Как благородно ви завиждам....На нас ни остават още 5 месеца....
нямам търпение вече.....и твоите ще минат,само го давай по спокойно, че аз от толкова ненужни притеснения си докарах куп неприятности 
колко бързо минава времето ,сякаш вчера питаше дали има други изпращащи,права си че трябва само спокойствие,ама ако някой каже и рецепта как няма да е зле,вие още ли пазите в тайна мисията ?
.Да още не сме казвали къде е и честно казано мисля че беше правилно решение(особенно по великден когато станаха тези неща там),Благодарна съм най вече на колегите ми които бяха до мен всеки ден и ми даваха кураж и сили( мисля че роднините ми щяха да ме депресират още повече с техните безкрайни въпроси, на които понякога нямах и аз отговор:)
нямам търпение вече.....и твоите ще минат,само го давай по спокойно, че аз от толкова ненужни притеснения си докарах куп неприятности
.
,а като прибавим факта, че ще съм и в осмия месец,когато тръгва ,а и като се има предвид че и сама ще раждам,направо ми иде да се
.А после добавям и факта,че ще са там не 6 ,а 7 месеца и като си дойде жив и здрав и ще има едно изгледано бебе
да тежко е особено с бебе в ръцете,но бъди силна заради теб самата и заради живота който носиш. Защо 7 м.?
. Няма да се панираш,чуваш ли! Когато ти си спокойна тук,и твоето момче е спокойно там. На него никак няма да му е добре да знае,че те оставя тук уплашена. Достатъчно му е криво предполагам,че няма да е с теб,когато се ражда детето ви. Но той е там заради вас и има нужда от твоята подкрепа така,както ти имаш нужда от неговата. Успокой се заради мъничкия живот,който носиш в себе си,и по никакъв начин не показвай слабост. Ще минат месеците,ще си дойдат нашите момчета,само Господ да ги пази!
Най големият подарък за моята дъщеричка която има днес рожден ден е че нашият тати е с нас и е жив и здрав.Искам да пожелая на всички които чакат с нетърпение или ще изпращат момчетата си да сте живи и здрави и много щастливи.На всички момчета успешна мисия и скорошно завръщане 
И аз си мечтая за момента,когато ще прегърна отново моето момче и ще изпитам тръпката,за която говориш
Кураж и търпение пожелавам на всички чакащи и успешна мисия на мъжете ни! Препоръчани теми