Съпруги на военнослужещи 4

• 69 377
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Каква бележка от поделението трябва???
newsm78 и аз това се чудя,заминаваме в четвъртък,а нямам идея

Ами обадете се и попитайте направо в агенцията и поделението.
Но до сега винаги сме носили служебна бележка във всички бази, в които сме ходили.
А и по-нагоре написах, че наш познат преди 2дни не са го пуснали да се настани, точно защото е забравил служебната бележка.

# 661
  • Някъде в Европа...
такаааа.....Хайде и аз да се изкажа...Последните 10 дни говорих поне 20 пъти с агенцията и изпратих платежни нареждания на много колеги  Laughing

Така...
За тези, който са взели картите по телефона = няма да получите нищо по и- мейл. При настаняването носите само платежното, той ви е необходимият документ, за да ви настанят. В компютъра сте отбелязани, че сте платили, щом получат по факса документа. За настаняване е необходима или служ. карта или бележка от поделението, в което служите. Само служебната карта е достатъчна. Служебната бележка е задължителна при цивилните служители, те нямат служебни карти и де факто чрез въпросните бележки доказват, че работят в армията.

# 662
такаааа.....Хайде и аз да се изкажа...Последните 10 дни говорих поне 20 пъти с агенцията и изпратих платежни нареждания на много колеги  Laughing

Така...
За тези, който са взели картите по телефона = няма да получите нищо по и- мейл. При настаняването носите само платежното, той ви е необходимият документ, за да ви настанят. В компютъра сте отбелязани, че сте платили, щом получат по факса документа. За настаняване е необходима или служ. карта или бележка от поделението, в което служите. Само служебната карта е достатъчна. Служебната бележка е задължителна при цивилните служители, те нямат служебни карти и де факто чрез въпросните бележки доказват, че работят в армията.
Peace PeaceАбсолютна съгласна съм  с теб.Миналата година бяхме на Несебър,картата беше запазена по телефон и носихме само платежното и служебната карта на мъжо,настаниха ни без проблем.
Сега да ви кажа сме на Созопол и искам да се оплача от храната- спагети, пържени картофи и скара(която не става за ядене).Това са основните ястия ,които се въртят на обяд и вечеря.Днес говорих с човек от регистратурата и ми казаха,че това бил сключен договор от тази година с нова фирма.(А аз си мисля ,че има главен готвач,който отговаря за менюто).Така че много ми се иска да науча как е храната по другите бази.Миналата година бях много доволна от  храната в Несебър,  всеки ден различно меню, а тук дори десерта се повтаря ежедневно- ябълки!!

# 663
krasiva, ееее, дано да не е така и по другите места. ((( това е ужасно за храната.

А по другите въпроси, ами аз пък не съм съгласна.
И миналата година и по-предната ни изпратиха картата по имейл, такава, каквото беше и на другите, които са си я взели или от поделението, или от София. Бяхме я разпечатали и представили в хотела.
Отделно влачихме свидетелство за брак и акт за раждане на детето...поради простата причина, че сме с различни фамилии.

# 664
не знам какво да кажа за храната Mirama,аз слушах и четях само хубави неща за Созопол, а то се оказва не чак толкова добре.Утре ще ви пусна снимки на една порция риба, да видите каква рибка слагат в чинията и с това трябва да се наяде мъж в разцвета на силите си #Crazy #Crazy.Ако не си поискаш допълнително,няма кой да ти сложи нормална порция. А да не говорим за готвено,или иначе казано манджа,такава съществува изключително рядко.
А за картите,това беше при нас миналата година,аз лично попитах за карта, и те ме увериха ,,че платежното е достатъчно и така и беше.За останалите документи нищо не мога да кажа, ние всички сме с една фамилия и на еднакъв адрес Laughing Laughing

# 665
krasiva , това ,което казваш е ужасно!
Моля някой от другите станции да пише как е при тях!!! Ако има и снимков материал ще е добре... Все пак има време да се оплачем и да се опитаме да направим нещо. Иначе ми намирисва на скандали на място, а аз отивам да си починааааа.  #2gunfire

# 666
  • софия
Mimitootvr, едва ли ще има смисъл от оплакването. просто ще кажат, че има нова фирма и това е.
Ще ходите да си искате допълнително и това е. Все си мисля, че с офертите за колект. пазаруване има изгодни оферти, конкурентни на военните карти.

# 667
Въпроса е не само в количеството на храната, а най-вече качеството. А за оплакването - аз съм свикнала да вдигам врява и често има отзвук  Mr. Green. В крайна сметка, че са военни - така е ( и аз бях 4г. в СВ),ама това не означава прасета. А МО в такива ни превърна, но това е друга тема...

# 668
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте, отново,
четох ви тук как си обсъждате почивките и понеже в момента нямаме възможност и двамата за отпуски ми хрумна да си откраднем уикенд.. Обадих се във ВПД-то Несебър и ми казаха, че не могат да ми запазят от сега нощувка за уикенда, но могат да ни настанят в унгарските бенгала. Цената ми се стори чудесно дори, та в петък след работа заминаваме.
Въпросът ми е отсядайки в бунгалата, дали можем да се храним в стола срещу заплащане, или там ес хранят само хората с карти?
Бунгалата прилични ли са? търсих снимки в нета, намерих само външни такива.

# 669
Колежка на мъжа ми след няколко дни заминава за Флагман, ще я питам за храната тази година как е. Надявам се да не са наистина зле нещата. Защото 2г. до сега бяхме много доволни.

# 670
Здравейте, отново,
четох ви тук как си обсъждате почивките и понеже в момента нямаме възможност и двамата за отпуски ми хрумна да си откраднем уикенд.. Обадих се във ВПД-то Несебър и ми казаха, че не могат да ми запазят от сега нощувка за уикенда, но могат да ни настанят в унгарските бенгала. Цената ми се стори чудесно дори, та в петък след работа заминаваме.
Въпросът ми е отсядайки в бунгалата, дали можем да се храним в стола срещу заплащане, или там ес хранят само хората с карти?
Бунгалата прилични ли са? търсих снимки в нета, намерих само външни такива.
Как запазихте нощувки на свободно ли?Каква е цената?Ние тази година няма да сме с карта, но се чудех поне за уикенд да идем.Кажи моля те как става?

# 671
Благодаря за инфото  newsm51

# 672
Слабото място на Созопол е лошата храна!От 2004 до предната година не съм чула добри отзиви за там(за яденето)-малък избор,малко количество на хубавите неща,компоти за десерт...А мисля,че все още  храненето е на две смени,което също е много ангажиращо .Всяка година се чудя Флагман или Созопол и дано не съм сгрешила с Флагман тази година. Поне от 2009 там храната е добре.И аз ще чакам отзиви. 

# 673
kativita, вие кога сте на Флагман?
Ние ходихме 2010г, храната си беше супер. ) Миналата бяхме на Фрегата, същото, не се различаваше от Флагман.
Почитатели сме на млечната салата, първите 2дни почти само нея ядем. ))))) Не знам как я правят, но е страшно вкусна. )

# 674

Общи условия

Активация на акаунт