кЮпЮтУр, мИнитЮр, квардатура и сиди- ром поТ кУмвой в прЪвописТната оПщина-63

• 27 658
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Тарталета, благодаря! Hug
Приказно зЪглавие си имаме Flutter

От мен едни
Цитат
лишчета

# 46
Цитат
не мога да спа
нон шпа
в такав случай

и най-хубавото:
Цитат
болките затъпяват

Ай ше им се не види и болките тъпи!  hahaha

И един бисерен куп:
Цитат
Здравейте,мами.От близо 3-4 месеца (от тогава живеят тук и въпросните родители на детенцето) се чува ужасен плач,то не е и плач направо в някаква нервна криза все едно изпада това малко момиченце вечер-10ч,11,по обяд също незнам винаги крещи все едно го колят днес го видях за първи път с майка му и то през шпионката на врата малка красива госпожичка на не повече от 3г.а аз си мислех,че е бебе и има колики (въпреки,че мъжа ми все казваше:как бебе ще крещи толко дълго и силно) излизаха на вън пак така крещеше,майка му всеки път когато излизат му казва: "няма да ревеш иначе ще си стоиш в къщи"но то и без тези фрази и със пак си крещи.Те живеят над нас точно и всичко се чува а вечер е най ужасяващо сигурно 1 час всеки път плаче,крещи.Не съм я засичала никога а и дори да я засека ще ми е неудобно да попитам защо така плаче итн.все пак всяка майка си знае най-добре за детето,но разберете ме за да седна и да пиша тук значи не е обикновенното тръскане както когато правят децата за нещо си..или просто ей така.Много ми е неприятно всеки път денем и нощем да чувам тези истерий т.е.притеснявам се за детенцето.Според вас това нормално ли е знам,че има и мн.лоши деца които не слушат,инатят се итн,но тук някак си не този тип случая,как така ще реве постоянно и то така истерично и толкова дълго и всеки ден и всеки път когато излиза.Не съм срещала такива мами с дечица който са нервни и не знам за какво става на въпрос на детски психолог ли се водят,на какво може да дължи това състояние на детенцето дали пък нямат семейни проблеми и да се отразява на детенце.Какво мислите да говоря ли с нея някой път колкото и да ми е неудобно или да си трая ако я засеча?Също прави впечатление и на комшийте домоуправителката е чула като излизат явно как плаче(тя живее на 1ви етаж) и е питала мъжа ми:да не би нашето момиченце да е болно и защо така плаче..той и е пояснил,че не сме ние и тя е казала че не може така не било нормално да се обадила да има направят проверка от социалните.

Простете за дължината, но цялото ме впечатли.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 17:01 от ИрПуц

# 47

оф, ама някои хора изобщо не могат да разказват...  #2gunfire забелязали ли сте?

# 48
  • Sunshine state
Ти остави,че не могат да разказват,ами обърни внимание на разказаното.Аз бих казала "аман от хора,дето си бутат носовете,където не им е работа".Чак и на съседката разказала,че и през шпионката ги надзирава. Rolling Eyes
И не се научиха с това Й и Й. ooooh!

# 49

пунктуацията и прЪвописът са едно на ръка.. ама като започне някой да ми разказва нещо (в този стил!) и трябва да се чудя 10 минути след това какво точно ми е разказал..

# 50
  • Sunshine state
Изобщо,голям капацитет е,спор няма.  Party

# 51
Да, вярно, не е едно зло в този цитат. Те тия неща нерядко вървят заедно.  Laughing

И не се научиха с това Й и Й. ooooh!

Не само не се научиха, ами и здравите заразяват.  hahaha Смях, не смях, и аз се хващам вече няколко пъти, че удрям 'й' вместо 'и'. Пак добре, че все още се хващам.

# 52
  • Mars Hotel
Пуц, я мЕтни един линк към тоз бисер.  Praynig

Цитат
фейсбук педжа

Ех, тези чужди езици.. Tired

# 53
  • София
Ужас, като чета нещо такова, направо се задъхвам, а ако е по-дълго, направо рискувам да се самозадуша  Crazy То като текнала една мисла, та се разпростряла на 3-4-6-8 реда, ни запетайки признава, ни точка. И той каза и тя каза пък аз гледах ама то не дойде  ooooh! И на цялото това дълбоководно приключение като му поръсиш малко грешки, липсващи интервали след препинателните знаци... и аз се отказвам.

# 54
  • Бургас
Цитат
убидя някой.

Този пост е уникален.  PeaceИ аз се чудих дали да не ви го покажа, ама много дълъг ми се  стори.

Светлица темата е тази "Детенце което постоянно истерично,плаче и крещи."

Още от творчеството на същата авторка: "да са нормални родители който търсят"

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 18:10 от ledeno studena

# 55

hahaha  hahaha

Цитат
"Детенце което постоянно истерично,плаче и крещи."

каква запетая! какво нещо! тази потребителка ми оправи вечерта просто..

# 56
Този път ви "хванах" рано и ще ви следя  Peace

Не знам за авторката на поста цитиран от Пуц, но в един момент станах разногледа  и за малко да ми се завърти главата. Освен правописа, то е ...чудо!
И за да не е грубо нахълтване с чист спам:

Цитат
Животът е запалена цигара мислите са сянка дим. Спомените - изгорела пепел, а любовта - обиващ никотин!

Shocked от фейсбук.

П.П: Там, а и тук има ужасно много бисери, но винаги попадам на тях, когато сте много напреднали в темата и ми е неудобно да се включа!

# 57
  • София
Oт друг форум:

Цитат
То на крив х.й вулната му пречи и на вас момчета писачи ви пречи комунизма. Пречи така наречената демокрация по български ,обедняването и начина по който се постигат богадства , това се копира от децата, не е виновен комунизма момчета вие знаете кой е виновен

# 58
На фона на вашите находки , нещо скромно

Цитат
копчето е шчупено

# 59
  • Sunshine state
Цитат
Ние слагах малката сравнително от рано.
Crazy

Общи условия

Активация на акаунт