Съпруги на военнослужещи 4

• 69 441
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Mirama,да за Флагман.Аз мислех,че навсякъде е направен ремонта.Дано да не е толкова зле Praynig

# 616
Mirama,да за Флагман.Аз мислех,че навсякъде е направен ремонта.Дано да не е толкова зле Praynig

Ами явно не. Там били стари мебелите, ползвало се друго бельо. Едва ли за тази година са направили някаква промяна.
Вие кога точно щяхте да ходите? ще може да дадете инфо преди нас евентуално. )

# 617
Mirama,ами по скоро вие,ние сме чак от 25 август.Намерих снимка но незнам дали това са бунгалата снимано е само отвън.

http://www.trivago.bg/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%B … BA%D0%B0-i9042466

# 618
Тези са в ляво от сградата, а от другата страна към Сириус има още.

# 619
  • софия
Да, точно това са!

# 620
 Mirama, Ако сте първи ,снимай отвътре как изглежда обзавеждането,не че няма да отидем,но любопитство Laughing

# 621
TRIKSI, това са да. Но в ляво от тях, във вертикална посока от тези има още.
Е значи ние ще даваме първо отзиви. ) Нашата смяна е от 30ти юли. )
Ще снимам, аз навсякъде снимам. ) Това ми е първата работа като вляза. )

# 622
Mirama-браво на теб Grinning

# 623
  • Пловдив
Момичета, влизам с едно спешно  питане...
Някой може ли да даде инфо за Маяк? Как е обстановката, храната бива ли я и такива разни битовизми...
Търсих в предните теми, но единственото, което намерих е, че е отдалечен от плажа и че има 105 стъпала Mr. Green

Благодаря предварително   bouquet 

# 624
Момичета, влизам с едно спешно  питане...
Някой може ли да даде инфо за Маяк? Как е обстановката, храната бива ли я и такива разни битовизми...
Търсих в предните теми, но единственото, което намерих е, че е отдалечен от плажа и че има 105 стъпала Mr. Green

Благодаря предварително   bouquet 

Хммм, точно на предната страница съм писала малко. )
Не са 105, 120бр са, по спомени.

# 625
  • Пловдив
Това го прочетох Simple Smile Интересува ме главно за стаите как са...

# 626
Това го прочетох Simple Smile Интересува ме главно за стаите как са...

Доколкото знам от наши приятели, са същите като във Фрегата.
И като големина и като обзавеждане.

# 627
  • Пловдив
Благодаря Simple Smile

# 628
  • Някъде в Европа...
ТРИКСИ, ако сте в хотела, т.е. в основната сграда на Флагман, на първи етаж, към парка, също няма тераси...Мирама, ще ме извиняваш, но няма на всички стаи на първи етаж тераси....даже на прозорците на първи етаж=парк, има едни такива железни скари като предпазители на самите первази, високи около педя....
Аз съм на Флагман от 10 юли, ще снимам отвън.... Peace

# 629
ТРИКСИ, ако сте в хотела, т.е. в основната сграда на Флагман, на първи етаж, към парка, също няма тераси...Мирама, ще ме извиняваш, но няма на всички стаи на първи етаж тераси....даже на прозорците на първи етаж=парк, има едни такива железни скари като предпазители на самите первази, високи около педя....
Аз съм на Флагман от 10 юли, ще снимам отвън.... Peace
newsm78

Общи условия

Активация на акаунт