Косопад - 3 тема

• 91 555
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте,

някой знае ли Неоптид-а дали е подходящ за бременни?

Да, може да се ползва дори и в първи триместър - питали сме производителя
Поръчвам го редовно за бременни момичета от Фармашоп-а
Много добър продукт е. Добре е да се ползва с шампоана Анафаза / имат синергично действие/
/ и  табл Анакапс - след раждането, защото съдържат малко изофлавони /

# 451
Хм, интересно, според представителите за БГ няма данни за влияние по време на бременност т.е. не препоръчват. Ще си купя само Анафаза шампоана, дамо помогне.
Някой по-нагоре пита за цената - 35-40 Евро е тук Неоптида.

# 452
  • в 1001-та нощ
няма данни за повечето продукти, защото не се тестват на бременни  Peace

# 453
Дами, моля да ми помогнете за косопада който се появи след раждането и който не премина вече 3 месеца. Все още се кърмим, и не знам какво мога да пия или мажа на косата в този период.
Благодаря Ви, за отделеното внимание!

# 454
Да,за боята е строго индивидуално коя ще ти подейства така.При мен беше Кастинг на Лореал,да не повярваш направо,за 2 месеца 2 пъти се боядисах с нея и кошмара започна.

а такаааа  ooooh! преди 3 седмици се боядисах и аз (със същата боя) и съм с ужасен косопад... от раждането на второто ми дете не съм имала такъв косопад... косата ми е по пода  Sad
възможно ли е наистина да е от боята? направо не е за вярване  Thinking

започвам да чета темата, не мога да се ориентирам още какво да пия, с какво да се мажа, но трябва да се вземат някакви мерки...

a.l.e.n.a, писах ти на лични, извинявай, сега откривам и тази тема  Hug

# 455
И аз да си кажа...
И мен ме мъчи косопад... Откакто преди 4години си отрязах значително количество коса, започнах много повече да си я пазя Flushed (не, че не режа смело при всеки удобен случай...) Но забелязах, че косата ми уредя (а беше тооолкова хубава и гъста...) и започна масивно да пада.
Причина: неизвестна (разбира се!)
Пробвала съм какво ли не (предимно шампоани, защото нямам доверие на хапчета) и като че ли съм най-доволна от шампоана против косопад на Здраве... но косата ми продължава да пада!
Съвет? Praynig

# 456
  • в 1001-та нощ
шампоаните основно подготвят кожата да поеме активната грижа в ампулата;

все пак е хубаво да се престрашиш за добавки и ампули/лосиони; те помагат

хубаво и е причината да се изследва - може да е дефицит на желязо - в следствие на обилен цикъл, недостиг на цинк, сяра, витмини група Б, Е, аминокиселини ....хормонална ...

# 457
Здравейте,аз пак да се изкажа,че днес отново бях на преглед при 2-ма дерматолози.Така,първо ходих в клиника Галатея при доктор Сердев и доктор Зарев.Там ми правиха изследване на косата с микрокамера,по този начин се измерва диаметъра на космите в различните места по скалпа и съответно ,ако е изтънен значи има патологични промени,ако е изтънен отгоре,а на тила е запазен е андрогенен косопад.Слава богу,навсякъде диаметъра е еднакъв.Предписаното лечение-миноксидил ,но 2 %,за жени категорично не е 5 % разтвор,а аз досега се мазах с такъв и лекарят каза,че се чуди как не съм останала без коса,защото е много силен.Та взех си аз 2 % разтвор,сутрин и вечер ще се мажа,и само по 1 мл,не трябва да се превишава дозата,а аз принципно слагам по много,но са ме предупредили само по 1 мл.За миене шампоан Кетозал-той има антиандрогенно действие,и второто измивана на косата да е с Анафаза на Дюкре.И който някога реши да прави мезотерапия,само с миноксидил правете,аз сега ще правя наново,защото тази с витамините,за която дадох сума ти и пари не направи нищо,казвам го категорично от опит.
Моето ,а и на лекарите обяснението е само от боята,аз нямам никави отклонения в изследванията.Просто цялата коса е в талоген,ще се смени,дано само стане постепенно,то става де,но да израсне наново хубава и здрава.
Другият,при който ходих след Галатея е доц.Георги Пехливанов,който само ми изписа едни витамини и някакъв лосион за мазна коса,така си хвърлих 40 лв,прегледа траеше точно 5 минути.

# 458
  • в 1001-та нощ
Веси, стискам палци скоро да се радваш и на новата косичка - здрава и хубава  Heart Eyes

# 459
О,дано,че вече много се измъчих,как така ми дойде от нищото и направо ме съсипа.

# 460
  • В къЩи.
Каква е цената на прегледа в клиника Галатея?

# 461
Цената на прегледа е 50 лв,включва и изследването с микрокамера.А на миноксидила 2 % разтвор е 20 лв.60 мл.,за 1 месец.

# 462
  • В къЩи.
  bouquet

# 463
  • в 1001-та нощ
това ли е клиниката? http://www.galateiaplastic.com/#

# 464
Веси, браво  Peace Ти ли се оплакаваше от засилен косопад след Миноксидила? Може вече да се бъркам  newsm78
Успех   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт