Косопад - 3 тема

• 92 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
да, пила съм само омега 7 - първата ми беше тази http://www.iherb.com/New-Chapter-Supercritical-Omega-7-30-Softge … -Capsules/97?at=0 - имаше поразителен ефект на кожата

омега 7 не е от рибено масло и не съдържа вит.А Wink , омегите на са витамини и не съдържат витамини, но ако не са извлечени от маслото, а се продават, като - може да има

тези омеги горе - са от масла от ракитник, розмарин и невен  Peace има и от вечерна иглика, но това масло не се пие просо така, по ред причини, да не влизам в детайли  Peace

омегите, които пия сега - по-рано давах линк са по- за коса и съдържат и биотин и силика - за косата  Peace - да расте бързо и да расте здрава, косъмът да е плътен  Peace

съвсем отделно, като отделен продукт - пия този каротеноид комплекс, който посочих

взела съм си и такъв вит.С - органичен - от берита и т.н. ...доста неща имам, но ест. не ги пия едновременно  Peace

# 166
Ти знаеш какво вземам в момента, но след това ще ми дадеш насоки как да продължа Peace

# 167
  • в 1001-та нощ
 Peace като дойде време, ще го обсъдим  Peace

# 168
Peace като дойде време, ще го обсъдим  Peace
Ок, мерси   bouquet

# 169
  • в 1001-та нощ
какви изследвания ти правиха, за да установят, че е андрогенен, кой лекар? в коя лаборатория?

# 170
Здравейте,

Искам да попитам дали някой е ползвал следния продукт http://www.dslaboratories.bg/spectral.rs-bg.html и дали има ефект.

Благодаря предварително

# 171
  • в 1001-та нощ
Дали има ефект от кой да е продукт е много индивидуално  Peace

# 172
Здравейте момичета!Косата ми е адски увредена след системно изрусяване с блондор. От години вече не съм руса, но косата ми още не се е оправила. Много е накъсана и уредяла Confused Особено долният пласт над ушите е толкова уредял, че темето ми се вижда Sad ... Правя си редовно маски за коса, използвам професионални серии, но там където е уредяла, не се сгъстява.
Бихте ли ми препоръчали някакъв шампоан, балсам, или маска за сгъстяване. Има ли някакъв начин косата ми да стане гъста отново?

П.П какво ви е мнението за шампоаните с кератин? Някой използвал ли е???

# 173
За косопад препоръчвам маска с къна много помага. Peace

# 174
Каква е тази маска с къна?

# 175
Здравейте!
Да споделя и аз моят опит с косопада. Няколко месеца след раждането започна обилен косопад. Препоръчаха ми шампоан Здраве Форте против косопад и фрикции на скалпа с бадемово масло и 15 мин. престой след това. Та след около месец овладях косопад. Но ще продължа още два месеца с миенето на косата по този начин. При мен предполагам, че косопада е в резултат от кърменето, а не в резултат на здравословен проблем.
Надявам се да съм била полезна.
Поздрави!

# 176
Каква е тази маска с къна?

И аз бих искала да чуя за тази маска... Simple Smile

# 177
  • София
Хайде и аз в темата.
Преди 6 години, по повод силен косопад ми откриха проблем с щитовидната жлеза. От тогава положението с хормоните е под контрол, но косата ми загуби предишния си вид, доста оредяла е. Имам чувството дори, че на някои места, след падането не е пораснала нова. Кътам си всеки косъм. Избягвам да я боядисвам, не я третирам с нищо. Пазя я като очите си.
Ходих тогава при Емил Илиев от Александровска, за иглотерапия на сме говорили. Той се хвана за това с какво се храня и ми каза, че ако продължавам с кифлите, кафето, сладките неща и т.н. след десет години съм щяла да се разболея и от рак. А, и защо не съм се била оженила! Shocked
Три дни ръфах едни моркови, защото реших да започна да се храня здравословно. Обаче кафето си го обичам и до днес си го пия..... с две чаени лъжици захар.
От опита който имам, сега няма да изброявам всичко, което съм си слагала, най-ефективен ми е бил ПАНТОГАРа. И като прочетох, че няма внос, направо изтръпнах. Момичета, откъде го поръчвате?

# 178
  • София
Той се хвана за това с какво се храня и ми каза, че ако продължавам с кифлите, кафето, сладките неща и т.н. след десет години съм щяла да се разболея и от рак. А, и защо не съм се била оженила! Shocked

Joy

# 179
  • София
Ами  Rolling Eyes то е смешно, ама това човек да има редовна връзка или по-скоро нормален интимен живот има връзка с хормоните. Които имат връзка с косопада. та човека явно много неточно се е изказал, но не с лошо намерение.
Аз в момента действам (вече месец) с Макси Хеър, а от днес с вит.Е и силика.  Laughing Алена,   bouquet .
Ще видим докъде ще го докарам, ако след два-три месеца видите една мацка ( Joy ) с очила и буйна грива - да знаете, няма грешка, аз съм.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт