Съпруги на военнослужещи 4

• 69 446
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, имам нужда от информация за квартири в Казанлък. Има вероятност половинката да замине за там от юли месец.

Вие не бяхте ли в чужбина? Или пак го връщат в БГ

# 586
  • Разпиляна във въображението
Не. В Плевен сме. В момента са предложени места за Казанлък, Карлово и Стара Загора основно на тези, за които няма места в Плевен (май за половината). Имат една седмица да мислят, т.е. тази до 6 юни. Толкова малко време. И от 2 юли на новата работа  Shocked

# 587
Miriel, объркала съм се значи нещо, извинявай.
То за половината няма, ако говориш за тези от ШЗОто и директно са със заповеди за напускане.

# 588
Доколкото разбрах има обявени места. Зависи все пак с какъв чин си и специалност. Говоря за офицерите. По-ниските чинове май има голяма чистка. Лично аз се интересувам за съдбата на половинката.

# 589
  • Розовата долина
Момичета, имам нужда от информация за квартири в Казанлък. Има вероятност половинката да замине за там от юли месец.
Каква точно информация те интересува?Мога да ти помогна с каквото мога,аз живея в Казанлък!!

# 590
Каква точно информация те интересува?Мога да ти помогна с каквото мога,аз живея в Казанлък!!

За квартира. Евентуално трябва да е там на 2 юли и  съпругът ми ще има нужда от квартира. Ще бъде сам. Да не е много скъпа.

# 591
голямо затишие сте му ударили, да не  хукнахте вече по морето newsm78...то ,който каквото си няма за това си мисли. Ние тази година ще го пропуснем , на там отиват работите..., а така ми се искаше една 10-дневна карта от МО-то.. Cry Cry
Сега да питам има ли съпруги дето чакат любимите си половинки да се върнат от Кабул????Ако има нека пишат на лични,да не спамим тук, че аз имам някои делови въпроси към тях Laughing Laughing Laughing.
Хубаво време и да се гмурнете и за мен в морето!! Laughing

# 592
  • Пловдив
Тъкмо и аз си мислях, че голямо затишие е в темата...
нашето море се отложи за юли, че нещо студеничко ми се вижда още...

# 593
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте,
не съм военна съпруга, но споделям едно легло и покрив с военнослужещ вече 10 години... Mr. Green Записвам се да ви следя и да видя от първа ръка какви са вълненията на военните съпруги!

# 594
katyadjin, е то същото де...))))

Аз вече нямам търпение за морето, месец и половина остава. )
Мислим след него да отидем до Хисаря, или ако отворят Рибарица. )

# 595
  • софия
Mirama. до Хисаря, на Калероя ли?
Питам, защото съпругът ми звъня, но нямало места, чак за след септември. А той има операция от 2 месеца и му е предписан санаториум.

# 596
Mirama. до Хисаря, на Калероя ли?
Питам, защото съпругът ми звъня, но нямало места, чак за след септември. А той има операция от 2 месеца и му е предписан санаториум.

За там, да. Но нас септември ни устройва идеално. По това време в Плевен са все още големи жеги.
А той казал ли им е, че е с операция? Макар че, ако е наистина пълно, сигурно пак ще му откажат.
Но и септември е супер време за там, отидете тогава.

# 597
Здравейте и от мен.Да се запиша и аз-съпруга съм на военен от 8 години и тази години малко късно успяхме да се сетим за карта.Беше свободно за флагман.Но имаше само за 5 дни.На мен и детето ни е малко,но по добре от нищо Hug Можете ли да ми кажете как е там,дадоха ни стая на първиа етаж-май нямало и тераса Thinking.....Имале къде вечер с детето и мъжо,който към 22.00 пак ще са гладни къде да седнем,и ако може да не е безбожно скъпо Blush
Как стои въпроса с чадъри шезлонзи,или е по-добре ние да си носим чадъри?Може ли да се плаща само чадър и да не се плаща шезлонг?Олеее колко въпроси зададох Blush

# 598
TRIKSI, Флагман е най-добрия хотел на Св.Константин и Елена, на първа линия е.
Тераси има на всички етажи. Ние преди 2г. бяхме на първия етаж и тераса си имаше.
За сядане, към хотела има и едно ресторантче, както и буквално 2крачки по-нататък. Този, който е при хотела е с народни цени. )
Чадърите мин. година бяха по 5лв, шезлонгите по 2лв.
Можеш да си ползваш твои, но трябва да се ходи сутрин рано. Защото после има места само най-отзад.

# 599
Здравейте момичета.След седмица заминаваме към Несебър и искам да попитам  как стои въпросът с храненето от колко до колко часа може да се хапне и дали вечерта има кафене или кръчме,където при нужда да нахраним детето,че той към десет часа пак търси храна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт