За кашлица до сега съм давала Стодал и Синекод, май втория повече помага.
Не иска да си пие лекарствата, почти всеки път повръща, като й ги давам. Ния все така реве и не спи по цял ден. За капак на мен днес ми се възпалиха адски 2 лимфни възли под дясната мишница, които от години си ме тормозят, и ужасно ме болят, не мога да си ползвам почти дясната ръка, подмишницата е подута, не мога нито да я вдигна, нито да я смъкна.
Някой има ли идея с какво мога да ги церя? То като тръгне- не спира!
Дано поне Аля да се размине с по-малкото зло и да се оправи до утре! Днес така я втресе, трепереше като въшка, плаче, иска само мама- направо ми скъса сърцето.
Не искам да гледам и чувам за болни дечица!
За 3 дни спада температурата и ако детенцето е със силен имунитет няма и усложнения, освен една досадна кашлица за още седмица. Въпроса е при вас да опазите Нийка на всяка цена! 

Така де, забърквай новата доза! 

. За НГ ми се щеше някакви засукани пържоли да направя,ама милото ми охлади страстите

. За НГ ми се щеше някакви засукани пържоли да направя,ама милото ми охлади страстите

И честито на майка ти, да ти е жива и здрава! 

Не са ни изписвали муколизин още, макар че след идиотската му реклама, бих го пробвала

, имаш и моите адмирации!
Никога не съм носила триумф, но като слушам хвалебствията, сигурно са супер! 
Аз вече съм писала, че с много стискане и мачкане успяха да ми ги отпушат каналите и да изцедят насъбраното количество кърма , но аз не можах да изцедя и капка повече, просто щото така ме боляха и ръцете и гърдите, че не можех да използвам помпата, взех едно хапче, което трябваше да ми спре кърмата... После се посъвзех и като ми просветна реших да не пия останалите, но беше късно, нито Радина искаше да суче (то и аз не исках, че не ми бяха останали зърна) нито можех да изцеждам и така секна... Не съм имала ни напрежение, ни капчица изтичане
И до ден днешен ми е много неприятно, че не успях да се справя, но ... Здраве да е 
От Октомври не ги бях мила, и сега как да си сложа лампичките като са целите прашни и напръскани... Не ви знам вас ама аз много зяпам през прозорците
но много по-слабо ... Следващият семеен "подарък" ще е защити и за джамовете на съседката над нас, че да мирясам най-после

. Дано само след ваканцията в БГ, да продължи това безпроблемие.