Съпруги на военнослужещи 4

• 69 440
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! А храната във Маяк как е? Попаднах на мнение,че се сервирало основно леща и яхния.
Аз се притеснявам основно за малката,защото не яде всичко?

# 631
Ние бяхме в стая море, там от цялата страна имаше тераси. За това помислих, че и от другата страна е така, но явно не.

Andonelka, хехе, къде ги четете тези мнения?. )))
Мин.година храната във Фрегата, не се различаваше по нищо от тази във Флагман предната година когато бяхме. Така че и в 4те хотела мисля готвят с еднакво качество.
Леща е имало....мисля че 1път. Яхния, даже не си спомням. )
На обяд винаги има 1супа, таратор, 2-3вида салата, 2-3вида готвено и нещо по-сухо и 2-3вида десерт. Същата работа и за вечеря, но без супата, и има скара.

# 632
Мирама, успокой ме много. Благодаря ти!
Иначе го четох ето тук:
http://for.journey.bg/topic.php?topic=7719

# 633
Мирама, успокой ме много. Благодаря ти!
Иначе го четох ето тук:
http://for.journey.bg/topic.php?topic=7719

То това мнение като гледам е от 2009г. )
Не знам, ние 2години ходим там, първия път на Флагман, мин.година на Фрегата не сме имали оплакване от храната. Има достатъчно и от всичко.

# 634
# 635

Това е Флагман.
Ама ако искат снимки мацките от тук, ще пусна повечко.

# 636
 хоп и аз да се запиша при вас,  Hug. За първа година  и ние ще се възползваме от  карта, дадоха ни  мезонет във Фрегата. Прочетох почти цялата тема, но за мезонет нищо не намерих, бих помолила тези които са били там да ми пратят някоя снимчица, ако не ви затруднявам много.Желая на всички Ви хубаво лято.

# 637
L.P.M, мезонета е на 2етажа, има стълби нагоре към спалнята, а долу е направено като хол.
Приятели бяха в такъв, ходихме да го видим, но не съм снимала. )

# 638
Много мерси за бързият отговор.

# 639
  • софия
чета, че обсъждате храна, материална база. Не го мислете толкова, така или иначе сте взели карта, не вярвам да се откажате само по четени мнения.Човек докато не пробва- няма как да е сигурен. Поне ще знаете дали др. година да вземате карта или не. Със сигурност цената отговаря на качеството. Peace

# 640
iniici,така е но какво да направим-любопитни сме Hug-природа какво да правиш Laughing

# 641
  • софия
А и аз съм така... Mr. GreenСега като съм тръгнала да търся за др. седмица, хем за една нощувка..ще каже човек- ще векуваме в хотела. Crazy

# 642
Дайте някакви отзиви за Картела - интересни места които може да се посетят в близост, занимания за децата, стаите как са за 2ма възрастни и 2деца /смятаме да вземем апартамента/
Тъй като ние сме всеки ден на морето ни се иска нещо на планина. Миналата година ходихме на Пампорово, но тази ми се иска сякаш да разнообразим, но от базите на планина май само Картела работи лятото.

# 643
Здравейте момичета Simple Smile.Остават ни цели3 дни до моренцето и искам да ви попитам някоя от вас знае ли в колко часът започва настаняването в Несебър?

# 644
Почти навсякъде е след 15.00 но то и на картата на гърба ви го пише Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт