Косопад - 3 тема

• 91 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
ампулите колко често се ползват и 1 ампула за един път ли е?

анастим, мисля бяха разграфени да се ползват на 3 пъти - 1 ампула 3 пъти, но виж  Peace

неоптид и хроностим са лосиони и се впръскват с пулверизатор - еднократно 7 или 12 впръсквания - забравих кое колко беше

не омазняват  Peace пръсква се - само по скалпа - не по косъма  Peace

PUPA  Blush Embarassed  Hug ще се справиш  Blush

# 331
сега си взех ампулите,но например сега си измих косата и утре ще се наложи пак да я пия тъи като ходя на плуване и се мокри дори със шапка. Днес и утре ли да се мажа или ?

# 332
  • в 1001-та нощ
3 пъти седмично е достатъчно, ако става въпрос за анастим  Peace

# 333
да.благодаря много!

# 334
  • Велико Търново
На мен ми помогнаха ампулите и шампоана против косопад на Дюкре. Освен, че косопада спря още на втората седмица, след месец фризьорката ми забеляза, че ми никне нова коса. Изразходих 5-6 ампули /всяка ампула е за три на насяния/ през октомври-ноември и сега новата ми коса е около 7-8 см вече. Косата ми не е от бързо растящите, та сега съм решила да си взема цинк и биотин на Абофарма или Допелцерц - Коса и нокти.

Кои точно продукти на Дюкре имаш предвид Rolling Eyes Ще се радвам да споделиш и отзиви след употребата на добавките Wink Peace

# 335
  • някъде там и аз незнам
Здравейте момичета, от доста време ви чета и се възползвах от някой ваши съвети.Накратко да разкажа за моя проблем.Ноември месец ми се появи едно голо място без коса точно на бретона, не му обърнах внимание като си мислех че е от кичурите(две седмици преди да се появи си правих кичури).при следващото ми посещение декември месец при фризьорката и показах мястото и тя каза че не е от кичурите и че съм имала и на още две места на главата.Правих си изследвания и се оказа че е от много силен стрех(а такъв не ми липсваше).Започнах да си купувам какви ли не мазила и лосиони и не виждах никаъв ефект.Накрая се спрях на фитовал и косопада намаля, а голите места започнах да третирам с екзематин ц(закупен от ветеринарната клиника) и сега резултата е очевиден 10см пораснала коса...Simple Smile

# 336
алена , ще пиша при резултати ,днес ми доставиха шампоана за косопад на керасатаз, ще видим , но ще си напарвя и нови хормони , трябва да се справя ,  Simple Smile

# 337
  • в 1001-та нощ
 Peace Heart Eyes

# 338
Здравейте!
Някоя от вас да има информация за тези продукти:
http://dominicanmagic.com/shopping/

http://dominicanmagic.com/shopping/product_info.php?products_id= … 66c83cef824b9514a
http://bluebeez.com/dominican-magic-hair-follicle-anti-aging-shampoo-15oz.html
http://bluebeez.com/dominican-magic-hair-follicle-anti-aging-con … itioner-15oz.html

След раждането на второто ми дете косата ми не е това, което беше. Tired
Имах нормална коса - нито рядка, нито гъста, но с плътен и лъскав косъм.
Хормоните са ми наред (с изключение на пролактина, който е леко завишен), нямам анемия, храня се балансирано, пия витамини /приорин/, използвам качествена професионална козметика, но при все това косата ми отслабна, загуби блясък, стана порьозна и доста пада вече 2.5 години. Tired

# 339
Здравейте,аз също имам проблем с косопада,който започна от около 4 месеца,но се оказа много силен реактивен косопад и загубих половината си коса.Преминах през ада,и честно казано още продължавам да съм там.Пия като хранителни добавки Макси хеър,токотриенолите,омега 7 и силиката,които са ми препоръчани от Алена,за което и благодаря.Пия и Анакапс на Дюкре,а след 1 седмица ще започна и Приорина,но чакам да ми го донесат от Германия,не искам този,които продават тук.Какви ли не ампули слагах на косата си,включително и тези на Крисчина,които освен ,че струват сумати и пари,се водят и най-добрите.Минала съм и през мезотерапия-7 процедури направих вече.Е,косопада не спря,намалява,увеличава се,но не спира.Последната дерматоложка,при която ходих,всъщност последните две,като едната е работила в Токуда,а сега е в Дерматологичната клиника ми казаха,че ампулите всъщност не вършат кой знае каква работа и единственото,което може да спре косопада е Миноксидил.И сега използвам един лосион Спектрал се казва,които съдържа Миноксидил 5 %,Аминексил-който също клинично спира косопада и възстановява опадалата коса плюс някакви други съставки,може да се види в нета,какво точно съдържа.Аз го използвам от 1 седмица и още не мога да кажа има ли ефект,пада си,но пише,че първите 2 седмици косопада се усилва.
Изследвания съм си правила за 3 месеца 2 пъти и всичко е наред,полови и хормони на щитовидната жлеза са в норма.
Надявам се от този лосион да има някакъв ефект,ще Ви държа в течение какво се случва.

# 340
Чела съм за този Миноксидил, но честно казано ме е страх от него. Доколкото знам в мига, който се спре, косопада започва отново  Cry

# 341
И мене ме беше страх,но това не е чист Миноксидил,съдържа и други съставки и би трябвало да повлияе много добре,и се прилага по-схема,няколко месеца е сутрин и вечер,после само вечер,и след това се почива 1 месец и се започва отново.И ако косопада не е наследствен,може да се спре без това да повлияе новоизрастналата коса.Лично с очите си съм виждала една жена,на която отзад и беше опадалата цялата коса и в момента си има коса отзад,където беше чисто голо,и отпред на пътя не е имала,а сега има.Жената се е мазала с чист миноксидил и е пила китайска гъба,то и аз пия,но ефекта на китайската гъба е по-скоро да те успокои,защото стреса е много голям.

# 342
Прати линк на твоя  Praynig

# 343
# 344
Това е препарата,едно шишенце пише,че стига за месец,но на мен ще ми стигне за 15 дни,виж го и ще ти кажа дали има ефект след около 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт