Съпруги на военнослужещи 4

• 69 376
  • 755
  •   1
Отговори
# 675

Е, супер, вие сте преди нас. )

# 676
И спокойно бунгалата не са толкова зле.В крайна сметка най-важно е да е супер времето и децата да са здрави до края на смяната.

# 677
Дайте някакви отзиви за Картела - интересни места които може да се посетят в близост, занимания за децата, стаите как са за 2ма възрастни и 2деца /смятаме да вземем апартамента/
Тъй като ние сме всеки ден на морето ни се иска нещо на планина. Миналата година ходихме на Пампорово, но тази ми се иска сякаш да разнообразим, но от базите на планина май само Картела работи лятото.

Много по-различно от Пампорово,зависи какво търсите. Обзавеждането като стандартно ВПД.Около десетина стаи-нещо като тип малък семеен хотел.Персоналът всеки ден пита там ли ще обядвате или искате суха храна.Храната не е  на блок маса,едно меню за всички. Няма заведения на близо, няма кафе машина. Някъде на пътя имало едно кафене. Най-близки места за разглеждане -Батак,Велинград,Пещера,Юндола.Така избирате всеки ден по едно направление и за 5 дни картата свършила.
Определено диво,но на някои хора може да се хареса, а и всае пак са 5 дни. Мисля ,че за малки деца ще е скучно.Моите още първия ден ще кажат кога ще си ходим.Това е ,дано да съм била полезна.

# 678
  • Някъде в Европа...

И аз тогава (ако ме пуснат отпуска, де)

Дени, обяснявам по скайп Mr. Green

# 679
AIR, днес съпругът ми е бил на проверка във вашето поделение и доколкото разбрах командирът е много свестен,та едва ли ще ти отложат отпускът и то при платена карта...

# 680
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте, отново,
четох ви тук как си обсъждате почивките и понеже в момента нямаме възможност и двамата за отпуски ми хрумна да си откраднем уикенд.. Обадих се във ВПД-то Несебър и ми казаха, че не могат да ми запазят от сега нощувка за уикенда, но могат да ни настанят в унгарските бенгала. Цената ми се стори чудесно дори, та в петък след работа заминаваме.
Въпросът ми е отсядайки в бунгалата, дали можем да се храним в стола срещу заплащане, или там ес хранят само хората с карти?
Бунгалата прилични ли са? търсих снимки в нета, намерих само външни такива.
Как запазихте нощувки на свободно ли?Каква е цената?Ние тази година няма да сме с карта, но се чудех поне за уикенд да идем.Кажи моля те как става?
По телефона, който намерих някъде от нета, на свободно, просто се обадих. Обещаха цена 20 лев а на бунгало. Ще видим утре вечер като се настаним............... Чуда се дали има Wi-Fi да си вземам ли лаптопа?

# 681
krasiva, ееее, дано да не е така и по другите места. ((( това е ужасно за храната.

А по другите въпроси, ами аз пък не съм съгласна.
И миналата година и по-предната ни изпратиха картата по имейл, такава, каквото беше и на другите, които са си я взели или от поделението, или от София. Бяхме я разпечатали и представили в хотела.
Отделно влачихме свидетелство за брак и акт за раждане на детето...поради простата причина, че сме с различни фамилии.

Здравейте аз до сега не съм писала в форума, но по този въпрос мога да кажа, че това е безумие със свидетелството за брак и актовете за раждане.Защото ние също бяхме това лято на Созопол и там ни поискаха актовете за раждане на двете деца поради същата причина, че сме с различни фамилий, а междудругото съпругът ми носеше бележка от поделението в което служи, че аз и децата сме членове на семейството.Относно храната в почивният дом ястие като кайма с яйца направено като мусака за първи път видях там.Това е от мен.

# 682
zari58, и за мен е пълна глупост това, но както и да е.
Както е и безумно някаква си служба да удостоверява, че аз съм съпруга на мъжа ми. Най-малкото, че нямат право на подобно нещо.

# 683
Здравейте, отново,
четох ви тук как си обсъждате почивките и понеже в момента нямаме възможност и двамата за отпуски ми хрумна да си откраднем уикенд.. Обадих се във ВПД-то Несебър и ми казаха, че не могат да ми запазят от сега нощувка за уикенда, но могат да ни настанят в унгарските бенгала. Цената ми се стори чудесно дори, та в петък след работа заминаваме.
Въпросът ми е отсядайки в бунгалата, дали можем да се храним в стола срещу заплащане, или там ес хранят само хората с карти?
Бунгалата прилични ли са? търсих снимки в нета, намерих само външни такива.
Как запазихте нощувки на свободно ли?Каква е цената?Ние тази година няма да сме с карта, но се чудех поне за уикенд да идем.Кажи моля те как става?
По телефона, който намерих някъде от нета, на свободно, просто се обадих. Обещаха цена 20 лев а на бунгало. Ще видим утре вечер като се настаним............... Чуда се дали има Wi-Fi да си вземам ли лаптопа?

Миналото лято последно бяхме там /ВПД Несебър/. Мисля, че при заплащане на място, можете да ползвате стола за хранене. Wi-Fi има само на паркинга пред рецепцията, номоже би вече е късно за моя отговор!?!

За ВПД - Картела: Според мен ще е много скучно и тъпо за семейство с деца. Живея в гр. Батак - на 14км. от Картела, където работи съпругът ми. Пътят от Батак до ВПД-то в момента е в ремонт и нещо като след бомбардировки, така че въобще не си струва ежедневното пътуване до който и да е околен град! Или поне след почивката планувайте основен ремонт на колата. Ле-ле, ако ме чуят работещите там  #2gunfire !

# 684
Моля, който е бил в Несебър да сподели мнение. На картата видях, че станцията е извън града, калко далече е от плажа? Може ли да се ходи с кола до плажа и  има ли къде да се паркира?

# 685
ВПД-Несебър си е действително далечко от плажа - няма ме особено в разстоянията, но е поне на 1,5 км от най-близкия плаж, последния от ивицата на Слънчев бряг. И пешком може да се стигне, но все пак километър и половина си е доста, особено за уморени след плаж. Паркинги иначе има, но са платени - миналата година бяха 2 лв/час. Вариант е да се паркира безплатно в двора на жилищните блокове в близост до плажа, стига да се намери място Peace

# 686
Моля, който е бил в Несебър да сподели мнение. На картата видях, че станцията е извън града, калко далече е от плажа? Може ли да се ходи с кола до плажа и  има ли къде да се паркира?

Далече си е от плажа и от града, и от Слънчев бряг. На плаж и където и да е другаде - задължително с кола! Вече май 4-та година ще сме там. На плаж ходим на Равда, защото там е по-спокойно и има място за колата.

# 687
На плаж (поне на този последния на Слънчев бряг) може и пеша, но си е голямо разстояние и е уморително действително. На плажа на Равда и ние ходихме, но на мен изобщо не ми хареса - водата ми се стори доста мръсничка, плажът малко неугледен, но сигурно има и хубави плажчета, ние бяхме на централния. Общо взето, обиколихме плажовете в района - ходихме в Равда, Ахелой, по-далечко до Иракли и определено идеалният плаж за нас беше на Иракли - не е лошо да се иде натам, ако имате желание.

# 688
Момичета, може ли тези от вас, които ще ходят във Флагман, но в хотелската част да ми каже колко са им стрували картите? Може и на лични.
Искам да сравня дали взимат същата сума и за бунгалата.

# 689
  • Някъде в Европа...
Момичета, може ли тези от вас, които ще ходят във Флагман, но в хотелската част да ми каже колко са им стрували картите? Може и на лични.
Искам да сравня дали взимат същата сума и за бунгалата.

Мирама, няма смисъл от това сравняване = отвори сайта на агенцията и там има заповед с таблица с цените на отделните помещения в отделните хотели по сезони.....
И все пак, ако решиш да си правиш сравнението - 20 лв, Флагман, стая двойка-море, хотел....Впрочем бунгалата се водят стаи=корпус  Peace

Общи условия

Активация на акаунт