорехме насреща и аз викам "плюс плюс плюс плюс" и като почна това да се хили, като гумена играчка цвъркаше.  hahaha

И да добавя - нещо ми отказва май да суче... Слагах го към 19:00 и не ще, дърпа се, в същото време реве. След малко му направих една купичка каша и всичко изплюска.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт