Съпруги на военнослужещи 4

• 69 510
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Чакате ли си вече момчетата от Кандахар? Simple Smile Как благородно ви завиждам....На нас ни остават още 5 месеца....

# 436
  • някъде там и аз незнам
Чакате ли си вече момчетата от Кандахар? Simple Smile Как благородно ви завиждам....На нас ни остават още 5 месеца....
Чакаме ги (от Кабул).....Simple Smile нямам търпение вече.....и твоите ще минат,само го давай по спокойно, че аз от толкова ненужни притеснения си докарах куп неприятности

# 437
  • някъде там и аз незнам
Здравейте, аз също съм съпруга на военнослужещ и имаме син на 1 година и 10 месеца. Искам да събера мнения за ОДЗ "Младост", което се намира в ж.к. “Младост-3” на ул. “Полковник Владимир Серафимов” № 2. Ходих до там и останах с много добри впечатления от персонала, градината и двора, но все пак ми се иска да поговоря с майки на деца, които вече посещават това ОДЗ. Много ви моля за съдействие и ви благодаря предварително.  Hug
Градината е много хубава, персонала е добър.Работят с малко странно работно време (сутрин са от 7:30ч.) Ваканцийте са им малко по дълги от на останалите детски градини, но това да е кусура.Хранят се на кетъринг.Но лоши думи не мога да кажа за самата градина и персонала(нито за госпожите, нито за леличките)Ако те интересува нещо друго питай.

# 438
радини вълнения Hugколко бързо минава времето ,сякаш вчера питаше дали има други изпращащи,права си че трябва само спокойствие,ама ако някой каже и рецепта как няма да е зле,вие още ли пазите в тайна мисията ?

# 439
Универсална рецепта за спокойствие няма. Спокойна съм,когато се чуем и видим по скайпа поне веднъж на ден. През останалото време гледам да си намирам разни занимания,за да не го мисля,но...няма начин. Мислите ми са все там. И само се моля всичко да е наред.

# 440
  • някъде там и аз незнам
радини вълнения Hugколко бързо минава времето ,сякаш вчера питаше дали има други изпращащи,права си че трябва само спокойствие,ама ако някой каже и рецепта как няма да е зле,вие още ли пазите в тайна мисията ?
Да наистина минава бързо времето, колкото и странно да звучи( а в началото имах чувството че никога няма да минат),рецепта за спокойствие за съжаление няма Sad.Да още не сме казвали къде е и честно казано мисля че беше правилно решение(особенно по великден когато станаха тези неща там),Благодарна съм най вече на колегите ми които бяха до мен всеки ден и ми даваха кураж и сили( мисля че роднините ми щяха да ме депресират още повече с техните безкрайни въпроси, на които понякога нямах и аз отговор:)

# 441
Чакаме ги (от Кабул).....Simple Smile нямам търпение вече.....и твоите ще минат,само го давай по спокойно, че аз от толкова ненужни притеснения си докарах куп неприятности
А моят ще смени вашите от Кабул,така че аз имам търпение да изчакам и вашите мъже  bouquet.
Само се чудя ,как после ще изчакам моя да се върне baby_neutral baby_neutral,а като прибавим факта, че ще съм и в осмия месец,когато тръгва ,а и като се има предвид че и сама ще раждам,направо ми иде да се #2gunfire.А после добавям и факта,че ще са там не 6 ,а 7 месеца и като си дойде жив  и здрав и ще има едно изгледано бебе Rolling Eyes,само не знам дали аз ще оцелея
Дано всички си дойдат живи и здрави!!

# 442
krasiva    Hug да тежко е особено с бебе в ръцете,но бъди силна заради теб самата и заради живота който носиш. Защо 7 м.?

# 443
krasiva    Hug да тежко е особено с бебе в ръцете,но бъди силна заради теб самата и заради живота който носиш. Защо 7 м.?
опитвам се да съм силна, подготвям се психически отдавна,но не знам как ще издържа ,а и като се знам каква паника съм....
ами 7 защото са последната мисия,ако не и повече, в края на януари ще си идват

# 444
krasiva, и от мен голямо  Hug. Няма да се панираш,чуваш ли! Когато ти си спокойна тук,и твоето момче е спокойно там. На него никак няма да му е добре да знае,че те оставя тук уплашена. Достатъчно му е криво предполагам,че няма да е с теб,когато се ражда детето ви. Но той е там заради вас и има нужда от твоята подкрепа така,както ти имаш нужда от неговата. Успокой се заради мъничкия живот,който носиш в себе си,и по никакъв начин не показвай слабост. Ще минат месеците,ще си дойдат нашите момчета,само Господ да ги пази!

# 445
  • някъде там и аз незнам
Момичета весели празници:), знам че за някои ще са самотни, но и това ще мине HugНай големият подарък за моята дъщеричка която има днес рожден ден е че нашият тати е с нас и е жив и здрав.Искам да пожелая на всички които чакат с нетърпение или ще изпращат момчетата си да сте живи и здрави и много щастливи.На всички момчета успешна мисия и скорошно завръщане Hug

П.С.Тръпката от посрещането е невероятна и си заслужаваше чакането и безсънните нощи newsm51

# 446
  • София
Честито на съпругите, които вече са дочакали половинките си.
Кураж на всички нови чакащи и бързо и безпроблемно завръщане на всички.
Някой да е чувал нещо за удължаване на сегашната кабулска група /които тръгнаха през януари/?

# 447
радини вълнения да ти е жива и здрава дъщеричката  Hug

# 448
радини вълнения,и от мен честитка за двойната радост-рождения ден на дъщеричката и завръщането на любимия ти мъж.  Hug И аз си мечтая за момента,когато ще прегърна отново моето момче и ще изпитам тръпката,за която говориш  Heart Eyes Кураж и търпение пожелавам на всички чакащи и успешна мисия на мъжете ни!

# 449
Някой да е чувал нещо за удължаване на сегашната кабулска група /които тръгнаха през януари/?

И мен ме вълнува същото.
радини вълнения, жива и здрава да ти е девойката! Страхотен подарък е получила! Мъжът ти точно шест месеца ли беше или и тях ги удължиха?

Общи условия

Активация на акаунт