Съпруги на военнослужещи 4

• 69 499
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Аз не казвам, че има проблем. Просто за мен  е нормално- имаш ли възможност- възползваш се. Няма и да се промени картинката...
Дайте др. тема за разговори...

# 481
  • Велико Търново
Аааа, iniici, по това време на годината няма друга тема, тази ще е.  Mr. Green

Нашето първо море съвсем наближи - по 24-ти май сме в Албена. после юли - на Арапя.
Ама и аз ще огледам какви карти са върнали, че ме интересува една конкретна смяна.
Струва ми се, че минали години съм виждала и смени по 5 дни, но тази година май няма.
А ние обичаме такива по-кратки почивки, пък по няколко пъти. Омръзва ни на едно и също място дълго време. А и при кратките почивки съм по-спокойна, че тамън да се оакаме, и идва време да се прибираме.

# 482
  • софия
И аз искам 5 дни, тези 10...омръзват ни. От 2-3 години разделяме лятната почивка- 5 дни море и 5 планина.
И нашето първо море наближава- по 24.5.но в Гърция, тримата на вечер, АИ, 120 лв. При военните колко излиза за трима хранодена? Аз помня, че към 60-70 лв.Няма значение де- кой където е - желая весело лято!

# 483
iniici, за 2ма и половина, мин. година платихме 470лв.

На мен 10дни хич не са ми много за море. То така или иначе 2дни ти минават в път и реално остават 8дни чисти. )

# 484
  • Разпиляна във въображението
Честит празник!

# 485
Честит празник !

# 486
Честит празник!И да почерпя,нашият тати е именник.

# 487
  Честит празник и от мен  Simple Smile

♥asq♥ , мерси за инфото за акта за раждане, много ценно  Hug

Аз ще се мъча по телефона за карта за Обзор в средата юли, пък ако стане-стане, ако не- здраве да е....

Късмет на всички, които искат карта  Hug

# 488
simpatiuh4e, можеш и на имейла да пишеш.

# 489
 Благодаря , Мирама , 2010 г. точно така взех карта след твой съвет  Hug Ще опитам и по двата начина  Simple Smile

# 490
  • Някъде в Европа...
Честит празник на всички колеги и колежки!   bouquet

# 491
Здравейте момичета.Тази година със семейството ми за първи път ще ходим в почивната станция в Несебър и искам да попитам някой знае ли какви са условията там и има ли интернет.Благодаря ви предварително

# 492
Здравейте момичета.Тази година със семейството ми за първи път ще ходим в почивната станция в Несебър и искам да попитам някой знае ли какви са условията там и има ли интернет.Благодаря ви предварително

има на определени места

# 493
dani вие останахте ли доволни от почивката ви там

# 494
То било голям екшън да се редиш на опашка за карта в София. ))))
В 13.00ч списъка е бил вече с 50човека.) В 20ч. е имало първа проверка по списъка, който го няма на място, отпада. ) Следващите са в 00ч и в 04ч. ))))
Към 20ч вече е имало 138човека записани. )

Общи условия

Активация на акаунт