Косопад - 3 тема

• 92 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
И моята коса пада. Косми в яденето, кълбо косми на гребена, а като пера по всяка една дреха има по няколко косъма.

Не знам каква е причината. На ОК съм от много време, но преди не съм имала такъв проблем.
Миналия месец си правих всички зъби, защото бяха много развалени.

Косата ми е мазна в корените и със сухи, нацепени краища. Видимо няма оголели участъци.

Пия бирена мая, но още не виждам ефект.
Взех си Себорал Форте, започвам го довечера.

Тривитаминол не съм пробвала, но къде да го търся?

може да е сезонен, при хормонални колебания, стрес, диета, недостиг на АК, микроелементи, минерали - основно цинк, желязо, сяра и т.н.

мисли си за тези неща в последните няколко месеца

също след упойки  Peace
  Shocked Защо след упойка? Като си правих зъбите всеки един беше с упойка по мое желание.

Това помага ли http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=602451.0 Темата е стара и затова не писах в нея.

# 226
  • София
Маслата за коса не са много ок по време на усилен косопад, защото може да задушат космения фоликул.  Confused

# 227
Естел да не те плаша, но аз също ползвах Себорал Форте и косата ми толкова се изсуши (защото вътре има алкохол), че заприлича на изгорена, започна да цъфти и да се къса около сантиметър преди края. Принудих се да го спра. Ползвах го около месец-два, нямаше ефект при мен. За маслата подкрепям Клеми. Относно упойките, мисля, че Алена е имала предвид по-скоро пълните упойки Peace

# 228
  • София
Аз съм с мазна коса и Себоралът ми действа супер, защото малко ми регулира себума. Като цяло съм доволна от него, колко помага не знам, ама го ползвам. Grinning

# 229
Какви са тия разлики в количествата , дадени от Airborne и vizuvii77 ,като става въпрос за 1 капсула и в двата случая ?
Между другото , четох ревютата в  ciao.de и  да ви кажа в резюме: Чудеса не очаквайте! Действието е бавно и спиране или намаляване  на косопада се забелязва след ок.6-8  седмици минимум от нач . на приема. Не се забелязва и по-бърз растеж/ на дължина/ на косата. При някои , след спиране на приорина , косопадът се е завърнал,което значи, че трябва да се пие редовно.Иначе,никой не споменава за странични ефекти. Всички го определят като излишно скъп препарат.
http://afya-pharmacy.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BD%20Priorin

# 230
  • в 1001-та нощ
Естел, по наследство от животните си сменяме козината от време на време  Peace понякога на често по малко (не го забелязване), случва се и по-рядко по повече (прави ни впечатление)

причините за косопад може да са различни - ограничаване на храна, диети, стрес, хормонални колебания, автоимунни заболявания, анемия ... много ...много

в твоя случай - трябва да изрежеш нацъфтялото, за а на се цепи косъма и нагоре, можеш да помислиш за хидратация на косъма и след това подсилване

за косопада и растежа на нова коса - сериозни/пълноценни добавки за стимулиране растежа на коса  и ампули/лосиони от аптека за скалпа - локално

тривитаминол не те съветвам, разбира се - ти си решаваш  Peace

всичко друго - май момичетата са го написали  Peace

# 231
  • В къЩи.
Маслата за коса не са много ок по време на усилен косопад, защото може да задушат космения фоликул.  Confused

Аз съм с почти перманентен косопад,някога по-изразен,друг път не чак толкова...поръчах Тричуп олиото и го ползвах вече два пъти...лошо ли правя?  newsm78

# 232
*Л-и-я* , доколкото ми е известно, маслата само ускоряват падането на вече мъртвите косми. Не задушават космения фоликул, това може да стане от натрупване на себум и нечистотии ,които не са били добре почистени от скалпа.
За тричупа имамного добри отзиви, в една друга тема редовно се пише за него и момичетата ,които го ползват ,постоянно го хвалят. Ползват и шампоана тричуп .Аз също имам в къщи, но не се мажа редовно и не мога да бъда полезна с впечатления.
Ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643832.new;topicseen#new

# 233
  • В къЩи.
Темата я знам,от там научих и аз за олиото,но момичета там я ползват по-скоро за подхранване. Наистина когато сложих първия път олиото и измих падна повече коса от обикновенно. В момента съм намазана и ще видя после като се изкъпя какво ще е положението.
Не знаех за този ефект на маслата .  Tired

# 234
Здравейте момичета!  bouquet Искам и аз да споделя за проблема си.
Преди половин година бях на диета и почти не ядех нищо ,е сега вече съм си добре с нормални килограми,но от там дойдоха женските проблеми и от около 2 месеца и косопада.Два пъти се мазах с ампулите,но не помогнаха/макар,че разбирам от 2 няма как да стане/ и сега си купих Ревалид и вчера се изкъпах с него и очаквам да видя дали има резултат.Ако някоя има съвет точно като за моя случай ще бъда щастлива да сподели  Rolling Eyes

ако ползваш правилните средства - резултат ще има в рамките на 2-3 месеца

косопадът започва 2-3 месеца - преди да го забележиш и в скалпа има погинали косми, които се крепят, но не са паднали, този преход от погиването до падането е около 2 месеца, затова и след като вземеш мерки - ново погиване може да няма, но ще доопадат вече погиналите косми

затова - мигновен резултат - трудно, имай търпение  Peace

трябва да вземеш и добавки с витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини ....

Благодаря за информацията Flutter .Но какво представляват тези добавки и от къде да си ги набавя?

# 235
  • в 1001-та нощ
аз най-често ползвам това http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … Tablets/1714?at=0 и други то сайта, но може и  в аптека - анакапс, пантогар, ревалид, фитовал, сигурно има и други за коса  Peace

при първа поръчка - до утре има 8$ отстъпка с код, след това 5$ (само при първа поръчка), но по правилата на форума не бива да коментираме детайли в темата  Peace

*Л-и-я* , доколкото ми е известно, маслата само ускоряват падането на вече мъртвите косми. Не задушават космения фоликул, това може да стане от натрупване на себум и нечистотии ,които не са били добре почистени от скалпа.
За тричупа имамного добри отзиви, в една друга тема редовно се пише за него и момичетата ,които го ползват ,постоянно го хвалят. Ползват и шампоана тричуп .Аз също имам в къщи, но не се мажа редовно и не мога да бъда полезна с впечатления.
Ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=643832.new;topicseen#new

+1  bowuu Peace

# 236
аз най-често ползвам това http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … Tablets/1714?at=0 и други то сайта, но може и  в аптека - анакапс, пантогар, ревалид, фитовал, сигурно има и други за коса  Peace

Алена, дали знаеш случайно дали Макси Хеър шейка може да се пие при "мижаво" кърмене - веднъж дневно по малко? Поръчах го преди време с надеждата тотално да се отбием до пристигането му, но ето че вчера доиде пратката, а отбиването все още не е факт. Нищо не пише и ми се струва, че няма нещо, което да вреди, но ти може би си по-информирана?

Мерси за помощта.

# 237
  • в 1001-та нощ
аз ги започнах точно, като кърмих мижаво, накрая, когато кърмата не стига и е повече ритуал, ако така мога да се изразя, разбира се - предварително говорих с педиатъра и нямаше никакъв проблем  Peace

# 238
аз ги започнах точно, като кърмих мижаво, накрая, когато кърмата не стига и е повече ритуал, ако така мога да се изразя, разбира се - предварително говорих с педиатъра и нямаше никакъв проблем  Peace

Като гледам, той твоят син на половината на годините на моето "дърто" кърмаче  hahaha Joy Мерси много за отговора - ще ги почна, че много лошо положението...

# 239
  • в 1001-та нощ
ooо, при това положение - действай смело  Peace

Общи условия

Активация на акаунт