Съпруги на военнослужещи 4

• 69 522
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета знаете ли дали хотелите на Св. Константин и Елена разполагат с интернет?

# 406
Във Флагман имаше.  Simple Smile

# 407
В "Маяк" нямаше.

# 408
Момичета знаете ли дали хотелите на Св. Константин и Елена разполагат с интернет?

Флагман, Адмирал и Фрегата имат. Тоест има 2-3компютъра, на които има Нет, и в зависимост в каква стая си (от коя страна) се хваща от уайрлеса. )

Наши приятели са взели карта за Сарафово за 20ти август.

# 409
  • Пловдив
Флагман, Адмирал и Фрегата имат. Тоест има 2-3компютъра, на които има Нет, и в зависимост в каква стая си (от коя страна) се хваща от уайрлеса. )
Мислих, че има във всяка стая .. кутия, да си свържиш лаптопа например с кабелче Simple Smile..
Да видим ние ще имаме ли късмет, чакам началото на май с нетърпение  Praynig

# 410

Мислих, че има във всяка стая .. кутия, да си свържиш лаптопа например с кабелче Simple Smile..

Хаха, е да бе..))))) това да не е 4звезден хотел. )))))

# 411
  • Пловдив

Хаха, е да бе..))))) това да не е 4звезден хотел. )))))
Simple Smile))) Нали  Grinning

# 412
♥asq♥, то пак добре, че изобщо има Нет. ))))))

# 413
  • Велико Търново
нейде не се ли е чуло за предвеликденско получаване на заплати  Whistling

# 414
А, при нас още няма пари за дрехи, дето на вас ви ги изплатиха отдавна отдавна....

# 415
нейде не се ли е чуло за предвеликденско получаване на заплати  Whistling

Хаха, едва ли. )

simpatiuh4e, на съпруга му ги преведоха преди около 15дена.

# 416
 Знам, прочетох, ама а де......Тук няма нищо и нвартирни отдавна не сме взимали....

Я, да те питам, тъкмо сме отворили приказка, чува ли се нещо, че някакво Плевенско поделение ще се мести при нас...Тук в нашето поделение, изчистиха един изоставен корпус, боядисаха го, лакираха го и т.н. и казаха, че чакат някакво Плевенска част да се мести тук.

# 417
simpatiuh4e, къде при вас, в "Графа" ли?
Ако се мести плевенско поделение, то ще е ШЗОто, но не знам да се местят изцяло, по принцип ги закриват и хората от 1г. бягат по другите.
А Д.Митрополия също ще я закриват и ще минава на подчинение към Графа. ) Ама да местят хората, няма такова нещо. )

# 418
Здр,момичета има ли и други дами които изпращат половинките си в  Kандахар тази седмица Sad

Да. Приятелят ми замина.Не съм го чувала от понеделник и..... Sad

# 419
Добре са.Доста задължения имат,почти нямат свободно време.При съпруга ми е така.А на телефоните ,винаги има опашка от чакащи,да звъннат у дома.
Ние това лято,ще пропуснем морето.Не ми се ходи без мъжът ми.Като си дойде живот и здраве ще мислим къде ще почиваме.
Момичета,боядисахте ли яйцата?

Общи условия

Активация на акаунт