Косопад - 3 тема

• 91 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз имах косопад и се спасих с някакъв чай против косопад, с който си я поливах като се къпя. Страшно много ми помогна!

# 76
момичета кое да си взема за обилният ми косопад Cry дюкре - анафаз или виши,или друг шампоан от които сте по доволни,моля ви даите съвет Praynig

# 77
Аз имах косопад и се спасих с някакъв чай против косопад, с който си я поливах като се къпя. Страшно много ми помогна!
JOLITI4KA би ли дала малко повече информация за този чаи как се казва, колко пъти в седмицата го правеше това

# 78
  • в 1001-та нощ
момичета кое да си взема за обилният ми косопад Cry дюкре - анафаз или виши,или друг шампоан от които сте по доволни,моля ви даите съвет Praynig

виши е доста силен, ако имаш и чувствителен скалп - по-добре - анафаз  Peace

# 79
Случайно се зачетох в темата.
AHILEA,майка ми имаше такъв тип глездовиден косопад на младини.Това преди много години но пак беше подложена на всякакви изследвания и нищо не и откриха,накрая и казаха на стресова основа.Беше точно след като почина баща и.Та се сещам как се оправи,една скилидка чесън разрязваше на две и търка петната със сока.Гадничко е но петната започнаха да се покриват с косъмчета като брада и накрая израстнаха тези кичури,които бяха окапали,косата се оправи.Сигурно вече си опитала всичко ,може да пробваш и това.Успех!

# 80
Това със чесъна е стар и проверен способ.Смята се ,че се стимулира кръвообръщението и така се подпомага възстановяването на косъма.При стрес обикновенно е цикличен косопада и почти винаги се възстановява косата.

# 81
благодаря алена Peace Hug

# 82
  • в 1001-та нощ
Това със чесъна е стар и проверен способ.Смята се ,че се стимулира кръвообръщението и така се подпомага възстановяването на косъма.При стрес обикновенно е цикличен косопада и почти винаги се възстановява косата.

какво означава цикличен косопад  newsm78

аз мисля, че чесънът има и антибактериално действие и това за гнездовия косопад е съществено  Peace

# 83
JOLITI4KA би ли дала малко повече информация за този чаи как се казва, колко пъти в седмицата го правеше това

Чаят е от репей, коприва, лавандула и чемерика, бях си го купила от една билкова аптека. Трябва да се прави два пъти седмично.

# 84

Чаят е от репей, коприва, лавандула и чемерика, бях си го купила от една билкова аптека. Трябва да се прави два пъти седмично.
Всички билки са смесени ли? Или си ги купуваш отделно и ги комбинираш?

# 85

Всички билки са смесени ли? Или си ги купуваш отделно и ги комбинираш?
Не, купувам ти направо смесени, не знам в какви пропорции са.. Ако отидеш в някоя билкова аптека и питаш за чай против косопад, предполагам, че трябва да знаят за какво става въпрос.

# 86
Ще го пробвам този чай, дано да ми помогне! От сумати време се боря с този косопад и няма отърване..

# 87
Здравейте, темата е интересна и полезна, искам само да добавя относно т.нар. "чай против косопад" че за моя най голяма изненада се оказа, че има шампоан, в чиито състав са включени часто от тях и се убедих, че е ефективен - но също така искам да добавя, че само външната грижа не е достатъчна, трябва да се приемат и хранителни добавки, и последно - всеки един косъм, който виждаме че е паднал, реално е бил мъртъв 2 месеца преди това. Ако успеем да си спомним какво сме преживели тогава - стрес, проблем със зъбите, драстична диета или заболяване, то значи загадката е решена наполовина. Ако някоя от вас се интересува от моите методи за борба с този проблем - приемам вит. В комплекс в завишени количества , вит. С, Saw Palmetto / не е само за мъже / 450 мг дневно и таблетки келп / 1 на ден/ и това е. Реално след два месеца се вижда нова косичка ако се спазва режима. Преди години приемах  Оенобиол преди това и Приорин - наистина са добъри продукти, но сега не ми е възможно просто да отделя тези средства  Sad Другото което трябва да се има предвид е, че много захар, продукти от бяло брашно и такива съдържащи хидрогенирани мазнини просто трябва да изчезнат от менюто, иначе ефекта от тези мерки е слаб. Това е от мен, надявам се че съм била полезна с инфото   bouquet

# 88
Видях темичката,но не мога да го намеря този чай,обиколих толкова аптеки и го няма

# 89
  • в 1001-та нощ
вероятно въпросната билкова аптека го прави за своите клиенти  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт