Съпруги на военнослужещи 4

• 69 517
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Да,и аз така разбрах,че са ОК. Късно снощи се чухме. Не знаят кога е ден,кога е нощ. Но...такава им е работата. Те като са ОК,и ние тук,които ги чакаме,също ще сме добре.

# 421
  • Разпиляна във въображението
Я, да те питам, тъкмо сме отворили приказка, чува ли се нещо, че някакво Плевенско поделение ще се мести при нас...Тук в нашето поделение, изчистиха един изоставен корпус, боядисаха го, лакираха го и т.н. и казаха, че чакат някакво Плевенска част да се мести тук.

Странно. Аз не съм чула подобно нещо. В първия момент си помислих за Долна Митрополия. Каменец нали го закриха?

# 422
Miriel, няма да се мести поделението, просто ще мине на подчинение към Графа.)

# 423
То и аз знам, че подчинението на оставащите в Плевен май ще се подели между два града.

# 424
То и аз знам, че подчинението на оставащите в Плевен май ще се подели между два града.

Аз не ти говоря за ШЗО-то, а за Долна Митрополия.

# 425
  Христос Воскресе, момичета !  Simple Smile

Чак сега се включвам. Това при нас е на 10 км от Ловеч, поделението му казват Гуровото. А това за местенето са слухове, нямам никакво сигурно инфо. Просто тук хванаха един изоставен огромен корпус, боядисаха го, лакираха паркета, почистиха всичко и тръгнаха слухове, че го подготвят за някаква Плевенска част и затова попитах дали вие сте чули нещо.

# 426

Аз не ти говоря за ШЗО-то, а за Долна Митрополия.

Да, разбрах, че говориш за Долна. А тези, които остават в Плевен ще бъдат подчинени на два града.

# 427
Здравейте някой знае ли къде се намира 5-то военно окръжие в София?

# 428
  • Някъде в Европа...
Хайде, картата за морето я платих днес.... Laughing

11.07-21.07 Флагман  Wink....Още някой за там?

# 429
AIR, хайде честито. )
Това от тези по каналния ред ли?
Че ние чакаме да пуснат за продажба върнатите карти.
Евентуално да се чува нещо кога ще стане това?

# 430
  • Някъде в Европа...
AIR, хайде честито. )
Това от тези по каналния ред ли?
Че ние чакаме да пуснат за продажба върнатите карти.
Евентуално да се чува нещо кога ще стане това?

Да, "от каналните" карти е... Laughing. Срокът им за плащане е до 30.04...така че за свободните от агенцията, най=добре да звъните след примерно 7=8=9.05  Peace

# 431
  • софия
AIR и аз съм за там. Майтапя се, просто вече ми се ходи на море!

# 432
  • Розовата долина
И аз платих нашата карта 30.08-9.09 ВПД Созопол!!!
Я,аз да попитам ,който е ходил там,има ли нереновирани стаи???Мъж ми някой му разказвал,как бил там миналата година в апартамент,било кошмар,миришело на мухъл и било супер гадно!!Аз за Созопол все хубави неща съм чувала.....пък може и да греша....

# 433
  • Стара Загора
Super si e v Sozopol,minalata godina biahme tam vsichko beche 6

# 434
Здравейте, аз също съм съпруга на военнослужещ и имаме син на 1 година и 10 месеца. Искам да събера мнения за ОДЗ "Младост", което се намира в ж.к. “Младост-3” на ул. “Полковник Владимир Серафимов” № 2. Ходих до там и останах с много добри впечатления от персонала, градината и двора, но все пак ми се иска да поговоря с майки на деца, които вече посещават това ОДЗ. Много ви моля за съдействие и ви благодаря предварително.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт