Отговори
# 555
  • Sofia
Здравейте! Честити половин годинки или честит имен ден на празнуващите!  Grinning (този път вярно го написах!)

Ваче, нямам ателиенце, но пък ходим понякога в едно, вторите 2 снимки оттам ги взех, че аз не съм снимала иначе нещата. Там ме и запалиха за някои неща.

Хеберлея, лампите са с декупаж, първата със салфетки, втората с декупажна хартия.

# 556

Влизам да ви почерпя за здравето на дъщеря ми и да пожелая много здраве на всички именници днес - Ани,Мама Ани,Мейдънли и на всички Ани-та,които незнам че се казват така  Crazy
Шунче,страхотни неща ! по едно време и аз се запалих и правих разни неща,но нещо не ги скопосах и се отказах...  Laughing
Честити месечинки на бебоците днес - Матейка,Даниела и Нико!!!   bouquet
ТинаТ,защо си мисля че 37,3 не е температура....
И да се похваля,че Надя за 1ва вечер откак се е родила,спа цяла нощ ,без да се събуди за мляко  Whistling А,дано не е инцидентно  Mr. Green

# 557
Здравейте!
Честити именни дни на всички Ани, Анни, Анети и други производни на това име! Да сте живи, здрави и щастливи и всички около вас!
Честити шести месечинки на порастващите бебоци, да радват родителите си с крепко здраве и много много весели моменти!

# 558
  • София
На днешния ден, 9 декември - православната църква чества Света и праведна Анна. Празник на майчинството. Честит празник мили майки! Simple Smile

Честит имен ден и на носещите прекрасното име!

Честити половин годинки на дечицата,живи,здрави,весели и палави! Heart Eyes

# 559
Здравейте Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи днес.   bouquet
Честити месечинки на всички порастващи деца днес.  Hug (Даниела и Матея)

Шунче, много хубави неща, и аз искам да правя декупаж, но така и не мога да стигна до "Слънчоглед".

А н и, а защо не газифицирате?
Ние в бояна сме така, отопляват се два етажа + топла вода и повече от 180лв не сме плащали на месец.  Тази година дигнаха газта де, та ще видим.

Силве, мерси за рецептата.

Нико ака най-сетне.  Rolling Eyes

# 560
  • София
Момичета, много мило, че сте се сетили за мен. Да ви почерпя:

Честит имен ден на Ани и мамаАни   bouquet  Hug

Честити месечинки на Нико, Матея и Даниела   bouquet И на Станислава на Димар, тя къде се изгуби

И честит празник на всички нас като майки!  Hug

Дидолинке, браво за спящата бебка! Е, това са хубави новини  Simple Smile Дай Боже всекиму  Praynig  Crazy Да е жива и здрава дъщеричката ти  Simple Smile

И аз се понаспах, ама защото майка ми е тук до неделя и й връчих сутринта Виктор и спах до 10.30. Чувствам се човек  Simple Smile
Довечера ще идват свекърите ми, така че ще трябва нещо да се готви.

Гледам, че гласите коледната украса, крайно време е и аз да я спретна, вече и сняг има даже, няма за кога. Ама нещо не знам защо нямам настроение за това...

Приятен ден.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 12:37 от Maidenly

# 561
                                                        Ееее, привет.

Вчера се прибрахме късно, бешохме скапани, и за капак снощи имахме гости. ooooh!
Не съм изчела всичко, че нямам време, но ще чета след малко.
Благодаря ви, че сте се сетили за Даниелка.Лети си времето.Половин година кога мина? Shocked
Честито и на Матея и на Нико на Ани.
Честит имен ден на Ана, Ани и Мейдънли.Живи и здрави.
Роси, не знаех, че имаш роднини в Женева.В същност сестра ти ли живее там, или родителите ти?.А Емката е голям бонбон в снега.Днес и тук напече, ще ходим след обяд по заснежените баири.
Хелънче,  Hug.
Чин
честити ти кецки.Аз много не съм по кецовете....

За сега толкова, после пак, че варя броколи да правя пюре.Да видим шъ ли да яде.

# 562
Опала..
Честити месечинки на бебчовците.Здравички да са!
Честито и на именниците,желая ви хубав празник,момичета.  bouquet

Мисълта тези дни ми се губи... Доста съм разсеяна и мудна. Rolling Eyes И не знам защо,но не ми се седи пред пс,което е доста необичайно за мен. Thinking Ставам да домакнствам.
Хубав ден,мами! Hug

# 563
  • софия
Честит празник мили Анита и сладки бебоци имащи месечинка.  bouquet
Момичета направих на Мона картоф и морков сс пасатора стана като лепило, но тя го яде, дали няма да я боли коремчето, консистенцията беше ужасна. Rolling Eyes
Хубав ден.

# 564
  • София
        Добър ден и от мен!
Първо, да благодаря на Силвето за кафето и тортичката!
После, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕТО НА СВЕТА АННА И ПРОИЗВОДНИТЕ!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЙЧИНСТВОТО!(не знаех, че има такъв). И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА Нико, Даниелка и Матейка! Всички да са живи и здрави, весели, и щастливи!!!
Страхотни снимки на Емо и Катето( Ирето, твойта снимка не можах да я видя).
Роси, ти ми се струваш поотслабнала. Така ли е?
Чин, да ти кажа на мен ми трябваше доста време, да свикна с мисълта, че съм майка. Embarassed Даже, когато започнах работа, децата бяха на близо 3 и 1 год., и се обаждах в къщи да чуя как са, ми беше супер странно да казвам пр. "Айде маме, целувки" . Естествено сега вече, нещата не седят така.
Шунка, страхотни неща си направила. Възхищавам се много на всеки, който има фантазията да бъде творец. Аз за жалост не съм от тези хора.
Гледам, обсъждали сте топлото. Ние плащаме за парно около 500-600лв.,за апартамент от 70кв. и отделно към 80-90лв. за ток. При положение, че от трите радиатора, работят само два. При нас проблемът идва от това, че в цялата кооперация, май, само ние имаме парно. В кооперацията ни живеят основно пенсионери и са си изключили парното. Те не искат да дадат по 1лв. за чистачка на входа, сметката за тока на входа, директно ми я пускат в пощенската кутия, пък камо ли нещо друго. #Cussing out
Мони днеска е по-спокоен. Като изключиме, че през ноща много го мъчеше кашлицата, мисля, че се подобрява. Но заради тази кашлица, аз изобщо не съм спала. #Crazy Надявам се по-бързо да минава.
За пъпчиците-Мони също си има леко обривче от непрекъснатото лигавене, но това от кашата беше много. Иначе и аз мисля, че е от изплютото количество каша по време на храненето
За сега спирам, че се отнесох. Пожелавам ви лек ден, а на срещаштите се, приятно изкарване!

П.П Чин, забравих да ти благодаря за инфото, за количката. Съвсем бях забравила за коланите отдолу. Hug

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 14:03 от yanavasi73

# 565
Здравейтеее Hug

Имам да си дописвам пропуснатото Blush

Дидолинка, мнооого здраве, щастие и успехи на какичката ти newsm67

Дарка, тъкмо мислех и аз да попитам същото, за пукането на ставите. Като го взема и изпука нещо, настръхвам, но той пък не реагира. Може би е от раздвижването след залежаване, щом и другите бебочета са така, сигурно е нормално.

За възприемането на околните, от роднини - само един от братята ми не може да осъзнае, че имам дете, но за него май никога няма да порасна. Първият път когато видя Иво го гледа като  6 лв на цЕло и накрая като казах "маме" съвсем се облещи #Crazy  Laughing От приятелите - всички ми се пулеха, защото са далеч от тази мисъл. Добре че повлякох крак, та една много близка наша приятелска двойка (вече сме им кумове де) се сетиха, че и на тях им е време. Малко се помъчиха, но април чакат бебче Heart Eyes Сега общите ни приятели на тях им се пулят Mr. Green
Аз за себе си се възприех много бързо и сега не знам как съм живяла без него. Постоянно го мамосвам, името може и да не си разбере скоро, ама пък се научи да казва мама Mr. Green

ЯнаВаси, снимката е в групата във Фейсбук, но я има и в албума, ще ти пратя парола на лични  Hug

# 566
  • София
Ирето, благодаря за паролата!!!
Момичета и Момче, разгледах всичките снимки на бебоците. Много са сладки и малките, и по-големите ви дечица. Hug Но ми прави впечатление, че доста от мамите вече не пишат. Жалко.
Когато мога и аз ще кача няколко снимки.
И на Мони му пукат ставичките, особенно, когато баща му си играе с него, и аз все се сещам за bg-tati и неговото Кате. Настръхвам от ужас.
Чао, за сега.

# 567
  • гр. Козлодуй
Здравейте,
Честити месечинки на бебоците, честит имен ден и на празнуващите днес Анита Simple Smile, а и на майките /не знаех за което/.

Шунка, много са хубави, а лампите ми се прииска да ги имам Simple Smile. Аз декупаж не съм правила, но си събирам разни по-интересни бурканчета с цел някой ден да ги украся Simple Smile. Правя си ръчно изработени картички и за да не остане, че само гледам, а не показвам ето http://iri.sharcom.org/

Борис днес още не е акал и почвам да си мисля, че май ще се запече. Одеве излизахме и орева света, не знам защо, не се е случвало досега. От зор му забравих одеялото и ме беше страх да не му е студено.

Ире, каква е тази група във фейса? Дайте да се включа и аз.

Ани, като се замислих може и да не е много тази сметка за ток. Ние сме на парно и топла вода, бойлер само по един месец лятото пускаме, уредите са супер икономични, сметката ни за ток варира около 150 лв, като по-голямата част за тока е от компютрите, вЕрвайте ми.

Силве, ти разкри и друга твоя страна на добра кулинарка Simple Smile, Задължително ще пробвам тирамисуто, че защо не и запеканката /имам останали от снощи спагети със сос от кайма и домати Simple Smile/

Борис напоследък реве и скимти насън, последното е много жално, така скимти докато не се събуди. Чудя се да не го боли нещо, или по-скоро сме го стреснали с нещо, че с батко му сме големи истерици /ще ме побърка това дете/. Горкото бобче, нансяме му явно тормоз, но нерви не ми остават понякога.

Бягам, че имам продукти за един ЧИНкейк, грижа се за килцата си да не заслабна Simple Smile

# 568
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте!
И днес празник  Grinning Честито на именичките,със здраве да си носят името!   bouquet
Честито на порастналите бебчета  Hug
Силве,мерси за рецептата,ще я направя при първа възможност и ще кажа отзиви  Peace
Ирето,и аз настръхвам и очаквам след пукането да го заболи,но и Янис не реагира,та да съм спокойна де,мерси за отговора  Hug
Аз да се оплача,днес ни се падна някаква много особена педиатърка  #2gunfire със супер обвинителен и порицателен тон ми заяви:"Не знам как  е в твоята държава,но не можеш да му слагаш чорапогащник  Naughty те са САМО за момичета,какви са тези работи?"Това го повтори 5-6 пъти,мислих че ще скочи на бой,честно  ooooh! определено в нормална ситуация бих й се изсмяла,но със всичките глупости на главата ми,тая много ме доизнерви  #Cussing out
Много ме вълнува,мамите на момченца,слагате ли чорапогащник?
Похвали ме,че мерките на Янис са много добри,много добре гледано бебе,аз казах,че е на кърма и сега е в процес на захранване и тя:"Трябва вече да яде и друга храна,за да бъде по-независимо детето!"  Laughing

# 569
  • гр. Козлодуй
Дарка, имаш право да си обличаш как искаш детенце. Аз не слагам, но имам два шарени от баткото, които са за по къси панталонки, за да се виждат. Но слагам тънки ританки отдолу и зимата не бих го извела само по панталонки, въпреки че са термо. Космонавт нямам.

Общи условия

Активация на акаунт