Косопад - 3 тема

• 91 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
мисля, че тя беше и сподели, че това е страничен ефект - при ползването в началото - т.е.  като се започне - пада много, но после спира  Peace

# 466
Здравейте,да,аз се оплаквах от засилен косопад в началото,което е първоначалната реакция на организма към лекарството,оказа се ,че аз съм ползвала по-силният разтвор,което е погрешно при жени и затова и толкова засилен е бил косопада в началото,тя тогава много падаше.Сега се очаква на мястото на всички паднали да се появят нови косми,ще видим.

# 467
Алена,това е клиниката,да.

# 468
Здравейте,да,аз се оплаквах от засилен косопад в началото,което е първоначалната реакция на организма към лекарството,оказа се ,че аз съм ползвала по-силният разтвор,което е погрешно при жени и затова и толкова засилен е бил косопада в началото,тя тогава много падаше.Сега се очаква на мястото на всички паднали да се появят нови косми,ще видим.

Аз се изумих като прочетох 5 %, но помня, че ти беше изписано от лекар.
С какво точно мажеш сега? Може ли линк?

# 469
Да,наистина беше изписано от лекар,сега мажа с миноксидил 2% ,но го взимам от клиниката,там правят разтвора.

# 470
  • България
здравейте момичета
минах през пълни изследвания и слава Богу съм здрава,но усилиния косопад си остава
след измиване на косата ме е страх буквално да я разреша,падат кичури
нямам петна по главата,но многооо пада
лекарка гениколожка ми каза че е козметичен проблем кожен по точно
посъветвайте ме като за начало с какво да започна

# 471
  • в 1001-та нощ
Защо не отидеш там, където Весито е доволна, тя ходи къде ли не  Peace

# 472
  • България
не съм от София,но ще се върна на зад в темата и ще почета

# 473
  • Варна
Здравейте момичета,имам силен косопад,който започна още по време на бременността ми(дребният е на 1г.6м.) и продължава чак до сега.Косата ми вече е 1/3 от нормалната си гъстота.Чак не ми се вярва,че това е моята косица:cry:
Правя си Тривитаминолната маска рядко,пия комплекс от витамини,мия се с Фито п/в косопад(сега ми свършва и се чудя,какъв да взема).Желязото ми е в долна граница,но все пак в норма.
Някакви съвети?Продукти,от които сте усетили забележим ефект?
Щях да питам за конския шампоан-как повлиява косопада,къде може да се намери(за Варна става въпрос)?
Благодаря!
П.П.a.l.e.n.a мисля,че бях писала в твоя тема,но нещо ми се изгуби Rolling EyesСъжалявам,ако се повтарям.

# 474
  • в 1001-та нощ
на първо място спри тривитаминола, както виждаш - не помага и задълбочава проблема  Peace

тривитминолът съдържа високи дози вит.а (не е предвиден за хора), мастно-разтворима форма, натрупва се, не се отделя с урината и при предозиране води до косопад

като добавки - максито, токотриеноли, сусамов тахан

консултирай се с ендокринолог (добър), ако си спряла да кърмиш - да ти пусне хормони (андрогени, женски, ЩЖ), антитела (ЩЖ) ....

да ти пусне и серумно желязо - с какво изследване наблюдавате желязото, имаш ли обилен цикъл?

# 475
  • ВАРНА
И аз тук с такъв проблем - всъщност проблема започна след раждането на малката преди 4г и оттогава косата ми е намаляла наполовина - кога пада по повече,кога по по-малко....незнам от хормоните ли какво,то и иначе си е голям стрес и нерви,но пия витамина (като се сетя),правя маски,но....ефекта не е кой знае какъв.Сестра ми ми донесе от германия Регаин,което е 2% разтвор на Миноксидил,слагам сутрин и вечер по 1мл,но трябва ли да се правят паузи?Сякаш имам доста нова коса израстнала и по-бързо расте,но като цяло ми е доста пердушинеста прическата  ooooh!

# 476
  • в 1001-та нощ
може самият косъм да расте по-фин от преди и по-некачествен, а и ще мине време, докато новата коса израсте достатъчно, за да усещаш плътност  Peace - бъди готова за около годиа да я усещаш по-обемна  Peace

# 477
  • Варна
a.l.e.n.aблагодаря за отговора Hug
На ендокринолог ходех редовно през бременността,защото ми се установи  хипотиреоидизъм.Пиех Ел тирокс,в последствие ми го спряха,защото стойностите ми се оправиха след раждането.Желязото не се сещам как точно го изследваха,но обясних за косопада и по-този повод го пуснахме.Антитела също пуснахме-в норма.Това след раждането.Тези дни трябваше да ходя пак,но си забравих за часа Embarassed #Cussing outи ми изтече направлението.
Тривитаминолът съм го взела преди 4-5 месеца сигурно,смятай колко рядко си правя маската.Според теб  може ли от толкова да се е получил обратен ефект?Тъкмо смятах пак да си купувам.
Срещала съм мн добри отзиви за ампулите п/в косопад на Рене Фюртерер,смятам да направя един курс с тях(дано да да си оправдаят парите,че хич не ме бодът 70 лв да дам на вятъра).Мнение за тях?

# 478
 gali&presi видях лентата ти за отслабване и реших да споделя. Аз започна ли диета ,ако ще и най-балансираната да е  косопада ми е в кърпа  вързан.

# 479
  • Варна
Ivaila1302 възможно е.Няколко от момичетата в темата на 90 дневната се оплакват от същото.Аз както се вижда от лентичката,вече 9-ти месец я правя(3м-диета,3м-почивка,3м-диета) и ме чакат още 3м."почивка",която не е съвсем почивка.Тя уж е щадяща,приемат се всички групи храни,просто в различни дни..уф,не знам и аз вече.При мен обаче е и предхождана и от 2 бременности(през 2г. и нещо) и доста продължително кърмене..
И при мен косата расте много по-тънка.Фризьорката ми каза,че разликата е видима ConfusedТа така..

Общи условия

Активация на акаунт