Стягаме подаръци, елхи, а под тях за нашите любими тестче с две черти - темa 82

• 21 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 Cry  Cry  Cry

# 616
Зазу ... съжалявам миличка  Sad Sad Sad ти знаеш най-добре как да постъпиш ...

# 617
  • Сливен
Зазу, съжалявам ако наистина се наложи абразиото, но пък в поста ти има и една прекрасна новина - още едно бебче, живо и здравичко  Hug

# 618

А това е за малко настроение .... за всички дами   Mr. Green

ОБЯВА:
Продавам жена си.
В добро състояние е.
Регистрация - 1988 г.,
обем на гърдите - 2 литра,
мощност - 100 децибела,
пробег из магазините - 78 000 км,
цвят на купето - блондинка,
фасада - ежедневно боядисвана.
Поднася на завоите. Няма спирачки.
В комплект с 30 чифта обувки! Може бартер за 2 каси бира!"
Joy Joy Joy
Честит празник и от мен на всички!   bouquet

zazu1 , съжалявам!  Hug Все пак помисли дали рисковете не са по-големи, ако се откажеш от абразиото. Едно възпаление би било много по-опасно! Мое мнение!  Peace

# 619
  • В къщурката на хълма на феите
абе Жане как ми изкара ангелите с тоя нов ник .. викам си кво пропускам Mr. Green

# 620
абе Жане как ми изкара ангелите с тоя нов ник .. викам си кво пропускам Mr. Green
Ми едно такова ми е бебеправещо  Joy и реших да се полюбувам на нов ник!  Mr. Green
Иначе - ти? Да пропускаш? В тази тема?  hahaha Няма начин! Абсурд!  Hug

П.С. За което ти си виновна де,  hahaha защото от Яна ме направи звучна Жана...

# 621
А защо бе, а не е все още  newsm78

# 622
Не четеш, Сигма, не четеш!  Naughty
Тя бе любов...между чаршафите.  Joy

С две думи - Приятно ми е. Казвам се Лигла. А вие? Laughing

# 623
Зазу, миличка, съжалявам, знам, че това не е успокоение... прегръщам те  Hug

# 624
Зазу Hug Hug Hug
Меци, ами явно няма да го пия клостила и ще се наложи да сменям докторката. Пък да се надяваме, че 2012 ще е нашата година. Whistling

# 625
Не четеш, Сигма, не четеш!  Naughty
Тя бе любов...между чаршафите.  Joy

С две думи - Приятно ми е. Казвам се Лигла. А вие? Laughing
Ау, пардон.Обърках се. Щото аз обичам мъж ми по всяко време на денонощието, дори когато е и в тоалетната  hahaha

# 626
Антонели ще ходя в София, заради проблема със сърцето на бебето при предишната ми бременност. Мислех да се откажа, но Док ми каза да се застраховам от рано, все пак жената по цял ден само това гледа и си разбира от работата. Та сега си мисля дали да е мужду празниците ходенето или след тях. На тоя преглед пък ще умра от притеснение, дано всичко е наред Praynig

Бени, реших да отида пак при Евтимова във Фемина, даже говорих с нея, тя ми каза че трябва да съм влязла в 14 седмица за да е развито вече сърчицето. Тези дни ще се обадя за час при нея. По принцип Бойчев препоръчва в София да отида, само ме предупреди за един мъж да не ходя при него, ама аз му забравих името, инъче и за Томова каза, че е много добра.

# 627
  • София
 Момичета имам кфеникаво зацапване...какво да правя?

# 628
  • Пловдив
zazu1, много съжалявам за случващото се. Знам какво преживяваш и колко тежко ти е в момента  Cry Според мен потърси спешно второ мнение от добър специалист. Ако и той потвърди по-добре да ти направят кюретаж. Физически нищо няма да усетиш - процедурата е бърза и безболезнена. Проблемът е емоционален и наистина не се преживява леко. Кураж и бъди много смела  spoko
dharmaaa, веднага се обаждай на лекар. Най-малкото трябва да ти се предпише Утрогестан. Стискам палци  Praynig

# 629
Зазу - 2 интервенции такива са ми правени, искам да ти кажа, че страшно няма, просто ама наистина няма, аз съм голяма шаш и паника - Зу знае много добре, после видях, че е нямало за какво , но то си е чиста психика, съжалявам ,че преминаваш през това  Hug

Меци - Аз съм с двурога матка и е установено от ехографски преглед, след кюретажа д-рката ми спомена, че е имала затруднения с процедурата, след като минаха 10тина дни и матката почна да се успокоява, ми показа на уреда формата й , че вече е сигурна, не е силно изразен септума, но има много жени родили с такава матка, дори с нормално раждане, но има и такива с много изразен септум, който разделя буквално матката на 2 и трябва операция. Силно се надявам да не ми се наложи операцията, защото според моята док. е леко изразен и се разтяга с бременността, но крие своите рискове към 6-7 месец, когато по-бързо почва да се разтяга, не знам, лично аз не искам да спичам излишно, но искам да съм подготвена.

Linko5 - Отиди преди празниците, за да са ти спокойни, защото всичко е наред, а не да го мислиш този преглед по време на красивите коледни празници  Praynig Hug

Дарма - отивай на лекар

Общи условия

Активация на акаунт