Косопад - 3 тема

• 91 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
хм, да  Peace при теб може да е това  Peace

# 106
Alena, какво ще кажеш за този панел: Testosteron + DHEA-S+17 OH Progesterone + 4-Androstendion
Ще изследвам и ПКК + Желязо  Peace

# 107
  • в 1001-та нощ
колкото и да е банално - мисля, че е най-добре лекар да ги назначи и проследи в подходящия момент; за да може и да се разчетат правилно резултатите

отнансят се до НбЖ и за 17-Алфа-OH прогестерона също има 2 пика (при нормален цикъл) - не се пуска кога да е, но зависи и защо се пуска

мисля, че няам смисъл - просто да отидеш и да ги пуснеш, по-добре се консултирай с ендокринолог и направете план - кое кога  Peace

# 108
ОК! А гинеколог дали може да ги назначи или е по-добре при ендокринолог?  newsm78

# 109
  • в 1001-та нощ
може  Peace но според мен по-добри връзки ще направи ендкоринолог, като цяло - зависи от лекаря  Peace

# 110
# 111
  • Пловдив
Здравейте на всички! Искам първо да ви честитя новата година и да ви пожелая много здраве  на първо място,както и успехи в личен и професионален план,да сте много щастливи и сияещи ! Simple Smile

Поръчах си от чужбина Пантагор капсули (270 бр.)за вътрешно въздействие с надежда за нов растеж  и докато ги очаквам да пристигнат до 1-2 седмици искам да избера и да ги комбинирам с адекватен шампоан против косопад като външно въздействие и накрая с  хининова вода.Спрял съм се върху тези трите шампоана(с оглед на съставките им и нуждата ми от витамини и подхранване)мисля,че биха били адекватни в случая,но ви моля да ми препоръчате най-добрия,защото нямам опит  ; (
Искам да попитам кой  шампоан против косопад  бихте ми препоръчали от тези (за мъжки скалп става въпрос) и кой според Вас е най-добрият (цената няма значение) :
1.ДЮКРЕ АНАФАЗ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД
2. Витаминен билков шампоан [ http://prirodo-lechenie.blogspot.com/2011/05/blog-post_03.html ]
3. Билков шампоан Кралска Орхидея [ http://prirodo-lechenie.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html ]

Накрая мисля да изполвам хининова вода,като ви моля също да ми препоръчате най-добрата,която сте използвали или чували за нея!
Такъв ми е плана горе-долу,бих споделил в темата след време как се отразяват, има ли ефект при мен и какво е станало от тези мои опити...
Предварително благодаря на отзовалите се!! Simple Smile))

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 03:49 от roksi_

# 112
roksi_ , и аз си поръчах Пантогара от Германия т.к. в България е спрян вноса. Това ми казаха от немската фирма-производител. Недей да чакаш капсулите за да започнеш лечението. Но ако косопада е силен от мой опит знам, че само шампоан външно няма да свърши работа. Трябват и ампули, има мъжки серии. "мисля,че биха били адекватни в случая" зависи и какъв ти е случая, особено при мъжки скалп newsm78 newsm78 newsm78

# 113
# 114
Момичета имах много силен косопад след раждането и в тази тема съм писала,две седмици си слагам хининова вода всеки ден и се къпя с един шампоан на Нивеа и косопада спря.Наистина не мога да повярвам,че се спасих от това чудо,ако някой иска мога да му кажа за шампоана какъв е точно,а хининовата вода,която ползвах е на Каси.Много съм доволна  Peace

# 115
Момичета,

Зачетох се в предишната тема и реших да се престраша и да си споделя проблема, ако може някой нещо да ме посъветва.

От около 15-тина години имам проблем с косопад. Косата ми започна прогресивно да оредява по средата, пътя взе да се разширява. Ходих по сума ти доктори - хормони в мярка, тест с камера (имало било малки косъмчета, не били умрели корените, но растял като мъх). Тъй като хормоните ми бяха в границите, не се навих да взимам хормонални препарати. По едно време се стабилизира положението за няколко години, откри се желязодефицитна анемия много силна и някак си нещата се кротнаха и даже подобриха.

Забременях и през бременността - радост голяма, нова коса  Mr. Green Даже косата ми , която винаги е била мазна, почна да се оправя и да не изисква толкова често миене. Но след раждането, може би половин година по-късно - адски косопад. И не спира - детето е на 3, а аз толкова зле никога не съм била. Ходих на дерматолози - липсвал ми бил някакъв ензим, и това създавало условия за мъжки тип косопад. Изследвания сега не са ми правили. Трябвало да приемам хормони, но това не може сега, тъй като още кърмя. По едно време ми дадоха Novophane и Cystine B6, за момент се задържа положението, не сега доста се е влошило. Много силно прозира вече и както и да се мъча да прикривам щетите, не се получава.

Ясно ми е, че трябва малкият да се отбие, за да мога да предприема някакво по-сериозно лечение. Сега преговаряме, дано се навие... Но може ли междувременно с нещо поне да стопираме процеса?

# 116
Момичета,

Зачетох се в предишната тема и реших да се престраша и да си споделя проблема, ако може някой нещо да ме посъветва.

От около 15-тина години имам проблем с косопад. Косата ми започна прогресивно да оредява по средата, пътя взе да се разширява. Ходих по сума ти доктори - хормони в мярка, тест с камера (имало било малки косъмчета, не били умрели корените, но растял като мъх). Тъй като хормоните ми бяха в границите, не се навих да взимам хормонални препарати. По едно време се стабилизира положението за няколко години, откри се желязодефицитна анемия много силна и някак си нещата се кротнаха и даже подобриха.

Забременях и през бременността - радост голяма, нова коса  Mr. Green Даже косата ми , която винаги е била мазна, почна да се оправя и да не изисква толкова често миене. Но след раждането, може би половин година по-късно - адски косопад. И не спира - детето е на 3, а аз толкова зле никога не съм била. Ходих на дерматолози - липсвал ми бил някакъв ензим, и това създавало условия за мъжки тип косопад. Изследвания сега не са ми правили. Трябвало да приемам хормони, но това не може сега, тъй като още кърмя. По едно време ми дадоха Novophane и Cystine B6, за момент се задържа положението, не сега доста се е влошило. Много силно прозира вече и както и да се мъча да прикривам щетите, не се получава.

Ясно ми е, че трябва малкият да се отбие, за да мога да предприема някакво по-сериозно лечение. Сега преговаряме, дано се навие... Но може ли междувременно с нещо поне да стопираме процеса?

Както написах в горния ми пост и моя косопад беше след раждането,защо не пробваш този метод,аз съм доволна,а косата ми капеше на кичури и бях много уплашена.Не е гаранция,че ще ти помогне,но пробвай  Hug

# 117
Момичета имах много силен косопад след раждането и в тази тема съм писала,две седмици си слагам хининова вода всеки ден и се къпя с един шампоан на Нивеа и косопада спря.Наистина не мога да повярвам,че се спасих от това чудо,ако някой иска мога да му кажа за шампоана какъв е точно,а хининовата вода,която ползвах е на Каси.Много съм доволна  Peace

Напиши го естествено  Peace

# 118

Напиши го естествено  Peace

Heart Eyes
Нивеа за нормална коса с витамин В3,но хининовата вода я слагам не след баня,а няколко часа преди това  Party

# 119
Аз също ползвам хининова вода и маска с зехтин от която съм много доволна. Колкото до шампоаните...отбягвам да ползвам шампоани против косопад, веднъж си бях взела ми се появи пърхут и получих сърбежи от него...и сега си ползвам само бебешки и нивея чат-пат...

Общи условия

Активация на акаунт