Отговори
# 465
Добро утро!
Деска мерси за закуската!   bouquet

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!Много взети изпити пожелавам!   bouquet

Ние вчера излизахме и пишман станах,че го изкарах.Викам си едно кафе в парка,покупки и се прибираме-да ама НЕ,рев в парка,по пътя за магазина и млъкна.Заспа 10мин преди да се приберем,наложи се да го изкарвам от количката заспал.Докато се качихме вкъщи и като ококори едни очи и като почна един смях  ooooh!  и настана лудница....

Ходих най-после на гинеколог-каза,че няма нищо и нямало смисъл да се тревожа.Аз му казах,че е само профилактично и заради болката ниско долу в ляво,но каза,че няма нищо и най-вероятно е някой мускул,който се натоварва на моменти.

Хеленче,Кити много се радвам за близките ви.Пожелавам им леки бременности и хубави финали!   bouquet

Ваче права си резец е било,но не централен,а страничен,ама нали съм си решила,че е кучешки  Blush   Снощи имаше Т 37,2 сложих му свещичка и нямаше проблем.Стана свеж като репичка.Звънях на ЛЛ да го види,но каза,че ако не е зле да не съм посмяла да го водя.В града върлували 2 вируса,а в центъра било пълно с болни деца и каза,че не можела да рискува да го заразят.Гледам си го няма нищо освен Т,дали да не го заведа все пак  newsm78

Още имах да пиша,но ще е по-нататък,че ще стане дълъг поста.
Хубав ден   bouquet

# 466
Добро утро мацки!

Аз днес трябвало да ходя на работа!  Confused Пфу, един ден имам само да ида и той вече взе да ми тежи. Измързеливих се нещо. Ама така е , като не ми плащат и нямам стимул.  Wink

Кити , като каза диета се сетих да попитам как са резултатите - Ваче, Шунче, Кити....ако има и други?

Пеперудке, аз например като ви чета през телефона ме отбелязва като скрит или като гост, не знам точно, понеже не успявам да се логна. То и затова не мога да пиша през него. А може и да има някой умишлено , който не иска да му се вижда ника. Ваче например писа, че никога не й се вижда ника като ни чете.

Симпли , честито столче! Честита половин годинка на Селин. Като каза музикална играчка, сега се сетих , че на Ивко точно на тази възраст бяхме взели един волан и един барабан на Чико. С волана особено голяма игра падаше. Има доста копчелъци, капачета и истински звуци. Трябва да го издиря и да го включа скоро в действие.

Деси, а като си офлайн, като решиш да публикуваш трябва ли да станеш преди това онлайн?

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!

# 467
Добро утро,момичета!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЕЛИН И ДАРА !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ СЛАДКИШКИТЕ И МНОГО УСМИВКИ НА МАМЧЕТАТА ИМ!
Еййй и другите бебочета с месечинки днес да са живи и здрави ,ама да не изреждам ,че да не изпусна някое бебоче!
Сготвих грах и гювечета ,чакам Спиди да ми донесе подаръци за Дара-килимче за игра от едната баба -от пакостник си поръчах!!! А и подаръците за бабите -календари със снимки на Дара и табакера пак със снимка на Дара за таткото ни ,та отиде майчинството от този месец Grinning

# 468
Ани, скрити са тези, които умишлено са се скрили, както в скайп можеш да си невидим. Аз също си го направих така скоро, мога така да преглеждам теми, без да ме виждат, че съм там. Няма връзка с публикуването  Peace , не е нужно да си онлайн за да го направиш.  Прави се от настройки на профила някъде. Тъкмо се бях сетила  вчера, как върви захранването при теб? Много ме е яд, че не мога така дисциплинирано да пазя диета, иначе бих я почнала и аз, имам 13 кг да свалям още  Cry   smile3511

# 469
Добро утро!
Ана2,какво му е на Явор?Вирусче,зъбки?пиши като се върнете!
Надя не е акала от онзи път,незнам да го свързвам ли с месното пюре  Rolling Eyes днес ще дам още 2лъж. и ще видя реакцията и ще преценя...
Честити половин - годинки на Селин и Дара!  Hug   bouquet
Аз пък днес чакам резултати от секретите на нослетата и на двете кукли,че нали от 1месец се мъчим с хреми... т.е малката само леко сумти през нощта,ама предния път заради такова сумтене се изолираха стафилококи...ще видим сега.
ТинаТ,да не сте болнички и вие?май съм пропуснала..

# 470
Роси, никак не върви захранването. Спрях всичко. По краченцата , а днес видях че и по ръчичките му излязоха някакви грапавинки. Виждат се само като се вгледаш, но на пипане се усещат. Започнах сега да го мажа с тоалетно мляко. Не знам дали е от храна това! Но определено много му се иска да си хапва от нашите неща. Като седнем на масата и вече не си стои кротко в столчето, а все се протяга и вика "дай дай". Майка ми донесе домашни картофи. Тези дни ще му дам да си хапне картофче.

Момичета, благодаря за разясненията за Чинкейка! Значи тавата ми е по мярка. Ще го направя пак като спазвам точните пропорции!

# 471
Честити месечинки на Селин и Дара   bouquet
TinaT сигурно ще прозвуча като свекърва ама... 37.2 не е температура. Нито е за свещичка. Не се притеснявай толкова.
Аз съм си навила на пръста днес да ходя да плащам сметки и чакам малкото да се събуди. Да видим до къде ще стигнем.
Вчера ходих да избирам играчки за децата - нищо не ми хареса  Confused
И за баща им не мога да харесам подарък....
А и като вляза с количката в магазин се чувствам като слон в стъкларски магазин. Нито мога да разгледам спокойно нито нищо. + мрънкащо бебе ...
Ще взема да си харесам нещо за мен да си оправя настроението  Mr. Green После ще ми е по-лесно

# 472
Здравейте милички,
опитвам се пак 2-3 дни да ви наваксам и не успявам.  Embarassed
Моите двама мъже са много хремави, а от снощи и на Сиана носа протече и много киха. Покашля и по малко, но това е от секретите, които са съвсем прозрачни засега, та затова капя само сребърна вода. Звънях на педи да каже какво друго мога да правя, но тя в момента не може да говори щото преглежда  Cry
Много ми е мъчно не само защото са болни, а и понеже трябваше утре да ги водя на коледно тържество в работата.  Cry

Цвети, преди няколко месеца и Марки кашляше няколко дни и според трима лекари нищо му нямаше и нищо не му помагаше. Накрая ЛЛ му изписа един сироп, който веднага му помогна, но така и не се разбра какво му имаше.

И на патерички искам да поздравя всички именници и рожденици тези дни. Да са живи и здрави и много щастливи   bouquet
Честити месечинки, да растат здрави и весели дечицата  Heart Eyes
Весел празник и на всички студенти   bouquet

Извинявайте, не съм изчела всичко  Embarassed

# 473
Привет, Дами и Господа! Simple Smile

Благодаря ви за прекрасните пожелания към Гери! На всички вас от нейно име желая много здраве, любов, щастие и успехи!    bouquet

Днес отново имаме повод - Калина става на половин годинка! Simple Smile)) Заедно с астрологичните си близначки Селин на СимплиБлу, Дара на КитиКат и Дария на Миси! Да са ни живи и здрави полугодинчетата!

# 474
Мами и тати, здравейте,
бърз въпрос - към тези от София - мислите ли, че става за излизане на разходка днес, искам да свърша едно друго набързо и примерно да прекараме час час и нещо навън??

# 475
  • София
Добро утро!

Честити месечинки-половин годинки на всички днес - Калина, Селин, Дара и Дария  bouquet

Честит празник на студент(к)ите!  Много успехи ви желая Hug

Хоупфул, не е много за излизане според мен (като на разходка), но ако ти се налага, какво да правиш Rolling Eyes  Аз също трябва да излизам и ако майка ми не можеше да дойде щях да я взема с мен, няма как...

На мен най-накрая ми е готово удостоверението за кражбата и мога да отида да си подам молба за нова лична карта newsm44 (представете си на какво се радвам ooooh!)

Все искам много неща да напиша и като седна забравям Embarassed

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 11:11 от Sleeping Beauty

# 476
Добро утро Hug

Честити половин годинки на принцесите Калина, Селин, Дара и Дария newsm67

Честит празник и на всички студенти, пожелавам ви успешни сесии и мнооого шестички  ura

Деси, мерси за кафето и закуската, честито ти наспиване Mr. Green Дано все така да е вече Hug

Цвети, как е Дани?

Вова, Стефи вече хапва ли си от календара, как е тя?

Ани2, бързо да му минава на Явката Praynig Hug

Тина, честито зъбче, дано Т да е била от него и да не се повтаря Praynig Ако Краси се чувства добре, не го води при болните деца Confused

Мама Ани, дано бързичко да мине на семейството, че да си спокойна и ти Praynig Hug

Ей, много болни Confused

# 477
Добро утро мами и татко!
Благодаря ви момичета! ДНес ми е едно особено приповдигнато.. Искаше ми се да направим нещо по-специално, но с това време...
Честити месечинки  и на Дара, Калина и Дария.  Hug
Точно преди 6 месеца по това време си говорихме с Миси в предродилна  Heart Eyes
Къде си Миси? Hug

Хоупфул, и аз мисля като Бюти. А на всичкото отгоре се очаква и вятър.
ох, бебка е гладна... до после

# 478
Добро утро Simple Smile

Аурора, честит рожден на Гери, вчера се каних да влизам да честитя, но се замотах  Embarassed. Честита половин годинка на Калина - и двете ти дечица са страхотни, да са ти живи и здрави и много да ви слушат  Hug
Честити месечинки и на Селин, Дара и Дария - всичко най-хубаво им пожелавам Simple Smile
Честит 8-ми декември на студентите - Чин, Деска, Тина мисля...  Flutter И на всички останали   bouquet
Мамо Ани, дано не се разболява Сиана  Praynig. А Марки сега как е?
Пеперудке, страхотни снимки. Много е красиво при вас, много. Както не съм излизала от България никога, представи си как ми се идва там  Mr. Green. Аз пък си падам по снега и то много Wink
Отдавна се каня да ти кажа, че много ме радват постовете ти - с удоволствие чета, много от вижданията ти съвпадат с моите, много ти се радвам  Hug Blush
Тина, аз бих те посъветвала наистина да не го водиш сега Краси, ако няма вече температура. Аз по-бих се страхувала да не пипне някой вирус... Как е той в момента?. И аз мисля, че 37.2 не е висока Т.  Peace
Ани2, как е Явката? Дано не е някой вирус  Confused. Румен как е, здрав ли е?
Цвети, как е Дани? Има ли подобрение?
Дидолинке, ако се притесняваш, че от месото има разстройство, не й давай днес...  Thinking. Поне аз така бих направила  Peace
Ичка, кога успя да сготвиш, бе жена  Shocked Hug. Аз докато стана, докато оправя малкия, после кафенце ми се пие... Влизам тук да видя какво става, а мания за готвене ме обзема към обяд  Laughing
Роси, подсечен ли е Емо? Да не е от смяна на памперси?
Ани, все се каня да те питам - какво работиш, че само 1 ден ходиш на работа? Сигурно си отговорила когато Къдрокоска питаше, но съм забравила. Те тогава всички си казаха и сега на никой не помня  Wink
Къдрокоске, как е Вихчо? С какво го захранваш в момента? Simple Smile  Hug

Моето дете вчера яде тиква - толкова много му хареса, че въобще не се омаза, а като спрях да му давам чак се разрева  hahaha. И му действа доста очистително  Joy. Дадох му домашна тиква, смесена с малко кърма.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 11:18 от *helen*

# 479
Добър ден! Simple Smile
Честит 8-ми декември на всички празнуващи!  bouquet
Честити половинки на Дара,Дария,Калина и Селин. Hug
Билянка,как е Явката?А баща ти ядосва ли те още? Confused
Красче,Пламката яде ли млекце.Какво му взе?
Цвети,дано Дани днес е по-добре.Лошо с тази кашлица.Ще се оправи,ама си представям какво ти е. Cry
Имаше и още болнички.Да се оправят. Praynig

Мами,които давахте урина.Как работят тези колекторчета.Лесно ли става или да пробвам предварително да видя дали ще се справя.Доки каза,че като се изпишка в колекторчето трябва веднага да извадя и прелея,защото давало отражение в изследванията(изолирали се бактерии). newsm78

Общи условия

Активация на акаунт