Отговори
# 570
Цитат
"Трябва вече да яде и друга храна,за да бъде по-независимо детето!"

Приспиваш го и му оставяш бележка "Аз отивам на кафе, пюрето е в хладилника, стопли си го и яж" Joy Joy Joy

Аз не съм му обувала чорапогащник до сега. А като бяхме на ортопед както си обясняваше наизустените работи, стигна до нещо свързано да му е широко и видя, че Иво е без чорапогащник (беше с дълги чорапи и дебело панталонче), пита не носи ли - казах "не" и само ми отговори "това е много хубаво", не се доизказа и захвана друга тема. Само разбрах, че щеше да ми говори против чорапоащниците, но не разбрах защо точно Rolling Eyes

Ири, ето я групата, но пиши на Деси да те добави https://www.facebook.com/groups/mamajune2011/
Много готини картичките  Heart Eyes

# 571
  • София
Честит Имен Ден на АНИ-тата!!!  Hug Hug Hug

Ваче - ние най-го обичаме хумуса с арабски питчици Wink Иначе се сетих, че има едни пресовани хрускаши неща от нещо като пуканки - те не стават ли за диетата?  newsm78 Виждат ми се много диетични, и даже понякога с тях си залъгвам глада...
За витамина С - а ти разреждаш ли го с водичка? Че аз давах неразраден, но ми се вижда хард...

Ох, не мога да ям в ден за варива (боб, ориз, катрофи, нахут) нищо въглехидратно  Tired Но мога после като съм в почивка да ям с нахут тия хрускащи неща. А например мога да ям тогава царевица, ама не мога пуканки. Rolling Eyes Но ако е това дето казва Бюти е ориз значи може да се яде с нахута.. виж не съм се сещала за такова нещо.  newsm78 Я кажи как се казват тоя дето хапваш ти

Вит. Ц го давам така натурално. Обаче аз съм майка звяр. Отварям устата, сипвам и затварям. Така и в носа капя.. няма тън, мън, ако трявба с крак затискам  Twisted Evil На майка ми й стана лошо като гледаше как обработвам на Рали носа, ама едно време тя и тримата ни магереше като става дума за здраве. Мажеше ни сливиците с нишадър, което аз направих тия дни на Саша. Много е гадно, ама супер ефикасно. Wink

Ани, дали ще спреш радиатора в кухнята или не пак толкова енергия ще вкарваш, за да стоплиш къщата. Ако в кухнята не работи останалите ще наваксват и пак толкова ще харчиш, повярвай ми. Аз миналия януари си бях целия у дома. Сметката ни за топло (всяичкото топло, вода, ток, въглища) беще точно толкова колкото и предната година януари, когато бях на работа и ме нямаше по половин и повече ден. С тази разлика, че сега беше топло. Просто каквото и да правиш, за да компенсираш температурната разлика навън и вътре ти трябва опредлено количество топлоенергия. Дали ще спираш, пускаш, топлиш или не това количчество не се променя. Затова ти казах да не икономисваш от отопление. Виж вече вида на топлоносителя има значение. Както е известно на тока като топлоносител е по-скъп. Ако си направите локално парно ще ви е по-евтино, но топлоенергията ще си е същата. Не знам дали се изразих добре, така че да ме разбереш  Hug

Отивам за Саша после ще чета още

# 572
Здравейте, ние се прибрахме от мини срещата и хванахме задръстванията, но вече сме си у дома.

ЯнаВаси, а защо не изключите парното, тогава? Мисля, че ще ви е по-евтино с климатици. Ние в момента отопляваме 120квадрата и сме го направили целогодишно по 160лв.+ ток 60-70лв.
Искам да си изключим парното, но някои комшии не искат, а инсталациите и общите части излизат по 60лв на месец, така че няма смисъл при нас.

Чорапогащник слагам, но само, когато ще ходим на открито. В мола не слагам, че ще умре от жега.

Дарка, при вас би трябвало да е по-топло и затова, но все пак ти си решаваш как да си обличаш детето и такива коментари са нелепи направо.   bouquet

# 573
Здравейте момичета и момче Simple Smile

честит имен ден на всички Ани-та, честити месечинки на Матея, Нико и Даниела - всичко най-хубаво пожелавам   bouquet
Дарка, абе какво се месят как ще обличаш детето, бе  Shocked. Прекаляват вече, айде когато става дума за здравето ще слушам лекарите, дори и да не ми допада, но за обличане вече е прекалено. Поне за мен. Аз имам чорапогащник за Алекс и съм му го обувала. На него много не му допада, та не съм повтаряла, но все пак това си е мое решение  Peace
Ваче, килцата топят ли се? Колко свали досега? А защо маза Сашата, да не е болна пак? Wink
За витамин Ц-то - четох някъде, че имало специално вит. Ц за орално приемане, защото на това, което купих последно забелязах, че пише, че е за инжекции  newsm78. Вие какво купувате, обръщали ли сте внимание?
Ири, страхотни са картичките  Heart Eyes. Много ми харесаха всичките  Hug
Шунче, искам лампата от втората снимка  Heart Eyes newsm74
Янаваси,защо не спрете и вие тогава парното. Ако всички съседи са го спрели, вие плащате само загуби, а не ви е топло. На ток може и по-добре да е  Thinking
Ани2, имам питане към теб, но ще е на лични  Hug

Имам питане - пащърнака запичащ ли е? Че четох, но срещнах и двете мнения и сега се чудя...  newsm78. Коя от вас е давала?

# 574
Хелън, пащърнака Нико го разхлаби.

# 575
Ваче,
ето го това, за което говори Бюти. Ориз е и е предназначено за диабетици, а и за диета вместо хляб. Факт е обаче, че вкуса му дори не приближава този на хляба, но пък става за гризкане.

Отивам да готвя. После ще се включа.

Но преди това, честити месечинки на Нико, Матейка и Даниелка Hug
Честит имен ден на Ани, Ани2, Мейдънли, сладурчето на Динора и на всички останали.
Ана2, как е Явор? Надявам се всичко да е наред. Липсват ми твоите постове.  Hug

# 576
  • Sofia
Вит. Ц моята щерка го обича чист.  Laughing Много й е вкусен.

Чорапогащник не съм слагала на малчо досега, но някой ден може и да го направя. Тая докторка ако е имала нещо конкретно предвид, да беше го казала, не да се репчи така.  Rolling Eyes

Мерси за хубавите думи за лампите. Определено ми взеха здравето, то беше кръцкане, то чудо....
Чин, декупаж четох, че можеш да правиш и с лепило Ц200, не знам дали има някакви специфики, трябва да прочетеш в темата за декупаж. И с обикновени салфетки с картинки - не ти трябва да ходиш чак до Слънчоглед. Wink Но наистина с декупажна хартия е по-лесно, защото салфетките лесно се накъсват.

Ири, твоите картички са страхотни, особено най-новите! Simple Smile

# 577
  • София
Хелън, пащърнака Нико го разхлаби.
И Жожо така.
Чин,след малко ще правя кейка  Stuck Out Tongue Winking Eye
А чорапогащник му слагам -на разходка..не ми е ок някак да е само по дънки или панталонче..
Изтерзаното ми днес момче заспа-отново  милия,забелиха пишката пак, бодоха двете ваксини-много рева,много,после го карах до Кандиларов за кръв-тук поне и гък не каза,даже се смя на сестрата,дадох и урината-успяяяяяях -в понеделник резултати
Иначе младежа е наддал едва 300гр и е скокнал 2см ...
От другата седмица каза да вкарам месни пюрета  /чудя се редно ли е/ през ден,а след около 2 седмици да вкарам и безглутенова каша 130мл,а между храненията може да давам по малко плодово пюре или сок..но не повече от 30мл.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 19:40 от magnet_for_happiness

# 578
АНИ и МАМА АНИ- честит имен ден! ако има и други празнуващи- и на тях прекрасни пожелания!

после, ако мога ще дописвам

честито на днешните месечинки!

ДИДОЛИНКА, честита рожденичка!

ВАЧЕ, и аз така давам на ДАРА вит.Ц още от 40-тия ден

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 19:41 от kitikat

# 579
  • гр. Козлодуй
Аз пуснах молба за присъединяване към групата във фейса Simple Smile

Ире, Хелън, Шунка, радвам се, че са ви харесали картичките  Hug

Уф, Борко няма аки и се мъчи милото, в неделя почвам с тиквата.

# 580
Обаче аз съм майка звяр. Отварям устата, сипвам и затварям. Така и в носа капя.. няма тън, мън, ако трявба с крак затискам.  
И аз така Ваче, и аз... Mr. GreenЯвно ние по-старите вече сме тренирани и коравосърдечни. LaughingТакива моленки, бяганки с лъжичка не признавам аз.
Близнаците като боледуваха, че и голямата с тях, бях се превърнала в изключително веща медицинска сестра  Mr. Green.Кога време да им се моля, да ги чакам...В движение ги обработвах.

Дарка
, нали каза, че при вас е 26 градуса?Мисля, че ти беше онзи ден.Ако е така, и аз да видя детето с чорапогащник и панталон и аз ще ти се скарам.Иначе тука в студа задължително слагам.
Шунче, страхотни творения.Аз много харесвам, ама що така нямам нерви да се занимавам...То и усет нямам много. EmbarassedКак го пие твоето момиче неразреден витамина?Аз ще пукясам ако се пробвам.Много ми е гадно. Sick
Хелънче, мисля, че няма разлика във витамина.Аз преди съм им давала от ампули за инжекции.

Моето чАдо не яде и броколи.Нищо не ще.Само кашата с плодово пюре и толкоз. ConfusedНи вода, ни дявол.Ама я оставям, няма да я мъча, все някога ще прояде.Предлагам и всеки ден по нещо, ако иска иска, ако не не.Ще питам док, кога мога да вмъкна месце, че знам ли я, може да се извъди месоядно като нас.

# 581
Честит Имен ден на празнуващите днес!   bouquet
Честити половин годинки и на днешните бебочета!!!  Hug

simply_blue, стана ми интересно- защо честитиш на моята беба? Днес и Сиана ли празнува? Аз си мислех, че за това име няма имен ден /ама ако има- прекрасно, още един повод за празник  Mr. Green/

Аз също изпратих молба за присъединяване в групата  Blush

За тези хрупанки от ориз- аз ги обичам с горчица отгоре. Има една пекарна в нашия град, в която правят такива гризинки в различни форми и големини, та си взимам от там. Иначе ги има и в Кауфланд /стоят при сухарите/.

За чорапогащниците при момченцата- възможно ли е да има някаква връзка с тестисите  newsm78 Нали не е хубаво да се прегрява тази област при момченцата. Аз си мисля, че може това да е имал предвид доктора.

# 582
Пеперудке, не всички от младите (т.е. от тия с първо дете, че не съм първа младост) се даваме. Аз нос чистя без да имам скрупули, че причинявам дискомфорт. Иначе до сега съм давала все капки някакви, но тя пък Йоана си ги пие с кеф. Малтофера като го види и чак потреперва от радост.

Дарка, аз чорапогащник съм слагала един път само и то в къщи. Оставих я по него, че ми беше писнало цял ден да обувам чорапи. За на вън не съм обувала, но и винаги е топличка като се приберем.

Ирето, ама как не съм се сетила и аз да оставя бележка на Йоана къде е манЖата и да ходя на кафе  Joy Joy Joy

Ние след малко ще украсяваме елхата. Ако не заспи Йоана докато приключим ще има снимки, ако ли не утрееее.

Динора, пиши ми как се казваш, че да мога да те приема. Може и на лични.

# 583
  • Cyprus, Пловдив
Ирето  hahaha Joy
Пеперудке,аз бях и защото се похвалих и миналата нощ един дъжд като заваля,от вчера доста захладня и паднаха температурите,вкъщи е само по чорапогащник,защото постоянно си сваля чорапите,а и вътре навсякъде е теракот и си е усойно,довода беше,че тази "дреха" е само за момиченца и в никакъв случай момчета  Rolling Eyes
Отивам да пиша бележка да ходи да се къпе,манджата в хладилника и марш в леглото  Naughty  Mr. Green

# 584
Исках да публикувам почерпката от Нико само в групата, но се лепна на стената ми! Много не съм го разучавала тоя Фейсбук:)

Деси, много хубава промоция си имате. В стария ни апартамент и ние имахме 2 промоции - водата никога не спираше, ако ще и в целия град да няма вода и лятото все едно в апартамента работеше климатик, супер хладен. Обаче толкова ни беше тясно и нямаше как.

Чин, не сме газифицирали, имаме тръби за парно, но не сме го пуснали. Мислехме за собствено парно да си правим и накрая купихме конвектори. Засега така, по нататък ще видим. Разбра ли какво се случи в Нови Пазар?

Не съм изчела всичко, бързах да пусна почерпката, досега се черпихме за двойния ни празник днес. Сега ще ви доизчета и пак ще се включа.

Общи условия

Активация на акаунт