Косопад - 3 тема

• 91 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Съпругът ми ползва профилактичен шампоан за коса от немска фирма Д-р. Форстер, но мисли да започне да взима и капсули за подхранване на коса от съща фирма. Позната ни е мого доволна от тях.

# 121
  • в 1001-та нощ
Шамс, според трихолозите състоянието на косата (растежа) е доста чувствително към хормоналните колебания

при теб това е ежедневие - с кърменето (поне що се отнася до двата хормона, които отговарят за произвеждането на кърма и слизането й надолу); каквито и мерки да вземеш, докато не се регулират и стабилизират хормоналните нива - проблемът едва ли ще се реши  newsm78

мисля, че ако пиеш добавки за коса - може да се набавят липсваши микроелементи, минерали, витамини, аминокиселини, ако имаш недостиг и това отежнява ситуацията;

# 122
  • България
за съжаление и аз имам косопад
три месеца лекувах анемия,сега резултатите са добри,вече не пия лекарства
косопада започна около месец и това ме навежда на мисълта че може да не е от нея....в смисъл че анемия липсва.направих си нови изследвания-добри са.косата ми пада на кичури след къпане.
a.l.e.n.a благодаря ти за отговора в другата тема
ще следя тук какво обсъждате и се надявам да реша проблема си

# 123
  • в 1001-та нощ
косопадът се изявява няколко месеца след причината за него, минава време от "умирането" на косъма до падането му, задържа се 2-4 месеца в скалпа  Peace

вземи макси хеър и хроностим или неоптид на Дюкре  Peace

в случая и стресът има думата, както и хормоналните колебания  Peace след като се стабилизираш - би следвало и проблемът да се реши  Peace сега се приготви още няколко месеца - косопадът да продължава - защото ще пада косата, която вече (в предходните 3 месеца) е била поразена

взетите мерки ще стимулират растежа на нова коса и ще благоприятстват възстановяването  Peace

# 124
  • София
Алена, колко време правиш по4ивка от Максито, преди пак да запо4неш да го пиеш?

# 125
  • в 1001-та нощ
може през 2-3 месеца, но аз не го пия по 2 на ден и никога не съм - пия по едно на ден или през ден, но мия и други добавки  Peace омега 7 със силика и биотин, или само силика, аминокиселини, колаген ...

не ги пия едновременно, но редувам различни - пред опр. периоди  Peace

# 126
  • София
т.е. когато ми свърши мога да пия нещо друго, не е необходимо организмът ми да по4ива от каквито и да било добавки? Аз винаги така съм ги разбирала по4ивките Rolling Eyes

# 127
  • в 1001-та нощ
да  Peace зависи все пак какви са добавките, но в общия случай  Peace да

# 128
  • София
Мерси Hug а тази Омега 7 със силика, и тя ли е против косопад?

# 129
  • в 1001-та нощ
като цяло за хубава коса - здрав и жизнена, гъста  Peace

също и за кожа  Peace

продуктът съдържа и биотин, който ускорява растежа на косата  Peace

# 130
Здравейте,
имам един въпрос. Изпих вече почти цялата опаковка Макси хеър. Първия месец по 2 на ден, втория по едно хапче. Косопадът ми в един момент намаля доста, но после се усили, макар и не толкова силен както преди Максито. Сега е да кажем нормален, макар че не смятам, че е нормално да ти пада коса около 30-40 косъма на ден ooooh!. Въпросът ми е с какво е добре да продължа?
 Купила съм си витамини Неоксид, но не съм сигурна, че са особено ефективни в случая. Иска ми да се да си купя някаква добавка. Иначе ампули не ми се слагат, защото винаги ми омазняват косата и сега както не е и особено много като количество, стои кофти. Шампоан ползвам на Виши, единствено той ми понася добре. До скоро бях с  Дюкре, ама за мен той изобщо не е подходящ. Моля ви, дайте ми някакви идеи за добавки, защото не съм пила друго освен Ревалид.
Предварително благодаря Simple Smile

# 131
  • България
a.l.e.n.a благодаря Hug

# 132
  • в 1001-та нощ
Leisi_bb  Hug чудесно е, че намалява  Peace ще спре и ще си отиде  Blush

като добавки - разгледай анакапс, а ако ти идват скъпи виж фитовал

ампулите - само в скалпа ли втриваш или и по косъма?  Rolling Eyes Embarassed newsm78

# 133
a.l.e.n.a, благодаря за отговора  Hug. Ампули съм ползвала на Ревалид, Линеа био,  Фито и Виши. Винаги съм втривала само в корените. Витовал съм взимала отдавна, нямам спомен да бяха особено ефективни, но може би като вид поддържане на косата стават newsm78 Аз чета , че ти и други момичета в темата ползвате продукти за коса, които поръчвате от чужбина , както и по-специални шампоани. Ако може да ми постнеш линкове към такива продукти, пък аз ще си избера нещо Hug

# 134
  • бургас
здравейте-следя от много време темата-имам тънка  рядка и слаба коса-темето ми вече прозира  -използвала съм тривитаминол 2 години -коприва корени залети с ракия 1 година -спрея неоптид на дюкре 1 месец \става ми много мазна косата\Сега пия шуслерови соли 5 11 и изтисквам 1 глава чесън на сокоизтисквачката стоя така 7 часа ГОЛЯМА ВОНЯ Е но търпя -моля кажете ми някакви хапчета от аптеката на по сносна цена И аз искам макси хеар но не мога да си ги поръчам

Общи условия

Активация на акаунт