Косопад - 3 тема

• 91 583
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
и аз търсих този чай но без успех

# 91
Аз го намерих в София в една билкова аптека на ул. Бачо Киро

# 92
  • Пловдив
Здравейте, темата е интересна и полезна, искам само да добавя относно т.нар. "чай против косопад" че за моя най голяма изненада се оказа, че има шампоан, в чиито състав са включени часто от тях и се убедих, че е ефективен - но също така искам да добавя, че само външната грижа не е достатъчна, трябва да се приемат и хранителни добавки, и последно - всеки един косъм, който виждаме че е паднал, реално е бил мъртъв 2 месеца преди това. Ако успеем да си спомним какво сме преживели тогава - стрес, проблем със зъбите, драстична диета или заболяване, то значи загадката е решена наполовина. Ако някоя от вас се интересува от моите методи за борба с този проблем - приемам вит. В комплекс в завишени количества , вит. С, Saw Palmetto / не е само за мъже / ]

А кой е този шампоан, би ли споделила?
А от къде купувате Saw Palmetto?

# 93
Saw Palmetto можеш да купиш от тук:
http://www.iherb.com/Search?kw=saw+palme
В сайта има и шампоани без СЛС , парабени и т.н.

# 94
  • в 1001-та нощ
преди време разгледждах една добавка за косопад със со палмето, на която имаше изрично предупреждение, че е подходяща за жени в зряла възраст, които не планират бременност в следващата 1г, поради риск от малформации на плода  Peace

имам 2 приятелки, които пред очите ми и  под лекарско наблюдение с билки и малко витамини се справиха с проблеми с ЩЖ, пред които класическата медицина скръсти ръце; така,че за мен чайовете и билките не са безобидни и не бива да се подценяват

Peace  bouquet

# 95
  • Пловдив
Saw Palmetto можеш да купиш от тук:
http://www.iherb.com/Search?kw=saw+palme
В сайта има и шампоани без СЛС , парабени и т.н.

Благодаря.
Не мога ли да си го купя от БГ някъде?
а какво значи шампоани без СЛС?
Невежа съм в тези неща, така че благодаря за отговорите.

# 96
А какво е Saw Palmetto?

# 97
# 98
Мерси Алена. След всичко изчетено, не мога да си отговоря на въпроса как ефективно да неутрализираме 5 алфа редуктазата?

# 99
  • в 1001-та нощ
ако има такъв отговор - няам да има нито един плешив мъж  Hug

но много малко жени имат именно този проблем  Peace

# 100
Ами вече не знам какво да си мисля. Косата ми продължава да си пада и това е. Най-страшно е след къпане, направо се свлича на кичури, дори вече спрях да ги броя. След НГ ще направя  половите хормони и антителата, но честно казано според мен всичко ще е наред и там. И тогава ще се озова в задънена улица.

# 101
Момичета, знаете ли на какво се дължи ефекта на ампулите? По конкретно, че когато слагам много услилено ампулите на Виши и косопада намалява до нормалният за мен, но не ги ли слагам 3-4 дни и косопада се завръща даже повече от преди това.Особено при измиване на косата.
До колкото съм разбрала ефекта от ампулите се постига поне след няколко месеца, тогава защо се получава този илюзорен ефект със тяхното действие? Из форума много често срещам мнения по този въпрос, че и други са забелязали това. newsm78

# 102
  • в 1001-та нощ
действат и за 5 алфаредуктазата  newsm78 дали обаче това, че пада коса, когато не ги ползваш не е субективно усещане - на теб да ти се струва, че повече пада  newsm78 ..... умрялото така или иначе ще падне, те поне ще действат да не умира повече коса в момента, която да пада след 2-3 месеца  Peace

мога да ти пратя от шампоана, който блокира превръщането на Т в ДХТ - аз така или иначе нямам намерение да го ползвам  Blush http://nanogen.bg/nanoguard-a.php

pufi80, мисля, че докато не се реши проблеам с желязото - няма да ума пълен усепх, надявам се да няма никакви други проблеми   bouquet

# 103
Аlena, аз точно на това обръщах внимание за да се убедя, че не е субективно усещане. Но кагото ги ползвам, и си разресвам косата през целия ден не ми пада коса или само по 1-2 косъма. Когато не съм ползвала ампулите, косата ми пада през целия ден, при най-малкото докосване на косата. Какво е това 5 алфаредуктаза?  newsm78
Също така спирам хормоналните контрацептиви и ще си изследвам отново тестостерона и прогестерона. Може да ми се повиши естрадиола и да падне високият тестостерон  newsm78 Но не помня как се казваше лошият тестостерот и него да изследвам  newsm78

# 104
Alena  Hug, прочетох какво беше това 5 алфаредуктаза. Embarassed При моят тестостерон от педи 3 месеца, когато беше малко над горна граница е възможно точно тестостерона да ми е хормоналният проблем. Ще видим какво ще покажат изследванията, само малко да се намали ефекта на контрацептива и ще си пусна тестостерона.

Общи условия

Активация на акаунт