Съпруги на военнослужещи 4

• 69 466
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде в Европа...
AIR, и при нас беше така миналата година. Успяхме да се свържем на 2рия ден.
За 31.07-09.08ми сме.
Вие там ли ще сте?

Аз съм в смяната  11.07 = 20.07 в самия хотел, не в корпус.

# 526
AIR, е няма да се видим. На мен по това време ми е рано за море още. )))
Защо звъниш тогава като имате карта?

# 527
  • Някъде в Европа...
AIR, е няма да се видим. На мен по това време ми е рано за море още. )))
Защо звъниш тогава като имате карта?

Доволна съм от периода...ще имам достатъчно време след морето за още една отпуска и евентуално за още една почивка на частно или може и на планина, примерно на Хармония в Пампорово Peace

А звъня заради колежка, която през по-голяма част от работния ден няма достъп до телефон с вътрешна линия  Peace

# 528
AIR, до сега все са казвали, че лично трябва да се обаждат тези, които искат карта.
Мъжа ми пробва миналата година да иска карта и за колежката до него, но пак му бяха казали тя лично да се свърже с тях.

# 529
  • Някъде в Европа...
AIR, до сега все са казвали, че лично трябва да се обаждат тези, които искат карта.
Мъжа ми пробва миналата година да иска карта и за колежката до него, но пак му бяха казали тя лично да се свърже с тях.

Мирама, говорим за тип свръзка  Peace, аз съм междинно звено  Wink Mr. Green

# 530

Мирама, говорим за тип свръзка  Peace, аз съм междинно звено  Wink Mr. Green

Хаха, ясно. ))))

Негов колега е успял да вземе днес по телефона. За Созопол.

# 531
  • Розовата долина
Мирама,не е чак толкова лошо в корпуса!!Ние миналата година бяхме там,мисля че бяхме в 2005 и добре си прекарахме,въпреки,че бях с бебе на 1.2 год.Стаите са доста по-големи,остана ми място и за преносимата кошара,че и пътечка имаше Mr. GreenЗа шума-има го,но нещо нетърпящо се,а и към 10 часа се спират всички атракции и няма кой знае каква дъндания.
В началото и аз бях доста разочарована,но после даже си ми хареса повече.Примерно ако съм в хотела на първият етаж,където минава потокът към стола,сигуно щеше да ми е по-зле...Всеки минава,крещи....А корпуса е и по-близо до плажа,голямата ми сама ходеше до тоалетна в стаята(което ми беше голям плюс)И още мога да обяснявам...ако имаш питания!!
Ние пък имаме карта за 30.08-09.09,платена,но май ще ни мине котка път и няма да се насладя на Созопол през септември!! Sad

# 532
inka2005, това е добре, че е широко, на мен все тясно ми идва в стаите. ))))
По миналата година бяхме във Флагман на 1вия етаж и не беше толкова зле. )
А щом към 22ч спират музиката, идеално е, щерката и без това рядко заспива преди това. А в повечето случаи, по-късно.
Ако имаш някоя снимка от бунгалото ще се радвам да ми пратиш. )

# 533
  • Някъде в Европа...

Ние пък имаме карта за 30.08-09.09,платена,но май ще ни мине котка път и няма да се насладя на Созопол през септември!! Sad

Инка , от сърце се моля поводът за това да е приятен или пък да е свързан с трескава подготовка около първокласничката, което си е голямо хубаво събитие  Peace

# 534
НЯКОЙ ДА СЕ Е СВЪРЗАЛ ПО ТЕЛЕФОН? ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СА СИ ОТВОРИЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ И ВЪОБЩЕ НЕ ВДИГАТ.

# 535
НЯКОЙ ДА СЕ Е СВЪРЗАЛ ПО ТЕЛЕФОН? ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СА СИ ОТВОРИЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ И ВЪОБЩЕ НЕ ВДИГАТ.

Вчера колега на мъжа ми се е свързал и е взел карта.
Така че звънете...

Има и хубава новина, каза ли са, че ще отварят Рибарица.))))))

# 536
Mirama, знае ли се кога?

# 537
  • Пловдив
Вчера колега на мъжа ми се е свързал и е взел карта.
Така че звънете...
Моя мъж вчера от 08.30 ч. сутринта, успя да се свърже чак към 15 ч., но са му казали, че са останали още десетина карти ... поне се радвам, че успяхме да се вредим, макар че не на мястото, което искахме  Peace

# 538
 Аз се отказах още вчера към 14 ч. Утре ще се обаждам да си резервирам там където по принцип си ходим.  Peace

Дано наистина отворят Рибарица. Много ми се е доходило там.

# 539

[/quote]

Има и хубава новина, каза ли са, че ще отварят Рибарица.))))))
[/quote]

newsm74 кога ?

Общи условия

Активация на акаунт