Деска мерси за закуската!

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!Много взети изпити пожелавам!

Ние вчера излизахме и пишман станах,че го изкарах.Викам си едно кафе в парка,покупки и се прибираме-да ама НЕ,рев в парка,по пътя за магазина и млъкна.Заспа 10мин преди да се приберем,наложи се да го изкарвам от количката заспал.Докато се качихме вкъщи и като ококори едни очи и като почна един смях
и настана лудница....Ходих най-после на гинеколог-каза,че няма нищо и нямало смисъл да се тревожа.Аз му казах,че е само профилактично и заради болката ниско долу в ляво,но каза,че няма нищо и най-вероятно е някой мускул,който се натоварва на моменти.
Хеленче,Кити много се радвам за близките ви.Пожелавам им леки бременности и хубави финали!

Ваче права си резец е било,но не централен,а страничен,ама нали съм си решила,че е кучешки
Снощи имаше Т 37,2 сложих му свещичка и нямаше проблем.Стана свеж като репичка.Звънях на ЛЛ да го види,но каза,че ако не е зле да не съм посмяла да го водя.В града върлували 2 вируса,а в центъра било пълно с болни деца и каза,че не можела да рискува да го заразят.Гледам си го няма нищо освен Т,дали да не го заведа все пак 
Още имах да пиша,но ще е по-нататък,че ще стане дълъг поста.
Хубав ден

, не е нужно да си онлайн за да го направиш. Прави се от настройки на профила някъде. Тъкмо се бях сетила вчера, как върви захранването при теб? Много ме е яд, че не мога така дисциплинирано да пазя диета, иначе бих я почнала и аз, имам 13 кг да свалям още

(представете си на какво се радвам 

И на всички останали
. Поне аз така бих направила
. И му действа доста очистително
. Дадох му домашна тиква, смесена с малко кърма.