Съпруги на военнослужещи 4

• 69 462
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Днес платих картата, след малко отивам да пускам платежното по факс. )))

♥asq♥, задължително трябва да изпратите платежното по факса. На самата карта дори си пише на гърба. Има го и номера на факса.
Може ли да ми кажеш номера на факса ....  Hug

Нямаш ли самата карта в теб, без нея ли сте плащали?
Ето го номера - 02 952 21 74

# 556
  • Пловдив
Днес платих картата, след малко отивам да пускам платежното по факс. )))

♥asq♥, задължително трябва да изпратите платежното по факса. На самата карта дори си пише на гърба. Има го и номера на факса.
Може ли да ми кажеш номера на факса ....  Hug

Нямаш ли самата карта в теб, без нея ли сте плащали?
Ето го номера - 02 952 21 74
Ами не разполагаме с карта ... по телефона я взехме  newsm78

# 557
♥asq♥, обадете се и искайте да ви я изпратят по имейл. Чак когато я получите и разпечаташ, тогава отидете да плащате. Защото ви трябва номера на картата, който се вписва в платежното.

# 558
  • София
♥asq♥ от 21 юли ще сме в Несебър.
Mirama, вярвам ти че е така. Явно наистина се пускат слухове. От Рибарица имам хубави спомени, макар че не е любимото ми място.

# 559
Вълшебна, на мен пък много си ми харесваше в Рибарица и често ходехме. На нас ни е най-близо, а и за деца е идеално.

# 560
  • Пловдив
Имам един въпрос ...
Знаете ли на платежното, като се плаща картата, като основание какво трябва да се напише  newsm78

# 561
Имам един въпрос ...
Знаете ли на платежното, като се плаща картата, като основание какво трябва да се напише  newsm78

№ на картата

# 562
  • Пловдив
Имам един въпрос ...

№ на картата
Благодаря  Hug

# 563
 Hug  СВЪРЗАХ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА , ИМА СВОБОДНИ МЕСТА ЗА "ФРЕГАТА" И "САРАФОВО". НИЕ СМЕ ОТ 11.07 ДО 20.07 ВЪВ ФРЕГАТА.

# 564
Ренита, честито. ))))

# 565
БЛАГОДАРЯ !!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПРИЯТНА И ВЕСЕЛА ПОЧИВКА ОЩЕ ОТ СЕГА !!!!

# 566
Ренита, благодаря, на вас също. ))))
Аз вече съм започнала броенето, нямам търпение да минат 2месеца и половина. ))))

# 567
 Ренита, дали има за Обзор свободни? 

Моя мъж тотално отказва да ходим на Константин и Елена... Tired

# 568
simpatiuh4e, защо, не му харесва северното черноморие ли?
На мен там си ми е супер, на 2крачки от Варна, което за нас е идеално. Ходим 2-3пъти до морската градина и детския кът там, малката се вози на всичко което и хрумне и излиза супер изгодно. ) Иначе в комплекса, една люлка- 5лв. ))))

# 569
 Не, напротив точно Северното харесваме. Просто курорта не му хареса, падаме си по безлюдни и диви места и може би затова не му хареса на него там. Мен ми хареса, въобще щом е море ми харесва  Grinning

За това питам за Обзор, защото там са бунгала и са извън града и там мога да го навия да идем. Като няма на Обзор ще ходим на любимото ни диво и изоставено Шкорпиловци.

Общи условия

Активация на акаунт