Съпруги на военнослужещи 4

• 69 390
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
 Embarassed Благодаря ти за бързият отговор,но от радост,че имаме карта изобщо не съм се зачитала в нея

# 646
Здравейте момичета Wink, от прочетеното виждам, че всички се готвите за почивка    car003  Sunglasses Желая Ви много слънчеви дни  Nature Sunny
Ние тази година сигурно ще пропуснем морето, че нашият татко заминава за Германия Sad

# 647
Здравейте, да ви попитам самите карти как ви ги дадоха?
Моят мъж беше внесъл сумата и след това изпрати платежното по факса, но карта не са му дали.
Аз също се чудех кога е настаняването в Маяк.

# 648
Трябва да изпратят картите по имейл, разпечатвате си ги и с тях отивате вече да се настанявате.
Обадете се пак до агенцията. Иначе без самата карта, най-вероятно няма и да ви пуснат.
И бележка от поделението разбира се. )))

# 649
не знаех,че толкова много документи трябват

# 650
не знаех,че толкова много документи трябват

Ами тя картата ви трябва задължително. Както и бележката. Иначе няма да ви пуснат да се регистрирате.
Преди няколко дни наш познат беше забравил за бележката от поделението...и не са го пуснали да се регистрира.

Ако случайно не сте с еднакви фамилии със съпруга, а имате дете, трябва да носите и свидетелство за брак и акт за раждане на детето. )  Laughing

# 651
Ха! Чак сега ви видях. Да се запиша и аз!
Видях, че темата напоследък е за почивките. И мен това основно ме интересува. Ще ходим в Несебър от 21.07. Досега само в Маяк сме били и чета, че плажа в Несебър бил далече. Някой да сподели къде се плажува? На басейна мисля че ще е претъпкано, а ние обичаме спокооойни и закътани местенца.
Някой питаше за храната в МАяк. Ами екстра си е. Ние сме си капризни общо взето, но оплакване от там нямаме. И не вярвам на другите места да е по-добра или по-лоша. А затова че има стъпала - че хората пари за фитнес дават  Laughing . Два пъти сме ходили и точно това му е чара (както казах гледам да сме далече от навалицата през почивката ни).

# 652
Mimitootvr, да, при цялото ни ядене там 10дни, не бяхме мръднали с килограмите, точно заради стъпалата. )))) Има си и предимства. )) а и е полезно за фигурата. )

# 653
Да попитам нещо момичета... Ние нямаме брак с милото, но имаме детенце и сме на един адрес записани. При настаняването се носи само картата, бележка от поделението и акт зараждане на детето, нали?  И няма нужда да доплащам, защото нямаме брак, нали?  Ако не се лъжа преди известно време направи промени относно правата на несемейните двойки и вече и ние можем да ползваме правата като при брак. Моля, ако някой има актуално инфо- да пише, благодаря.  newsm03

# 654
rali_00, да, само това носите.

А ние нищо, че сме семейни, трябва да влачим и свидетелство за брак. А сега, кои са по-улеснени. )

# 655
Каква бележка от поделението трябва???

# 656

Че съпруга ти е военнослужещ там. ) Те знаят какво трябва, само да каже, че му трябва за карта за почивка.

# 657
newsm78 и аз това се чудя,заминаваме в четвъртък,а нямам идея

# 658
На моя мъж са му казали да носим само платежното, но не ми е много спокойно.

# 659

Че съпруга ти е военнослужещ там. ) Те знаят какво трябва, само да каже, че му трябва за карта за почивка.

Аааа, да. Ами на гърба на картата пише ИЛИ служебна карта. На Боровец зимата само тя беше напълно достатъчна!

Общи условия

Активация на акаунт