Отговори
# 615
Здравейте момичета  Simple Smile
Самуела е много крива тези дни,направо  #Crazy,вечер става по 4-5 пъти,а през деня иска постоянно внимание и носене на ръце.Дано да са зъби или някъкъв период,че направо не издържам вече така ми се спи  Rolling Eyes.
Захранването ни също хич не върви,ама иначе стол за хранене и купихме   hahaha
Ани:много ми харесва тортата,а идеята ти е много оригинална.
Хелен:Много хубав Алекс,страхотни бузки има само за хапане  Heart Eyes
Ние днес украсихме,ето и моето коледно джудже:
http://ekzotika85.snimka.bg/baby/samuela.608747.25808671
http://ekzotika85.snimka.bg/baby/samuela.608747.25808673
http://ekzotika85.snimka.bg/baby/samuela.608747.25808674
http://ekzotika85.snimka.bg/baby/samuela.608747.25808704
http://ekzotika85.snimka.bg/baby/samuela.608747.25808701

# 616
Да няма грешка в цифрата нещо,  някоя нула в повече например Shocked Shocked Shocked[/color]
Тц...Няма грешка.Толкова е.В същност скоро писаха в медиите, че това шале е едно от най-скъпите в Швейцария.Ама аз знам и за по-скъпи във Франция. Mr. Green
Къдрокоске, аз вас ще намеря де да ви настаня.Форумската група ще си наемем шаленце скромничко, и ще се забавляваме.Браво на Вихчо.Тя и моята мома само каша лапа. Confused
Хелънче, да го изяде човек Алекс.Аз съм ин лов  newsm76. HugА столчето е чудничко.Със здраве да си го ползвате.
Ама как така 150хил евро, аз преди 3 години бях командировка в Лозана (швейцария) и платих за 1 седмица към 1500лв за спане (като имаше включена и закуска) и хотела беше хубав...какъв е този вашия за 150 хил евто newsm78
Зверче, то това не е някакъв обикновен хотел.Това е едно огромно шале, в което не можеш да наемеш само една стая.Наемаш цялата къща и ползваш цялата база.За дните, за които си платил ставаш собственик и правиш каквото ти душа иска, целия персонал е постоянно на разположение и ти козирува, имаш си луксозно возило с шофьор, най-добрите готвачи...ММ дето казва, не е за простосмъртни. Mr. GreenСамо випове разни пристигат, то иначе кой има такава пара да се изтръшка...ooooh!
Самимами, много ти е хубаво джуджето.И какво пухкаво.Мале мила, само за щипкане и хапане.
Ани, хубаво кръщене сте направили.Браво.Много ти е хубаво семейството.Живи и здрави да сте.

Аз преди малко и дадох каша, сега се подриска, отивам да се чистим.Ходихме малко на разходка, ама се разкриви, че я мъкнах...Утре пристига една приятелка от София.Ще живее и работи при нас за месец.На 21 пристига голямото отроче, така че съм много хепи.Ще си имам компания, а и приятели за празниците, нищо, че ще работим.

# 617
Здравейте,тъкмо се настроих,че днес много ще чета,но явно всички бебета са били на разходки и няма за четене.
Честно казано все по-смутено ми е да се гледам сама себе си на стената примерно : )) Още не сме я закачили,не мога да реша къде,всяко място ми се струва неподходящо.Ето я цък
Хеленче,мерси за снимковия материал : ))  Hug
Сами,хубаво джудже си имаш : )
Ани,наистина изглеждаш прекрасно.И аз изгледах в началото,където е с песничката,Ники е пълното спокойствие,браво на детето.

Мами,вчера ли ви казах,че ще се пръсна от щастие ако има новини за бебе...?Днес се пръснах!!! Laughing Ще ставам леляяяяяяяяяя,още не мога да повярвам,безкрайно щастлива съм.
И да ви разкажа нещо -  Мартин по принцип не е много социален така да се каже : ) Понякога се разплаква като го гушкат други хора,обикновено не говори и не се смее,защото много ги оглежда,вечно изумения му викаме.Лелчето му се води още непознат човек,защото те живеят в София и рядко си идват насам.Днес бяхме всички при свекитата.Светла влезна в хола и Мартин като я видя веднага протегна ръчички към нея и поиска да го гушне,започна да я пипа по лицето и да я гали.Честно казано аз и баща му се впечатлихме доста,защото той не е протягал ръце дори за нас.Виждал я е последно преди месец определено не я познава или помни.След десет минути ни съобщиха новината,веднага си посмислих,че той е усетил,че има бебе.Не знам дали има резон,но така го усетих.Веднага го питах дали е разбрал за "точката"  Laughing ,ама не казва маймуната,той си знае само.

# 618
Пао, честито! Страхотна новина. Дааа, бебетата усещат бебенцата в корема. Дори вече знае дали е момче или момиче!  Wink Честито , лельо!

Хеленче, честито столче на Алекс!

Днес все пак дадохме сварено картофче на Нико. Така сладко си хапва и писка за още. Храних го с лъжичка, но не съм правила пючре. Греба направо от сварения картоф. Някой тук беше дал идея за сребърна лъжичка, Ники събра 2 на кръщенето и днес я сефтосахме. ММ реши че обрива е от претопляне. Аз уж не го навличам. Но като спя се завивам доста дебело и покрай мен и него и може тогава да съм го претоплила.

А също така на Ники му подариха и столче за вана. Днес и него изпробвахме, е няма такъв кеф. Рита с крачета, щопка с ръчички. Къпах ги и двамата в голямата вана.

Пао, картината е страхотна, и ти си много хубава с вдигната коса!

Сами, много приказно си украсила!

Хеленче, много сладък Алекс, какви големи очи има!

Отивам да чистя, че ММ чисти сам и ми е неудобно.  Laughing

# 619
ПЕПЕРУДКЕ, какви цени #Crazy и тото да играя, пак няма да ми стигнат

ХЕЛЕН, честито столче! Купи пантофи- много семейно Wink или тостер ...

АНИ, изглеждаш страхотно  bouquet, а НИКО е много кротък.

ИРЕ, фантастичен аватар!

КЪДРОКОСКА, и аз заложих на тази каша, Дара много я харесва, някой беше писал, че е трудно смилаема, но да чукна на дърво- Дара няма проблем, сега я давам следобед, а сутрин- картоф. Днес й варих аз картофа на пара, ама нормален, не био....
Междудругото, изглеждаш фантастично, хич не мога да си представя какво повече искаш newsm78
А столчето е фантастично, и аз за такова дебна...

МАМА НА САМИ, джуджето е много сладко!

ПАО, наистина си много женствена и нежна! Честито, лельо- кога е термина, на снаха ми е в началото на май!

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 22:07 от kitikat

# 620
И аз се настроих за голямо четене, а то май всички са скиторили.

Пао, честито лелче. Лека и успешна бременност пожелавам. Хареса ми това, което разказваш за реакцията на Марти.

Хелън, Мама на Сами - много сладки тия бебоци.

Ани, нещо не мога да видя снимките във фейса, ама видеото ще го погледна после.

Ани2, как е Явор?

Ние се върнахме преди около час и половина. Май мина добре този път (пу пу). Минахме през болницата, където родих Йо и оставихме една кутия бонбони ей така за здраве. После Йоана като заспа я оставихме на свеки и отидохме да пием кафе. Тя се събудила след половин час, но баба й успяла да я преспи пак. Та след час и половина ние като се прибрахме, тя тъкмо беше се събудила и чинно се подготвяше за голям рев. После имаше малко кривене, но хитрушата веднага след като я гушна и почваше да се смее на баба си и да се закача. Общо взето това е. Сега съм уморена, но Йоана се наспа по пътя към Русе и май няма да спи скоро  Sad

# 621
Здравейте.

Днес цял ден хайманосваме, сега успявам да седна. Ходихме до ИКЕА, взех си 5х2 рамки, остана да направим снимките. Но нали знаете за обущаря дето обувки няма, пак ще се наложи аз да го снимам. Simple Smile

А н и, много хубаво клипче, изглеждате много щастливи.

Хелън, честито столче.

Пеперудо, чак акъла ми не го побира, за 150хил. евро, къща ще си купя у Швейцария, пък ако ще 10квадрата.

Бюти, много неприятно, след това върнахте ли се пак в ресторанта?
Ние ходихме снощи с Нико. Там е за непушачи, той пред хора се държи образцово- та, хем се видяхме с приятели, хем и не готвих.

Момичета, много се радвам за мини срещата днес, забравих да пожелая на големите ви дечица успех и максимум точки на състезанието.   bouquet
 Лека вечер ви пожелавам.

# 622
Най-накрая приспах дребчо и успях да прочета, но то няма много Simple Smile
Ани, страхотни сте, цялото семейство, а ти си една много фина и хубава мадама Wink
ПаО, картината е супер. Аз я видях във фейсбука, но си помислих, че е фотошоп, както Александър е написал отдолу. Кажи му, че аз се хванах, супер е  Heart Eyes. А ти всякак си хубава  Hug
Ире, страшен аватар, 100 пъти се връщах да го гледам  Joy. Честито и на теб, бъдещо лелче, чувството е невероятно, нали  Grinning. Кога е термина?
Кити, шегуваш се за подаръците, нали Simple Smile
Къдрокоске, браво за столчето. Забелязах, че те няма напоследък, но то и аз имам такива моменти. Дано всичко е наред при вас  Hug. На мъжа ми купих безжична мишка и клавиатура. Много искаше, постарах се да са хубави. Вторият подарък е книга от поредицата "Песен за огън и лед" - първа част беше Игра на тронове, пуснаха в торентите и сериял, страхотен е, а мъжа ми е луд за книгите, те са фентъзи Wink
Самиимами, страхотна девойка имаш, сладка е много, как е захапала решетката на леглото  hahaha
Тина, как е обрива? Махна ли се Simple Smile

Аз вчера дадох тива с морков и пак не е акал  ooooh!. Утре мисля да дам пащърнак, да видим... Иначе днес на-безцеремонно си натика крака в устата и чак се чуди какво е това  hahaha

# 623
  Момичета, благодаря ви    Hug Hug Hug

Не съм чела с много мозък днес, исках по-рано да ви пиша, но наистина, без да преувеличавам, нямах 5 минутки спокойствие. Емо е беше една идея по-спокоен, но сега вечерта няма да ви разкавам. Никола беше сам за час и половина докато аз изтичам до бачкането, каза ми, че са били вир вода станали двамата от рев и носене, после го е вкарал в банята и са направили около 40 мин къпане. Само в коритцето е успял да го успокои. Много ми е мъчно  Cry Край сега по темата, развълнувана съм от:
 Хеленче, Алекс е невероятен, как сте го окрасили и него  Joy Joy Страхотен бебок си имате  Hug Да вие жив и здрав само! Честит ви стол  Peace
 ПаО, това е най-красивата картина, която съм виждала скоро. Страхотно е искам и аз такава.... Crossing Arms Laughing щях да забравя: Честито лелчеее, да ти е жива и здрава сестричката и нека има най-прекрасната бременност и едно чудно хубаво бебе   bouquet
 Ана2,  Hug Hug Hug
 Чин, къде си?

Пеперудо, изобщо не се очудвам, че има такива цени за шалета. Аз съм била в едно чудно хубаво шаленце в Межев, Франция. Е няма такъв лукс, до скоро си пазех шампоанчета, сапунчета и т.н. оттам  Flutter Party реших тогава да ги събера от всички бани, че да не им застояват, не за друго, нали трябва да се подменят.  Naughty Crossing Arms Joy Цялата серия козметика беше направена с еделвайс, как миришехаааа......ехххх, къде ме върна !!! Но наистина това е за една друга категория хора, просто с много пари, не друго  Mr. Green

Ани, честито ви столче за вана, аз също имам вана и искам най вече да махам туй ми ти корито, аман от Емо-ва мебелировка  Crossing Arms Снимай някой път и прати да видим с мъжо и ако ни хареса, да купим и ние, моля те!!!  Hug Praynig Утре ще прегледам клипа от кръщенето   bouquet А, и честито ви захранване, много интересно си го направила. Харесват ми такива новаторски неща, ще пробвам и аз така направо варен картоф  Peace
 Деска, все се каня да те питам за Доли, как е,Йо радва ли и се? Днес направих клип на Емо и кучето, ако имам време ще ви го пусна утре!!!
 Сами мами,  Hug много сладка мацката. Каквото пишеш ми е много познато, бебетата на всички ни минават през едно и също гадно зъбоникнене, само по различно време се случва. До оня ден Емо спеше три пъти на ден по два часа, а сега милият не може и половин час да похърка. Ще им мине на бебетата, ето запищя. Ставаммм

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 22:38 от Rosy.

# 624
Ехеее,много лели,много нещо станахте ! А дано провлачите крак и аз да се похваля скоро,че ще ставам леля за 2ри път  Heart Eyes
Да се похваля,че каката днес държа изпит за колан по карате и го взе,доволна съм от детето,а и учителя й,която е световен шампион не спира да казва колко е борбена, отговорна и как залага големи надежди за нея.... Praynig ( малко като хвалба прозвуча,но наистина съм горда  Embarassed)
Ани,гледах клипчето,много сте готини  Hug И ти каква си фина !
Ани2, Явор оправя ли се?
Надя имаше разтройство и след 2рия опит с месно пюре,дадох й 1/2 прахче ентерол и сега ги вадим като пластелин  Mr. Green
Пеперуди, Чин ми взема думата от устата... то направо къща ще си купиш за тея пари  Money (е,не там де,тук:)) Това са много,много пари 20хил.евро на вечер?Е,браво на тези,които могат да сиго позволят все пак...
Айде,лека ,ще пускам едно филмче,което се мъча да изгледам от няколко дни...

# 625
Роси, забравих да ти пожелая бързо оздравяване на Емо. Какво слагаш в нослето? Тук съм, няколко поста по-нагоре, но явно докато си писала, аз съм публикувала.

Дидолинка, наистина много станахте, иска ми се и аз да се похваля, но моята снАха е работохолик...

Да се оплача лекичко. Днес бяхме в бабището, със свекър ми имаха годишнина от сватбата. Говорим с една тяхна  гостенка, че Нико не обича домашни пюрета, а бабището се обажда: следващия път баба ще му направи и ще яде, на баба е най-вкусно!!!  Twisted Evil
Аз само й се усмихнах й казах: да, така е, Слав много обича манджите на баба си! (мислех да я сюрпризирам, че съм й пуснала старата холна гарнитура в Продавалник, но реших да не е на празник)  Mr. Green

# 626
  • София
И ние скиторихме много днес.  Бяхме на гости в новата къща на наши приятели, прекарахме си прекрасен следобед, а и ни бяха направили страхотна вечеря Flutter

чин, то само аз се върнах вкъщи, ММ го оставих да си хапне, а аз не отидох обратно, понеже нямаше смисъл вече...За съжаление при нас опцията с Лора на ресторант не съществува, освен ако един от двамата не иска да го играе детегледачка, докато другият хапва..А то така се губи идеята.
А Лора всъщност се е разплакала, понеже баба й я е понесла да я преоблича, пък на детето си му се е спяло.  Протестирала е явно.  Заспала е доста бързо щом я е гушнала и успокоила Wink

ПаО, картината е много разтапяща!  Честита лелинска новина, лека и безпроблемна бременност и сладко малко бебче на финала Hug

Пеперудке, така като го разказа вече малко ми се поизясни.  Аз си представях стая в хотел, че струва толкова, пък колкото и да е луксозна, няма как да оправдае такива пари.  Това си е обаче нещо много богаташко и ВИП, както е модерно да се казва Wink

къдрокоске,  Hug

Роси,  Confused  Дано бързо да отмине това състояние Hug

Да ви се оплача - Лорчето вече пищи ужасно проглушително и почти постоянно Confused  Онзи ден присъстващите на срещата в мола станаха свидетели. Тя като че ли не изразява недоволство така, по-скоро май просто си харесва гласа.  Само дето е много неудобно, днес бебето на нашите приятели подскачаше през цялото време  Embarassed

Освен това си търка едното ушенце като се поизнерви нещо.  Доста момичета бяха писали за бебета, дърпащи си ушите, но тя не го дърпа, а го търка newsm78

# 627
Бюти, може да я сърби.  newsm78 Почисти го лекичко, леко натисни- ако не прояви недоволство- може от зъби да го търка.
Хубав глас има Лорчето, чухме я, ако не пианистка, може певица да стане. Не бива да се чувстваш неудобно от това, тя е бебе и трябва хората да се съобразяват с нея, не тя с тях Simple Smile
За ресторанта- наистина е неприятно, Нико се заседява в количката, та можем поне да хапнем, а после, че го държим- държим го.

# 628
 Ето ме пак.

Чин, в нослето пръскам Стеримар за бебета и дърпам с помпа, сополите са воднисти не са като да е болен, тече целия, лиги, сополи и сълзи. Не съм пробвала със сребърната вода, която повечето ползвате, дали би помогнало?  Thinking Sad Голяма работа е твойто бабище  Laughing Да им е честита годишнината   bouquet

Ирето, аватара е номер едно, много ме кефи  Laughing

Бюти, разпява се детето, може да излезе някоя много талантлива певица, знае ли човек  Laughing Hug За ушетата и Емо си ги търка понякога, но не ми се струва да му има нещо, ти почистваш ли с клечки след баня? Питам, защото нали сега новите тенденции са да не се пипат ушите, но Емо събира много ушна кал, и аз му го пичиствам лекинко. Но пък от това може ли да ги сърби децата. Мисълта ми е да не я сърби нещо??  newsm78 Но по-скоро не е нищо тревожно  Hug

Ани, браво за хубавото кръщене. Много сте готини цялото семейство, а децата ти са просто очарователни, Нико е такъв сладур. Много е любознателен, как иска да му дръпне книжата на дядо Попе  Laughing Пу-пу за вас  Hug

Къдрокоске,  Hug аз също имам моменти, когато само трупам емоции, размишлявам повече и попивам някакви неща, и след известно време, мога пак да давам от себе си.  Hug

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 23:33 от Rosy.

# 629
Здравейте! Влетявам набързо да се отчета.
Явор е без температура вече, но сега пък се появи някакъв ситен обрив по цялото тяло, още дриска леко повече от обичайното и от време на време прокашля  Confused Цяла нощ не сме спали, той неспокоен и се върти и аз с него. Тази вечер пък Румен е с температура. Красота! А утре съм на изпит. Та затова не сколасах да седна и да пиша.
За ушичките - на Явор се цепят отдавна от долната страна на сгъвката. Мажа с Тридерм, мине, после пак  Confused
Много сладки бебоците  Hug
На Ани не успях да видя видеото и снимките, но ще наваксам след изпита.
Пао, страхотен подарък!
Дидолинката, браво на каката!
Браво на всички бъдещи лели Simple Smile
На болничките - оздравяване!
Много лека нощ ви пожелавам с розови облачета и захарен памук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт