Съпруги на военнослужещи 4

• 69 488
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
То като гледам колко много карти са върнати, ще има за всички, даже и ще останат.

# 496
Не са чак толкова много, дали са им списък с останалите.

# 497
 Дано остане едничка за Чайка за средата на юли за нас  Praynig

Късмет на всички, които искат карта  Hug

Видя ли списъка на картите?

За желаното от нас време има 3 карти....Дано имаме късмет... Praynig

# 498
  • До морето :)
Къде може да се видят колко карти са останали и сега ли трябва да вземем карта за Октомври месец?  Embarassed

# 499
# 500
simpatiuh4e, ееее, ще остане, сигурна съм. ) Повечето хора според мен са се насочили към хотелите.
Списъка го видях, но и той мъжа ми още снощи ми ги прочете.
Нас ни устройват няколко дати (края на юли, август месец) а за тогава точно има мнооого ограничен избор от стаи. И картите са едва няколко за Флагман, Адмирал и Фрегата.

# 501
 Мирама, мъжа ти в София ли е? Дано успеете да вземете  fingerscrossed

Днес въобще и не си въобразявам, че ще можем да се свържем по тел. Писах мейл, каквото стане....Иначе и аз се надявам повечето да са за хотелите, но все пак има само 3 карти за Чайка, когато ние желаем...Ох, айде стига съм мрънкала...

# 502
simpatiuh4e, в София е от вчера.
Пробвай и по телефона, все по някое време ще се свържеш. )
Като знам миналата година какво звънене беше, 2дена. )

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 13:22 от Mirama

# 503
  • софия
Mirama, съпругът Ви специално заради карта ли е в София?

# 504
Mirama, съпругът Ви специално заради карта ли е в София?

Да. ))) Както и още 140човека. )
Отпред било като митинг.

# 505
 Честито  Hug

Ми аз съм ги виждала само отстрани като сме минавали, това нали е Флагман. Май не изглеждаше зле, дали имаха и нещо като тераска  newsm78 Абе важното е че сте взели!

# 506
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug За корпусите много да кажа много неща,тъй като съм работила там и сме ги почиствали, в кой корпус е стаята,и трите са различни.Нищо общо с хотелска част,особено първи корпус.Преди време щяха да ги реновират,но нищо.Ако има интересуващи се да пиша,скоро бях там да се видя с колежките,че от миналия сезон смених ВПД-то с четиризвезден и вече съм на работа,и за това лято не са ги пипнали. Но има разлика,ако знам корпуса,бих дала по-конкретно инфо.

# 507
redemi, ами пише само корпус на картата, нищо повече.
Те ги определят вече в самия хотел най-вероятно.
Едните бунгала са от горе над хотела, а другите мисля че 5-6 са отстрани. Не са ли еднакви?

# 508
  • Варна и...духом на Босфора
Не.Абсолютно различни са и трите корпуса.Трети е този от горната страна,до паркинга,а втори итрети вървят надолу към морето.Колко хора ще бъдете, и наистина няколко дни преди настаняване ще разбереш номера.Защото има и студия,но ти каза стая.Общо като корпусна част са 42-45 помещения и всеки корпус си има предимства и недостатъци.

# 509
redemi, ами както казах, на картата не пише нищо повече, освен корпус.
Стаята е 2+1, а наши приятели са взели 2+2 (те са с 2деца) пак за корпус.
Е толкова ли е зле там? Нямаш ли някоя снимка да го видя

Общи условия

Активация на акаунт