Съпруги на военнослужещи 4

• 69 504
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Винаги са искали личните карти и на двамата , но никога не сме имали проблем, че адресите ни са различни / женени сме , но живеем на квартира и постоянните ни адреси са старите /

# 466
На 10.05.2012 г. от 09.00 часа в сградата на ИА „Военни клубове и военно-почивно дело” – Централен военен клуб – гр. София, бул. „Цар Освободител” № 7 стартира свободната продажба на неусвоени карти за почивка за сезон „ЛЯТО 2012”. Резервации ще бъдат приемани лично и по телефона.[/b] За контакти – отдел „Управление, координация и контрол на военно-почивно дело” – телефони: 02 /92 21 705, 92 21 757, 92 21 759.

Хубаво е, че става и по телефона, но няма списък на останалите карти  Sad

# 467
  • Пловдив
Нашите лични карти не са с еднакъв постоянен адрес, аз не съм сменяла имена и съответно лична карта.
Ходим със служебна бележка, а мин. година както писах и с акта за брак.

Мъжа ми е питал точно за това, тъй като и ние нямаме брак, как стоят нещата.
Казали са му, че няма никакъв проблем, единствено да носим акта за раждане на детето, там фигурираме и двамата... за лични карти не са му споменали нищо  Peace

# 468
♥asq♥, а тогава с плащането как стои въпроса?

dani.m73, приготви се за голямо звънене по телефона.) Поне 3часа ще ти отнеме. ) И то постоянно.
Късмет и успех!

Ние още не сме решили дали по телефона или мъжа ми ще ходи на място.
Но като слушам каква простотия ще е в София (от вън си правели списък, те нали софиянци са свикнали да висят и правят списъци, и сигурно ще има такива дето още през нощта ще са там).

# 469
  • софия
Е, сега чак простотия... Crazy

# 470
Е, сега чак простотия... Crazy

Е какво е?
Отиваш, заставаш и чакаш. Какви са тези списъци, какви са тези чудеса. Абсолютно ненужно усложняване и то от хората от вън, а не от агенцията.

# 471
  • Sofia
Не съм чакала на такива опашки, но от познати знам, че със списъци организацията е по- добра. Много хора тук чакат за да запишат децата си в първи клас по цели нощи.

# 472
  • Пловдив
♥asq♥, а тогава с плащането как стои въпроса?
В смисъл?  Rolling Eyes Кога ще се плащат картите ли ...
Ние за първа година ще правим опити за карта, така че много неща не са ми ясни ...  Laughing За това го накарах моя мъж да се обади по-рано и да пита поне за не - бракуваните как стои въпроса  Wink

# 473
  • софия
Точно така,ivben . И аз препочитам 5 поредни човека да си направим списък и да се сменяме на няколко часа, отколкото да висим всички там.
А който пък не иска опашки...хотели бол по морето.
Приятна вечер и много добро настроение Wink

# 474
♥asq♥, не кога ще се плащат картите, а след като нямате брак на каква цена плащате картата?

Ами ок, но хайде представете си, че хората които не са от София не могат да виснат в 3-4-5ч сутринта и да чакат, че да се запишат в някакъв си списък.
Аз бих отишла, виждам 5човека на опашка, нареждам се и чакам да вляза като 6ти човек. А не изведнъж от някъде си да ми изскочат още 10човека и да заявят - ама ние сме в списъка...
Щом не си на място там, значи не си на ред.

# 475
  • Sofia
Още като се наредиш на опашката ще ти станат ясни правилата бъди сигурна. Няма да си изненадана в последния момент. Нещата на всяка опашка са ясни от самото начало. За тези, които не са от София не мога да кажа как ще стоят нещата, но при всички случаи няма да се съобразят с това, че са от провинциата. За сведение ние също не сме се уредили с карта. Аз и мъжът ми няма да се наредим на подобна опашка, защото не ни се чака, но хората, които си чакат там са си в правото и ако картите свършат никой няма да ми е виновен.

# 476
ivben, правилата на опашката...)))) е това наистина ме разсмя.
Опашката си е точно за това, за да се чака. А не един да отиде, да се запише че е отишъл в Х часа и после дим да го няма.
Както и да е, което е лесно, явно трябва да се усложни като за военни. )

И какво ще рече "уредили" с карта? То ясно че все още определени хора се "уреждат" за определени места и дати, но в крайна сметка не би трябвало изобщо да е така.

# 477
  • Пловдив
♥asq♥, не кога ще се плащат картите, а след като нямате брак на каква цена плащате картата?
Казали са, че ще аз ще си ползвам преференциите, които ще ползва и мъжа ми  Peace

# 478
  • софия
Mirama ,Вие ако имате възможност- не бихте ли се възползвали да се уредите с карта? Или ще откажете, защото не е редно? Предлагам да не продължаваме кои с какво се е уредил...
Ние ще почиваме на Синеморец, на частно...да има други мами така, август месец?

# 479
iniici, ами за 2години не сме се "уреждали", нито сме искали.
Взимаме си карта когато ги пуснат на свободна продажба. Така че не виждам какъв точно е проблема.
Да, има такива които си се уреждат, че се и знаят. И какво, нещо да се е променило?

Общи условия

Активация на акаунт