Косопад - 3 тема

• 92 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
а причините за косопада знаеш ли какви са?

хубаво е да включиш и добавки  Peace
Причина така и не  откриха докторите.Бях под много голям стрес, много лошо хранене и много работа.Така се започна,отначало не му отдадох голямо значение,защото и преди бях имала косопад и така няколко месеца,след това по доктори,много изследвания и нищо.Вече не желая да ходя на лекар,те гледат да си вземат 40 лева за посещението и да кажат,ами не знам.
Сега пия PRIORIN 2 по 2,  SELENOGIN   , ЦИНК  сега си поръчах и още едни хапчета ULTRA NOURISH-HAIR.

щом пиеш и добавки време е да включиш и ампули  Peace дай боже скоро да се похвалиш с успех  Peace

# 211
Момичета, очаквам повече впечатления за Приорина. Това е продукт на Байер, който е на пазара от повече от 20год. /поне от толкова аз го знам/ , рекламата е голяма,почти всички ползвали го го хвалят, но никъде досега не съм успяла да намеря точния състав и количествата на активните вещества. Съставът е даден ориентировъчно  /напр. "екстракт от просо"/, количества в мг /грамове, така и не открих.

# 212
  • в 1001-та нощ
ако някой има опаковка в момента да снима листовката и опаковката  Rolling Eyes

# 213
От тук:
1 Kapsel Priorin enthält: (1 капсула Приорин съдържа)
Hirseextrakt 140 mg (екстракт от просо)
Pantothensäure (Vitamin B5) 9 mg (Пантотенова киселина)
L-Cystin 2 mg (Л-цистин)

# 214
Момичета, очаквам повече впечатления за Приорина. Това е продукт на Байер, който е на пазара от повече от 20год. /поне от толкова аз го знам/ , рекламата е голяма,почти всички ползвали го го хвалят, но никъде досега не съм успяла да намеря точния състав и количествата на активните вещества. Съставът е даден ориентировъчно  /напр. "екстракт от просо"/, количества в мг /грамове, така и не открих
За една капсула
БИОТИН 0.1mg (200)
L-ЦИСТИН 3mg
ЕКСТРАКТ ОТ ПРОСО 210mg
Пантотенова киселина 15mg
Това е инфо на БГ таблетките

# 215
Момичета, очаквам повече впечатления за Приорина. Това е продукт на Байер, който е на пазара от повече от 20год. /поне от толкова аз го знам/ , рекламата е голяма,почти всички ползвали го го хвалят, но никъде досега не съм успяла да намеря точния състав и количествата на активните вещества. Съставът е даден ориентировъчно  /напр. "екстракт от просо"/, количества в мг /грамове, така и не открих.
За една капсула
БИОТИН 0.1mg (200)
L-ЦИСТИН 3mg
ЕКСТРАКТ ОТ ПРОСО 210mg
Пантотенова киселина 15mg
Това е инфо на БГ таблетките

# 216
Какви са тия разлики в количествата , дадени от Airborne и vizuvii77 ,като става въпрос за 1 капсула и в двата случая ?
Между другото , четох ревютата в  ciao.de и  да ви кажа в резюме: Чудеса не очаквайте! Действието е бавно и спиране или намаляване  на косопада се забелязва след ок.6-8  седмици минимум от нач . на приема. Не се забелязва и по-бърз растеж/ на дължина/ на косата. При някои , след спиране на приорина , косопадът се е завърнал,което значи, че трябва да се пие редовно.Иначе,никой не споменава за странични ефекти. Всички го определят като излишно скъп препарат.

# 217
При мен беше безполезен, както и всеки друг де  Sad

# 218
raja_nikol , ти колко време го пи? И въобще, какво забеляза по време на пиенето?

# 219
3 месеца, нищо не забелязах за жалост

# 220
В някои ревюта пишеше , че чак след 3-тия месец е спрял/намалял косопадът ,в други- след 6-8 седмици,но са продължили да го пият и след това,като някои са забелязали поникване на нова коса , други-не.
Ти за какво го пиеше- за спиране на косопад ли?

# 221
Да, ама то аз какво ли не съм пила и полза при мен няма от нищо.
Така че мен не ме гледайте

# 222
Здравейте момичета!  bouquet Искам и аз да споделя за проблема си.
Преди половин година бях на диета и почти не ядех нищо ,е сега вече съм си добре с нормални килограми,но от там дойдоха женските проблеми и от около 2 месеца и косопада.Два пъти се мазах с ампулите,но не помогнаха/макар,че разбирам от 2 няма как да стане/ и сега си купих Ревалид и вчера се изкъпах с него и очаквам да видя дали има резултат.Ако някоя има съвет точно като за моя случай ще бъда щастлива да сподели  Rolling Eyes

# 223
raja_nikol , може би е трябвало да продължиш поне още 3 месеца и тогава да чакаш резултат. Външно ползваш ли нещо?

# 224
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета!  bouquet Искам и аз да споделя за проблема си.
Преди половин година бях на диета и почти не ядех нищо ,е сега вече съм си добре с нормални килограми,но от там дойдоха женските проблеми и от около 2 месеца и косопада.Два пъти се мазах с ампулите,но не помогнаха/макар,че разбирам от 2 няма как да стане/ и сега си купих Ревалид и вчера се изкъпах с него и очаквам да видя дали има резултат.Ако някоя има съвет точно като за моя случай ще бъда щастлива да сподели  Rolling Eyes

ако ползваш правилните средства - резултат ще има в рамките на 2-3 месеца

косопадът започва 2-3 месеца - преди да го забележиш и в скалпа има погинали косми, които се крепят, но не са паднали, този преход от погиването до падането е около 2 месеца, затова и след като вземеш мерки - ново погиване може да няма, но ще доопадат вече погиналите косми

затова - мигновен резултат - трудно, имай търпение  Peace

трябва да вземеш и добавки с витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини ....

Общи условия

Активация на акаунт