Съпруги на военнослужещи 4

• 69 444
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Искам да попитам и къде да ходим на плаж,как стои въпросът с чадърите и шезлонгите,има ли къде човек да си сложи кърпите и чадъра или всичко е с шезлонги

# 601
maja78, във всички бази е едно и също.
Закуска от 7.30 до 9ч, обяд от 12 - 14ч, вечеря 18-20ч.

# 602
 Айде и аз да ви се похваля от 16.06- 21.06 ще ходим на моренце в базата в Созопол. Crazy CrazyЕй днес ни уредиха едни познати,които вече са там.. Laughing Laughing LaughingЕй голям кеф ,толкова неочаквано ни дойде,ама по- добре от нищо.Аз както се бях настройла ,че няма да идем тази година,ама сега ни дойде точно като по поръчка.. Mr. Green Mr. Green
Ако някой от форума има там по това време нека пише , да ударим една среща Laughing Laughing Laughing

maja 78, миналата година бяхме на Несебър и доколкото ми е останало в спомените, няма на близо къде да си седнеш.Най- близо беше Лидъл,който работи денонощно.Ние си пазарувахме и си правихме една маса вечер,беше купон, хем тихо, хем хладно,хем и като им се преспи на децата лесно ги наблюдавахме.Ние специално ходихме на плаж в Несебър,колата я оставяхме на базата на МВР и с още едно семейство си делкахме чадърите,плащахме един,слагахме по още един наш и работата вървеше Mr. Green Mr. Green

# 603
Здравейте!
От три години съм съпруга на военен и бих искала да се присъединя към вашата група.
Тази година за първи път се успяхме да се сдобием с карта за Маяк. Бих искала да попитам тези от вас,които са ходили за малко информация. От това,което прочетох по-назад в темата разбрах,че е доста отдалечено от плажа.
Ние имаме дъщеря на 2 г. и 9 месеца и мисля да си взема кошара, но се чудя дали ще има място в стаята.

# 604
Andonelka, добре дошла. )
Да, Маяк е последният хотел и съответно най-далеч от плажа. Стаите не знам как са, предполагам че подобни на Фрегата (мин.година бяхме там).
Но ако съдя по нашата стая, ще имаш място за кошара.

# 605
Мирама, Благодаря ти за отговора.
Да, за Фрегата има доста информация, но не и за Маяк.

# 606
Мирама, Благодаря ти за отговора.
Да, за Фрегата има доста информация, но не и за Маяк.

Ами то е същото почти, намира се над Фрегата. Едва ли и стаите са по-различни, храната също.
Ходихме миналата година до там да го видим, но само от вън. )

# 607
Здравейте момичета.След седмица заминаваме към Несебър и искам да попитам  как стои въпросът с храненето от колко до колко часа може да се хапне и дали вечерта има кафене или кръчме,където при нужда да нахраним детето,че той към десет часа пак търси храна Laughing

Не се притеснявай за храненето на детето.Сутрин за закуска има малки пакетчета масло, пастет, топено сирене, сладко, парчета салам и др. така че ще можеш да си вземеш няколко от тях и няколко филийки хляб и като огладнее да му направиш за хапване.
Миналата година бяхме на Созопол и така правехме, защото децата много огладняваха  Laughing

# 608
Моето пък все не е гладно...)

# 609
Mirama,мерси за инфото.А мъжо каза,че няма да сме в монолитната сграда,а в дългите бунгала....не знаех,че има такива или както тамп им викат :hug Thinking

# 610
Искам да ши попитам как стои въпросът с храната в Несебър.На шведска маса ли е,може ли да се изнася,има ли достатъчно

# 611
Искам да ши попитам как стои въпросът с храната в Несебър.На шведска маса ли е,може ли да се изнася,има ли достатъчно

Зависи какво имаш придвид под изнася.Аз се бах разблала  с персанала наобед да си сипвам в едно бурканче супа за малката.Не е имало проблем.Взимали сме си плодовете и сладоледа.

# 612
Ами искам да знам дали може да изнесем една-две филии хляб от закуската за да се направи сандвич на детето,за да има за плажа,където малкият е винаги гладен Wink

# 613
Ами искам да знам дали може да изнесем една-две филии хляб от закуската за да се направи сандвич на детето,за да има за плажа,където малкият е винаги гладен Wink
предполагам че никой няма да направи проблем,на моя малкия зимата  редовно го предвиждаха с купичка супа ( макар че батко му винаги изяждаше само едното и имаше какво да хапва),а за закуска му исках чаша с топла вода и му правих попара .

# 614
TRIKSI, това за Флагман, нали?
И ние тази година ще сме в бунгалата от страни. Една съфорумка писа, която е била камериерка там...не е като в хотела, по-скапано било. ) Ама...каквото, такова.

maja78, хората изнасят и много повече от 2филии хляб. ) По принцип не е разрешено, но никой не те гледа. Е, ако тръгнеш с чинията ще ти направят забележка. )

Общи условия

Активация на акаунт