Отговори
# 600
Добро утро!
Бюти благодаря за кафето страхотно е!  Hug

Краси не е нервен за сега,но пък иска много да го гушкам.Обрива е намалял,но все пак няколко дни ще си е само на кърма и ще го къпем само с вода.Ще послушам съветите ви за Т и ще си имам 1 на ум вече.Благодаря ви за отзивчивостта!  Hug Hug Hug

Нещо ме обхвана детското в мен и днес ще гледаме анимации,преди да идем при свекървището,че да се заредя с положителни емоции.Ще видим и Краската дали ще гледа.

За сметките за ток нямам думи.....Имаме два бойлера,които зимата работят през парното,на газ готвим,топлим се от парното,което е на въглища и дърва и миналия месец платихме 115лв.Моя съседка се топлят на климатик и плащат по 40-50 до 60лв. #Crazy Как става това не знам.Ние лятото сме на 1 бойлер и той си е на ток,точи се по 6-7 пъти на ден в жегите,понякога и повече тогава плащаме 60-70лв.Е как да се разбере какво става?  newsm78

Деска много хубава украса   bouquet

За коледното настроение пускам малко почерпка. Усмихнат ден Wink

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 09:33 от TinaT

# 601
Добро утро!

Пожелавам ви слънчев ден, макар и студен!

За сметките за ток- не пропускайте по-честите перални, стилизатори, изваряването на води, топленето на вода и т.н.

КЪСМЕТ на сладките математичета днес!

# 602
                                                             Добро утро.
Благодаря за кафенцето и закусчицата.Аз снощи не можах да заспя до 2 часа. ConfusedЯвно цикъла ще пристига, само тогава ме тресе безсъние.

Ваче, беше питала какво е положението лятото тук, а аз забравих.Лятото също е хубаво, стига да обичаш планините и да се катериш по чукарите.Организират се много събития, така че има какво да се прави.Много спокойно и тихо място е, за почивка е повече от прекрасно.Проблема с нашия хотел е, че цените са наистина космически-в момента една седмица престой струва 150 хил. евро, и това не включва храна.Летния сезон е по-евтино, но дори и така, е ужасно скъпо.На който обаче му се идва, мога да намеря евтино шале, а храната ще си я купува от магазина, че и ресторантите са мъка.Има безплатни автобуси, които циркулират до всяка точка на курорта.А за гид за разходки и забавления-аз съм насреща. Mr. GreenВ кратце туй е.
Хелън, таз работа не е честна.Само за Пао ли? Mr. Green
Роси, що така с малкия?Да не е простинал нещо?Сигурна ли си, че е от зъбки това?

да ви пожелая хубав ден, после пак ще има включване.

# 603
Добро утро!  Hug

Роси, много неприятно! Дано се повлияе положението със зъбките при Емо!

Аз мислех днес да започвам вече да захранвам Никола с картофче. Но вчера цялото му коремче се покри с червени грапавинки каквито имаше на краката. Чудя се дали да започна, или да изчакам и това да мине? Но кога ще мине и аз не знам, като гледам от кога му стоят на краката....

ООо, Пепрудко, наистина си е много скъпарско при вас!  Crazy Наща къща по евтина от една седмица престой при вас!  Laughing

# 604
  • София
Ваче, беше питала какво е положението лятото тук, а аз забравих.Лятото също е хубаво, стига да обичаш планините и да се катериш по чукарите.Организират се много събития, така че има какво да се прави.Много спокойно и тихо място е, за почивка е повече от прекрасно.Проблема с нашия хотел е, че цените са наистина космически-в момента една седмица престой струва 150 хил. евро, и това не включва храна.Летния сезон е по-евтино, но дори и така, е ужасно скъпо.На който обаче му се идва, мога да намеря евтино шале, а храната ще си я купува от магазина, че и ресторантите са мъка.Има безплатни автобуси, които циркулират до всяка точка на курорта.А за гид за разходки и забавления-аз съм насреща. Mr. GreenВ кратце туй е.

Да няма грешка в цифрата нещо,  някоя нула в повече например Shocked Shocked Shocked

# 605
Добро утро.
Благодаря за кафето и закуската. Ние се стягаме да ходим на гости на свеки, но довечера сме си у дома.

Роси, милия Емо. Дано се оправи бързо и ако е зъб да избива, че само се мъчат тез деца. (забравих да ти кажа за снимките в снега, че много ми харесаха.)

Ани, добре, че другите обърнаха внимание, че е половин торта. Аз какъвто съм кьорчо три пъти я гледах  Laughing Хубава идея.

Пеперудке, ама какви са тия цени  #Crazy

Лек ден пожелавам на всички, аз съм стегнала багажа и след около час отлитаме.

# 606
Добро утро Simple Smile

ПеперудкеShocked 150 хил. евро.... Няма да ти идвам на гости  Mr. Green. А за снимката - на мен ми показва, че не се вижда, вие виждате ли я? Нали знаеш, че ти си ми слабост  Mr. Green, ама писах за Пао, че тя питаше  Hug
Роси,  Tired миличкия Емо. Сега как е?
Бюти, Тина, мерси за кафето и сладките  Hug
Бюти, а Лора защо е плакала? Много жалко, че не си могла да се насладиш на вечерта. Аз мога да изляза така спокойно само ако мама го гледа  Wink
ПаО, искам и аз да видя картината. Аз едва се сдържам да подаря подаръка на мъжа ми  Heart Eyes, но ще удържа фронта  Mr. Green. Даже вчера му купих още един, така, да има, е много си го обичам  txtloves. Купих и на майка ми подарък, само за сестра ми и мъжа й не съм, че искам да е нещо за двамата, семейно.  Thinking Та се чудя още. Дайте някакви идейки, моля , като изключим сервиз и фоторамка  Wink
Ето и Алекс, той няма еленски рогца, но има друго  Wink

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 16:54 от *helen*

# 607
Преди малко ми донесоха диска с Кръщенето и го гледахме. Качено е в нета, но понеже качеството е висока и като се качи леко разтегля фигурите ни, но все пак давам линк, на който му се гледа. Ако се свали се вижда с много високо качество.
http://www.youtube.com/watch?v=fEY4Rz0s10s

И снимки ще сложа по късно.

Хеленче, аз не виждам снимката!

# 608
Здравейтеее Hug

Бюти, мерси за страхотното кафенце  bouquet Тина - за коледната почерпка  bouquet

Хелън, аз не виждам снимките Sad А и на мен ми е интересно как става номера с люлеенето на крака.

Ани, уникална торта, много идейна  bouquet Прегледах видеото на бързо, защото нямам време сега. Много хубаво е било, а на щурчо да му изпапкаш бузаците, много е готин Heart Eyes Hug

Пеперудо, ей тва са цени hahaha След 200-300 години може и да събера да дойда Crazy

Красче, и ние следобед ще ходим до Карфур, обещавам да се оглеждам подозрително Mr. Green. Пет хранения са си супер, ама защо да не иска млякото младежа Thinking Може да слагаш по малко сухо в пюрето Peace За закуската подозирам, че не иска защото е още сит от нощното хранене.

Пао, сега няма как да се измъкнеш, без да покажеш картината Wink Mr. Green

Роси, много неприятно Sad, бързо да минава всичко Praynig Hug Hug Hug

# 609
Привет, Дами и Господа! Simple Smile

Ани, честито ви Християнче! Изгледах голяма част от клипа - страхотни сте!   bouquet  Нико чак накрая, при обличането, се поразсърди - преди това му беше много интересно и хич не се изплаши, браво на юнака!   bouquet

Хелън, и аз не виждам снимката...

Пеперудке, тази цена всички ни хвърли в особено състояние на духа! Simple Smile)))))   Ех, и на мен ми е мечта да направя някой и друг преход из Алпите - само че лятото - аз съм летен любител-турист.Simple Smile  Току-виж ти замрънкам за някое шале, живот и здраве идващото лято! Simple Smile))

Роси, дано бързо се оправя Емо!  Hug  Прилича на зъби, пък да видим какво ще излезе? ...

Бюти, страшно неприятно това с реването на Лорка! Важното е, че се е успокоила де, но понякога ми е трудно да разбера как така бабите не могат да забаламосат едно бебе!

Пао, страхотен подарък! Simple Smile Наистина, няма как дасе измъкнеш да не го постнеш!  Hug

Тина, да те питам - тези 115 лв. за ток ли са ви, или за въглища и дърва, или общо за всичко? Питам, защото и ние сме на въглища и дърва - но не мога да сметна засега колко ни отива месечно - и се ориентирам? Приятно изкарване при свекито! Wink

Деска, приятно гости и на теб! Simple Smile

Иреее, страхотен аватар! Много ме изкефи! Цунки на Ивко! Simple Smile))))))    Hug  bouquet
Прекрасен уикенд на всички пожелавам! Simple Smile

# 610
  • София
Здравейте  Simple Smile

Пеперудке, тази цифра ме хвърли в оркестъра  Laughing  И то само за спане  Twisted Evil

Пао, браво на твоя мъж  Hug Романтик е  Simple Smile

Тина, дано бързо мине обрива  Praynig

Ани2, бързо оздравяване на Явор, а ти не се обвинявай, че си излязла, съвсем човешко е, особено при такъв повод.

РосиHug Работа и бебенце, не е лесно...

Наш Вики тази нощ какво му стана. Като каза в 12, че няма да заспи и искаше да си играем и така до 3.30. Все едно беше ден за него  #Crazy Накрая и аз, и баща му бяхме изпаднали в нервна криза, а той се хили с глас маймунчото. И друг път се е случвало, но за час някъде и заспива, а сега  Crazy Добре, че майка ми е тук, че сутринта й го дадох, а ние поспахме.

Приятен ден на всички.

# 611
  • Добрич
Здравейте!
Не съм писала няколко дни май, та нишката ще я прекъсна малко, ама, нещо нямах настроение за писане и само ви четях. Няма конкретна причина, въпрос на нагласа.  Wink
Ани, много сте хубави всички! Изгледах част от кръщенето на Ники. Много ми хареса и роклята ти, седи ти страхотно!  Peace  Hug Аз не знам кога ще вляза във форма...намаля ли храната и кърмата много намалява, та, за ужас на ММ, ще си седя пухкава май докато кърмя.  Mr. Green
Пеперудке, как 150 хил. евра, бре??? Ти ме съсипа...да не са 15 хил.??, то не, че и те са малко, ама 150... Shocked Значи, ако дойдем, със сигурност няма да отседнем при вас.  Laughing
Пао, браво на Александър! И аз искам да видя портрета.  Wink
Шунче, Ири, страхотни творения! Браво и на двете ви!  Hug Не знам кога пак ще подхвана декупажа, но ме сърбят ръцете и определено ми липсва.
Роси, и на мен на зъбки ми прилича...дано бързо се оправи Емко.  Hug
Хелънче, сподели какви подаръци купи на МТ, де.  Wink  Hug
Тина, дано бързо мине обрива.  Peace
Ани, и вашия, т.е. на Ники!  Wink
За сметките за тока - аз вчера платих нашата - 110 лв. Всичко ми е на ток - отопление, печки, бойлери, миялна, пералня и т.н. Отопляваме 70 кв.м. Това до сега ни е най-високата сметка, която плащам, но радиатора в спалнята не се изключва денонощно заради Вих.
Симпли, аз днес сложих столчето за кола на Вих и смятам да го возя вече в него. Кошницата му е малка /заради дебелите дрехи/, пък и когато е буден не иска да стои в нея и все ревеше, та така. Купих на Макси Кози Приори /9-18 кг./ от Продавалника. Отново съм много доволна. Пак случих на супер запазена покупка - като нов е стола.  Peace Ама, доста и дебнах, де.  Wink
Днес дадох каша за първи път на Вихрен. Заложих на Елда на Хип. Много я хареса, дори сам бърка с лъжицата.  hahaha
Ами, това е от мен за сега.
Хубав ден!

# 612
Ето и снимки от кръщенето за по бързо разглеждане: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2770447857423.149963.11 … 791217&type=3

Аз не очаквам, че някой ще изгледа видеото, но го поствам, да ни видите и малко в движение. Така човек придобива по голяма представа за човека отреща!  Wink

ММ утре има РД и много ми се искаше да му спретна "номер" чрез Шоуто на Блондинките, но от няколко дни им звъня и никой не ми вдига. Днес звънях особено много пъти и вече се отказвам. Иначе  голяма забава му бях спретнала, но нямаше късмет.  Rolling Eyes

# 613
Здравейте Simple Smile

изтрих снимката от предния пост, за да не заема място, сега пак ще пробвам да ви покажа Simple Smile

А това е позата люлеене:

И да се похваля: подариха ни столче за хранене, много съм щастлива, много  newsm44 newsm44 newsm44. От моята леля е , на мама сестрата  Heart Eyes
Не съм чела, сега се връщам назад да видя какво сте правили Wink
ето столчето http://bgsharing.com/viewer.php?file=51137588128227144296.jpg

# 614
  • София
Хелънче, браво за столчето, много е хубаво, и аз се чудех между него и още едно, а снимките на бебо са Heart Eyes
Ама как така 150хил евро, аз преди 3 години бях командировка в Лозана (швейцария) и платих за 1 седмица към 1500лв за спане (като имаше включена и закуска) и хотела беше хубав...какъв е този вашия за 150 хил евто newsm78
Ние днес много се разхождахме, около 5 часа бяхме навън и Крисчо спа само 30 мин...сега реве и не иска да заспи..уффф пак ще пробвам да го приспя...

Общи условия

Активация на акаунт