Съпруги на военнослужещи 4

• 69 469
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна и...духом на Босфора
 На сайта бяха сложили,но аз не съм снимала,имаме с колежки,но в корпусите не.То имахме ли врем да снимаме от работа,наколко пъти съм била и сама на трите корпуса,накрая гредам като извънземно #Crazy Mr. Green.Приятелите ви ще бъдат в студио,то в стая няма как да стане, вие сигурно в стая с двойка спалня и разтегателен фотьойл- легло.Не са съвсем зле,не се плаши,но бих предпочела да съм в хотела.

Първи корпус-Предимства-Близо до морето
-Баните са широки,в сравнение с някои апартаменти в Маяк и Адмирал,примерно.
-Има по-широко антре за играчки,дюшек,плажни чанти,чадър.
-Голям хладилник- в 80 процента вкорпусна част са такива.

Недостатъци- Прозорците на помещенията с изключение на само едно студио гледат към задна алея с храсти и към блок на `Сириус`и ``Чайка,където в Чайка специално са повече млади руснаци и поляци и вечер е доста шумно.
-Шумна анимация от Сириус
-Има едни малки стълбички с площадка за простира,но е малко,а и като тръгнете някъде трябва да го прибирате.
-Шумна зона,ве пак това е пешеходна част и цяла Варна се извървява натам,рибари,гости,доставчици за ресторант Сириус.
-Персонала на корабчето Сириус често пушат пред някоя стая или на кръглото пред студия 13 и 14.
Ако искаш още ще пиша и за другите два,то сигурно някой  ще даде и снимки.

# 511
Момичета,моля някоя от вас да ми даде информация за почивната база в Несебър

# 512
redemi, уфффф, това с шума не ме очарова особено. ((( Вярно че от там минават всички хора тръгнали за Сириус, а и онези като почнат да викат с тази анимация....(
А вътре като в хотела ли е, или мебелите са стари?

# 513
Стари са повечето в първи корпус,във втори и особено трети,са ОК.Бельото обаче е доста по-старо от хотелска част, и разноцветно.Препоръчвам 2003/4 за втори и 3010/11 за трети.

# 514
redemi, ако може да избираме ще пробвам.
То остава да помъкна и чаршафи...) ама като нищо...

# 515
  • Пловдив
redemi, уфффф, това с шума не ме очарова особено. ((( Вярно че от там минават всички хора тръгнали за Сириус, а и онези като почнат да викат с тази анимация....(
А вътре като в хотела ли е, или мебелите са стари?
А това за къде става въпрос, че не ми стана ясно много ....  newsm78
Мъжа ми звъни днес, но за сега безуспешно, постоянно заето  Rolling Eyes почвам да губя надежда аз  Cry

# 516
Не мъкни,чисти са пералнята на ВПД е отлична, с класа над частните хотели,слагат и омекотители, и ароматизатори,не се притеснявай.Като помолиш колежка за смяна преди петорката няма да ти откаже,като наближи идването ви,пиши ми на лични да ти кажа кого да търсиш. Hug

# 517
  • софия
Mirama   , родителите ми бяха там мисля по- мин. година. AIR ще пише допълнително, но не бяха доволни. Добре, че са имали добра компания... Crazy

# 518
Абе каквото е, няма пък да стоим 1година там. )))))

# 519
  • Пловдив
Да се похваля и аз, току що мъжа ми ме изненада че е успял да вземе карта за ВПД Несебър. Аз исках на Св. Константин и Елена, но всичко било вече заето .... и това са му предложили като вариант единствено  Peace
Моля да споделите мнение за там  Hug

# 520
НЕМОГА ДА СЕ СВЪРЖА, ЦЯЛ СЛЕДОБЯД ЗВЪНЯ Embarassed

# 521
НЕМОГА ДА СЕ СВЪРЖА, ЦЯЛ СЛЕДОБЯД ЗВЪНЯ Embarassed

Продължавай. )

На мен ми е интересно, дали цените на бунгалата и на стаите в хотела са едни и същи.

# 522
Мирама,колко е  цената на вашата карта?

# 523
  • Някъде в Европа...
Да се похваля и аз, току що мъжа ми ме изненада че е успял да вземе карта за ВПД Несебър. Аз исках на Св. Константин и Елена, но всичко било вече заето .... и това са му предложили като вариант единствено  Peace
Моля да споделите мнение за там  Hug

Щастливец!
Аз звънях от 3 линии едновременно на 3-те им различни вътрешни телефона (по Сименс) и цял ден и на трите дава заето.... Няколко пъти ми даде свободен сигнал, но така и не вдигнаха и след продължително чакане на свободно, автоматично се включваше, естествено, сигнал "заето"...

Мирама, за коя дата сте?

# 524
AIR, и при нас беше така миналата година. Успяхме да се свържем на 2рия ден.
За 31.07-09.08ми сме.
Вие там ли ще сте?

Общи условия

Активация на акаунт