Косопад - 3 тема

• 91 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Дори професионалната боя се измива след известно време.
Разбира се има и такива на които цвета им пада след една седмица и други които значително повече време запазват цвета си, но все още не съм попадала на боя която да не промени цвета си изобщо до следващото измиване.

bouquet  bouquet   bouquet

п.с Използвам Алфапарф  Simple Smile

# 421
  • в 1001-та нощ
зависи колко често човек си мие косата  Peace, боята държи брой измивания и с подходяща поддръжка - времето на косата се удължава, при неправилно поддържане пада по-бързо

от всички непроф. бои и аз харесвам най много лореал преференс, но и зависи какъв тон ползваш, имаш ли бели коси и т.н.

# 422
Момичета,някоя от вас пробвала ли е това с лютата чушка против косопад и за растеж на нова коса,мажеш се на засегнатите семена с разрязана на две люта чушка и всички казват,че имало невероятен ефект.

# 423
  • в 1001-та нощ
ами какъв да е ефектът - подобен на чесъна - подобрява кръвоснабдяването и евентуално антибакт. д-е (ако е гнездов косопад)

първото се случва и с обикновен масаж или повечето ампули за косопад, ако вярваш, че ще ти помогне - пробвай - и вярата не е за подценяване, но някакво чудо - едва ли  Peace

# 424
Здравейте от около година имам проблем с косата ми.По принцип косъма на косата ми е тънък , а самата ми коса не е нито гъста нито рядка. От както миналата година се къносах с къна на Aroma ,
получих Невероятен косопад който не спира по никакъв начин... пробвах какво ли не : шампоани,маски,витамини и няма спиране.Аз доста често ползвам преса , но вече 3 месеца не съм я ползвала.Ще може ли да ме посъветвате  как мога да възстановя косата си така че отново да ми стане  с нормалната си гъстота ? Благодаря предварително ! : )

# 425
Ще ти дам веднага рецепта на това, което ми помогна -знам го от фризьорката ми, пък ако не друго то със сигурност няма да ти навреди, така,4е ако искаш опитай
Чубрица.  Peace Сериозно- не вярвах, но действа. Без значение дали е сушена, мляна, насипна, или купена в пакетче. Просто чубрица- сваряваш я и с водата от нея колкото пъти се сетиш и минеш през банята с едно памуче натриваш в корените.
И не- не се притеснявай- няма да миришеш на чубрица  Heart Eyes - като изсъхне не остава никаква миризма.

(П.П. сега видях, че и на др. места е писано за това - например: http://az-jenata.bg/article/13775/Maska-s-chubritsa-sreshtu-kosopad/)

# 426
Ще ти дам веднага рецепта на това, което ми помогна -знам го от фризьорката ми, пък ако не друго то със сигурност няма да ти навреди, така,4е ако искаш опитай
Чубрица.  Peace Сериозно- не вярвах, но действа. Без значение дали е сушена, мляна, насипна, или купена в пакетче. Просто чубрица- сваряваш я и с водата от нея колкото пъти се сетиш и минеш през банята с едно памуче натриваш в корените.
И не- не се притеснявай- няма да миришеш на чубрица  Heart Eyes - като изсъхне не остава никаква миризма.

(П.П. сега видях, че и на др. места е писано за това - например: http://az-jenata.bg/article/13775/Maska-s-chubritsa-sreshtu-kosopad/)
Определено ще пробвам благодаря  !: )

# 427
  • София
Аз пиех бирена мая.
Имам много гъста  коса, дълга и със здрав и дебел косъм..но по едно време преди години започна да капе направо на кичури... пих бирена мая и вече 10 год не се е завръщал косопада.

Доколкото си спомням - по 2 хапчета след ядене, но дали 2 или  3 пъти на ден..не си спомням

# 428
Аз пиех бирена мая.
Имам много гъста  коса, дълга и със здрав и дебел косъм..но по едно време преди години започна да капе направо на кичури... пих бирена мая и вече 10 год не се е завръщал косопада.

Доколкото си спомням - по 2 хапчета след ядене, но дали 2 или  3 пъти на ден..не си спомням
И това ще опитам Благодаря много ! : ) Ще кажа и на дъщеря ми да пробва ,че и тя има доста страшен косопад ! : )

# 429
  • Sofia
От маята не се ли надебелява ?

# 430
  • София
Аз лично не напълнях от нея.
Но по едно време ми беше ужасно да ям по три пъти на ден само заради часа на хапчетата, независимо дали съм гладна или не... но ядях колкото да не ги пия на гладно

# 431
  • Велико Търново
Определено ще пробвам и аз рецептата с чубрицата Peace И мен ме е налегнал косопад ooooh!-пия вече 2 седмици Макси хеър и Ревалид-засега без ефект,но трябва поне месец да мине,за да се усети някакъв резултат.....надявам се.... Tired

# 432
  • в 1001-та нощ
да  Peace иска се време  Peace

От маята не се ли надебелява ?

принципно да  Peace но винаги има изключения  Peace

# 433
a.l.e.n.a, имам едно въпросче към теб като изключително компетентна по отношение продуктите за коса  bouquet Взех си пак Макси хеър и реших да го почна превантивно, понеже обикновено сезонният косопад ми почва август и свършва чак декември. Взимам по 1 хапче на ден за 3 месеца. Проблем ли е да го приемам така? Преди го взимах 2х1 първия месец и по 1 втория, но сега го почнах без да имам никакъв косопад и затова намалих дозата.

И да попитам някой има ли отзиви за шампоана против косопад  Loreal Density Advanced? Аз досега 6 месеца бях с Lakme пак против косопад, но реших малко да сменя.

# 434
Oсвен добавки, започни да втриваш ампули в скалпа два-три месеца преди косопада.  Peace
Аз така се разминах с пролетния косопад. Да видим дали ще пропусна и есенния.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт