Съпруги на военнослужещи 4

• 69 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
хайде да се похваля : днес мина комисията, резултатът:  11.07 - 20.07 Флагман.  newsm44

Е, направо ви се кефя колко са експедитивни във вашите поделения. )
Честито, приятно изкарване ви пожелавам. )

# 301
хайде да се похваля : днес мина комисията, резултатът:  11.07 - 20.07 Флагман.  newsm44
Ееее, честито!

# 302
А във вашите поделения гледат ли дали този човек е ходил и предни години на почивка?
Тук задължително се взема под внимание това и в повечето случаи дават картите на хора, които не са били преди на море.

# 303
 Аз въобще нямам идея как се разпределят тук картите, но май си ходят всеки път едни и същи хора. Взимала съм карта два пъти и то от София, даже не сме се и опитвали от тук.

# 304
simpatiuh4e, в поделението на мъжа ми искат да се напише дали си ходил и предишни години на море по програмата.
Ние също и 2те години вземахме през София карта, по телефона.

# 305

И ние сме тогава там. Понеже виждам,че сте с две деца какво помещение ви дадоха?

# 306
Ох,извинявам се,AIR . В друг подпис май съм видяла ,че са  две децата.

# 307
  • Някъде в Европа...
хайде да се похваля : днес мина комисията, резултатът:  11.07 - 20.07 Флагман.  newsm44

И ние сме тогава там. Понеже виждам,че сте с две деца какво помещение ви дадоха?

Писах ЛС

Имам един син Wink

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 18:57 от AIR

# 308
kativita, пише че броя на членовете на семейството, трябва да отговаря на броя на леглата в стаите.
Няма да дадат по-голяма стая на по-малко хора и обратното.
Или поне не би трябвало да го правят...
Но...за хора с връзки, всичко може.

# 309
  • Някъде в Европа...
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 19:38 от AIR

# 310
AIR, или навсякъде са разпратили документи с различна информация, или по поделенията всеки си прави каквото му скимне.
Кандидатстването в поделението на мъжа ми за карта ставаше спрямо бр. на членовете на семейството, съответно за помещение с такъв бр. легла.
Нали се сещаш, че ако 2ма човека вземат по един апартамент с 4ри легла, накрая за семействата какво ще остане? Да се блъскат 4ри човека на 1спалня ли?
Това че определени хора наистина го правят това, не означава, че е редно.
Тук комисията гледа всичко, както съответствие бр. хора - бр. легла, така и дали предни години си ходил на море с карта.

# 311
Да, наистина е така-броя на хората трябва да отговаря на броя легла.Ние сме 4 и освен апартамент друго не става.Понеже години наред движа нещата с картите и всяка година има разлики,но тази е така.Понеже аз входирах в агенцията  документите ме предупредиха за това,че после агенцията може да не даде апартамент на 2 души(така искаше една колежка, тя  не иска стая).но няма проблем стая 2+1 да се даде на 2 души или на 1+1.

# 312
Момичета как става вземането на карта от София.Обаждате се и ако има свободни места правите резервация,така ли.Ние никъде не сме ходили по военните почивни бази освен на Рибарица и Боровец и то след мисия.

Ще ми се тази година да отидем някъде,но т.к. аз изобщо не мога да си планирам отпуската още от сега не сме пробвали за карта.Изобщо има ли шанс да има свободни места юли-август и от кога трябва да започна да звъня.

# 313
melanib, има срок за плащане на картите, които ще се вземат сега.
Тези, които не се платят, се връщат обратно в агенцията.
От там пускат 1дата, от която започва раздаването на картите отново.
Има телефон, но там свързването е много трудно, и все пак ние 2г. поред успяхме. Там казваш данните си, от кое поделение си, бр. членове на семейството и те ти предлагат няколко бази и карти, от които да си избереш.
След това ти пускат документи на имейл, и в 10дневен срок отново трябва да се заплати картата.
Карти се раздават 3-4дни, докато се изчерпат.
Най-сигурният вариант е да се отиде директно в София и се чака на опашка. ))

# 314
Имаме си  карта- Несебър от 20.08  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт