Отговори
# 585
Честит имен ден на всички именнички и именници днес!  Hug

Честити месечинки!  Hug

Ходихме на лекар-Краси е целия обринат.Ама като казвам целия не се шегувам-като почнем от вратлето,целите гърдички,около бубето,дупето гръбчето и тръгва към краката.Милото ми дете се е изринало от една супа на Гербер с мляко.Много съм простаа  Cry  Не можах ли да изчакам с нея,ама като си викам тя е вкусна с масло,картоф,морковче,мляко.Т е от зъбчетата и от обрива.Каза да не го къпя с козметика,а само с вода.Изписа ни Фенистил капки и Калциев глюконат.Сега спи,не е вдигал Т тази вечер.
Утре ще ходим следобед да го види дали се изчиства.Имах и още,но ми е много уморено и май ще лягам да гледам някой филм и да заспивам евентуално.
Лека и спокойна на всички  Hug

# 586
Ние украсихме. Ето украсата ни

Тина, много неприятно. Дано се оправи бързо този обрив.

Ани, какво се случи в Нови Пазар?

# 587
Здравейте! Честит имен ден на Анитата, че и на моя ник Simple Smile

Толкова много неща изпуснах напоследък, че не знам с какво да започна...
Честита месечинка на всички пораснали половингодинчовци!
Явор днес е добре, макар че една идея повече ме ангажираше и днес, та не сколасвам да напиша пост, чета ви иначе от време на време. Докторката каза, че само дъгите на гърлото са зачервени, явно е вирус. Аз снощи най-безотговорно го оставих за няколко часа, за да изляза с колегите и студентите по случай 8-и декември. Не ми беше спокойно. И с право. Човечето почти не спряло да хленчи  и не беше изял и 20 мл кърмица Confused Като се прибрах, насука се и заспа. Засега, докато не се оправи напълно, няма да му давам твърда храна, може би поне още ден.
Еха, Деска, браво за украсата, ние се надявам утре да сколасаме.
Честито на всички бременелки около вас  Hug
Силв, ти като мен готвиш - аз често като ме питат какво готвя, казвам, "Каквото стане"  Mr. Green
Тина, бързо да минава обривчето Hug. Неспокоен ли е Краси? А температура 37.3 вечер въобще даже не е много, не си заслужава според мен да даваш температуропонижаващи, това са си лекарства все пак.
Ани, много идейна торта!
Дарка, тази докторка явно психологията я влече...аз химам един чорапогащник и много често Явор си е вкъщи по него - той е мекичък и удобничък, какво като момче бил Simple Smile
Хеленче, чакам си личните  Grinning
И вие ми липсвате, момичета, но нещо и време, и желание май нямам за писане. И празнично нещо не ми е съвсем.
Сигурно пак изпуснах всички неща, но да знаете, че си ги преживявам с вас, нищо че не пиша винаги...

# 588
Момичета и момче, от сърце ви благодаря за пожеланията за двойния ми празник днес!  Heart Eyes

Янавасаи, ти разби със сметка за топло! Е , сега съм една идея по спокойна че не съм единствена!  Wink

Дарка, аз му слагам чорапогащник. У нас е по чорапки, но на вън - задължително. Ако при вас е доста по топло, може и да няма нужда. Но чорапогащника защо да е само женска дреха при малките деца?!  newsm78

Ваче, аз знам че разбираш от тези неща и мога да ти се доверя. Значи ако поддържам по ниска температура, би трябвало да ми е по ниска сметката, а колко броя радиатора ще работят няма значение. Така ли е?

А тези оризовите бисквитки, които сте показали, давах на Ивко от малък и сега са му любими.

Деси, много хубаво сте украсили!  Peace
В НовиПазар откриха шивашки цех под който отглеждат канабис.

# 589
  • София
Малеее, съвсем забравих, че днес е Св.Ана...свекърва ми е Ани ooooh! късно е вече да й звъня....
Е Честито на празнуващите, със здраве да си носят името Hug
Честито и за месечинките на бебчовците Hug
Ухх днес наистина какво задръстване беше след срещата, май трябва по-рано да се виждаме, и в Карфур имаше много хора, и после по улиците ooooh!
Пък моята бременна приятелка до сега беше тук, даже заедно изкъпахме Крисчо Laughing Ехх припомних си как се чувствах преди 1 година по това време Heart Eyes
Утре го дават хубаво времето, мисля да излезем от сутринта, че в неделя някакъв дъжд дават #Crazy
По въпроса за чорапогащниците, и аз слагам на Крисчо в по-студените дни, когато ще излизаме навън за по-дълго, или като е в кенгуруто.
Деска, страхотна украса Hug
Отивам да се къпя, лека за сега Hug

# 590
Дарка,аз му слагам чорапогащник,абсурд да го оставя по панталон или дънки само.Според мен наистина е имала предвид нещо за половите органи,но пък при 2-3 градуса чак претопляне едва ли...
Ани,и на мен ми дойде тази идея за половин торта,чакам го с нетърпение половин рождения му ден : )) и съм му обяснила,че е и половин подарък ще получи.Ти ли прави тортата или я поръча?Много е хубава.
Ани2,усещам те аз,че нещо не ти е до писане.Дано малчо бързо да се оправя и да зареди мама с настроение. Hug
Тина,няма нищо.Не си проста разбира се.Ще му мине и вече ще знаеш.Сега ще е само на кърма нали?Дано утре да няма и следа от тези пъпки  Praynig
Магнетче,на мен 300 грама ми се виждат супер,а не едва : )  Peace Супер си е малдежът!
Деси,точно днес се сетих,че ще украсявате.Нали и ние уж искахме традиция и решихме да е на Никулден,ама докато се оправим с чистене готвене и ала бала и я нарушихме още първата година,та официално е на 7ми : ))
Шунка,харесах си покривката и първата лампа  Peace Страшни са!

Днес Александър не издържа и ми подари коледния подарък.Невероятно,но след рождения ми ден,пак ме изненада. Shocked  Laughing Не съм свикнала аз на такава романтика,явно бебона му влияе.Викам му да правим още ако ще е така. : ) Подари ми портрет на мен и бебе.Направо унемях.Много ми хареса.Избрал е снимка,която аз не бих избрала,защото съм с вързана коса и една зализана,ама той винаги ме харесва на снимки на които аз не се. Rolling Eyes Картината е толкова истинска,че още не мога да повярвам.Погледа е същия,муцунката на малчо дето си бърбори нещо,Възхищавам се на хора с такива възможности.Аз си нямам един талант даже все трябва да зубря,за да съм добра в нещо. Simple Smile

Лека,мамита.Спокойна нощ. Hug

# 591
Добър вечер!
Динора, мила....  Embarassed извинявай! И при мен е работила ютията, Беше за детенцето на Дидолинката поздрава. Ама съм яко изтрещяла... щом и на Ана2 честитя имен ден, пък много добре знам как се казва.  А съм забравила и МамаАни (Честит имен ден!) Embarassed Незнам защо съм писала Динора.
А за сметките на тока, щом ще си ги мерим Mr. Green и аз да ви травмирам малко - нашата е тази на Ани, ама по 2  Rolling Eyes Но става въпрос за къща на няколко етажа и 2е семейства в нея.
Хелънче, днес и Селин ака 2а пъти (тя принципно е от запечените бебета) и аз го обяснявам с пъщърнака. Дадох и днес няколко лъжички за проба.
Пао, ти беше питала скоро как люлеем бебетата на крака. Хелън имаше една снимка и я беше качила преди време. Хелън, може ли пак да я качиш? За да не се събуди бебето, аз съвсем бавно разтварям краката и хващам дупето с ръка и бавно го поставям на леглото. При мен върши работа и не се събужда след това.
Тина, дано минава по-бързо обривчето на Краси.
Ана2, радвам се че Явор е по-добре.
Деска, сладурска ви е украсата. Йоана как реагира? Селин тук се побърква с лампичките..
Шунка, Ире, много са ви красии нещицата. Аз до колкото си спомням и Къдрокосото Ели имаше такива заложби и тя правеше страхотни неща. Кефя се много на такива жени. Мен хич ме няма..
Пеперудкеееее, жива да си! Днес шишето с боба такава работа ми свърши.  Laughing До сега не беше играла толкова с нещо. Успях цяла питка да спретна.
Силве, мерси за рецептата. И аз си я сейвнах и при възможност ще я пробвам.
Хайде да спирам, че голям пост стана.
Лека вечер!

# 592
Ири,бях изпуснала линка,та сега го видях."Бонбонената коледа" ми е фаворит.Всички са прекрасни.
Симпли,мерси за описанието.И къдрокосото Ели ми обясни същото.Ще пробвам,че ръцете ми сдават багажа.

# 593
Хайде и аз смогнах да се включа днес.
Честит имен ден на всички които празнуват днес.Честити месечинки и на порасналите ни бебешори.
иРеТо беше питала за храненията на Пламен.Ами по принцип има 5 хранения 3 от които чисто млечни и 2  с твърда храна(пюре и каща).Само след някои хранения паузата е три часа и половина.След кашата в 16.30 в 20.00 пие мляко без никакъв проблем и заспива.В 4 му правя 150 но той от извесно време от както е неспокоен през нощта не пие повече от 70-80мл.Другото хранене  с мляко ни е към 9.30 чак тогава става и е кошмарно не иска и 50 да изпие та какво говорим за повече.След това в 13.00 сме на пюре и той е супер щастлив и после пак така в същата последователност.
Някои беше писал за пъщарнака дават го че  регулира сега погледнах, че имам в нас.
Желая ви хубава  вечер момичета.Утре съм в София и ще минаваме през Карфура.Ще се оглеждам знае ли се може да позная някоя от вас.Да знаете ако някои ви оглежда подозрително  аз съмммммммммммм. Mr. Green

# 594
ПаО, специално за теб Simple Smile  Hug

# 595
Хайде да хвана "последния влак" и да ЧЕСТИТЯ ИМЕНИЯ ДЕН НА ВСИЧКИ АНИ - та, както и честит празник на всички останали момичета, че нали св. Ана е закрилничка на майката.

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА на Матея, Даниела и Нико (Ани чудна идея за тортата).

Това е от мен, че днес хич не ми е ден, кофти случки и вести и съм мнооого неадекватна, и за среща се бях наточила и ..... се размина, уфффф.

Айде момичета лека нощ и спокойни и спящи бебоци пожелавам.

# 596
  • София
Здравейте!

Ние днес излязохме на ресторант.  Е, аз само стигнах до ресторанта и си поръчах салата.   Свеки се обади, че бебето реве та се къса, да се прибираме.  Всичко ми се беше свило докато стигна до нас (то пък на такова далечно място бяхме ooooh!).  Слава Богу, Лора вече спеше в ръцете на баба си, като се прибрах.  Абе казах й аз да не я вдига от кошарката, нищо че е повърнала, ама свекърва слуша ли те Twisted Evil  Но много се беше притеснила жената, не можах да й се ядосам истински Laughing

Тина, много неприятно, ама ще му мине на момчето, не се обвинявай толкова Hug И наистина - не го тъпчи с лекарства за тази температура, на бебета до 38 градуса не им се дават медикаменти, а се оставят да се преборят сами.  Някои по-смели майки и до по-висока оставят дори.

ПаО, страхотен подарък, много мило!  Нали знаеш, че тук всичко си показваме Mr. Green  Снимай картината и давай да се порадваме и ние Wink

И на нашето кръщелниче много му обуваха чорапогащник миналата зима, така си шляпкаше из къщи - по боди и чорапогащник.  Майка му обичаше да подчертава, че това са мъжки чорапогащници Mr. Green

Ани, много ми хареса идеята с половината торта Peace  
Защо мен хич ме няма в измислянето на такива неща Confused

Ани2   Hug

миси, надявам се, че сте добре вкъщи, пиши пак като се успокоят нещата Hug

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 08:38 от Sleeping Beauty

# 597
Пао, в сладкарски цех си я поръчах тортата. Само обясних какво искам. То и картоните си личат. Във фотото по хубава снимка ми направиха. Другата седмица и семейните снимки ще кача!  Wink

# 598
  • София
Добро утро!

Добре, че Ани се е вмъкнала, че да мога да пусна кафенце Laughing
Хайде заповядайте, леко тематично (предколедно) Wink

Правилно постъпвате - поспете си добре, събота е днес Wink
И аз мисля да подремна още с Лора, ако поиска да поспи Rolling Eyes

# 599
Здравейте, влизам само на бързо да ви кажа, че вчерашният ден беше един ад за нас, малкият не е спал повече от половин час за деня. Мрънкане, реване, вече вечерта се започна едно пищене, почнаха сополи, кихане, кашляне....ужассссссс.Никола ходи по нощите да купува за зъби някакви неща, днес ще му дам да видим. Цяла нощ рев от тези сополи, не може да се сети да си отвори устата милото. много ми е мъчно за него и дупето му е кръв червено и не се повлиява от нищо. Постоянно сме на чешмата да го мия, скапана съм направо. Този уикенд съм на бачкане, дано издържа, добре че ми е близо до нас, ще съм като финикиец двата дни, усещам.

Много съжашявам за срещата, но следващият път сме на линия.

Пеперудке, семейството на сестра ми сатам, а нашите отиват само за празниците

Янаваси, много си мила, но според мен не съм отслабнала, пък и кантара не показва такова нещо. Все пакблагодаря   bouquet

Това от мен, тръгвам за бач, ще се включа после по адекватно, надявам се де...дано сте здрави

Общи условия

Активация на акаунт