Косопад - 3 тема

• 91 584
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Фризиорката ми казва от време на време превантивно да си мажа корените със Себорал. Сега го загледах, че помага и против косопад.

# 436
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, имам едно въпросче към теб като изключително компетентна по отношение продуктите за коса  bouquet Взех си пак Макси хеър и реших да го почна превантивно, понеже обикновено сезонният косопад ми почва август и свършва чак декември. Взимам по 1 хапче на ден за 3 месеца. Проблем ли е да го приемам така? Преди го взимах 2х1 първия месец и по 1 втория, но сега го почнах без да имам никакъв косопад и затова намалих дозата.

И да попитам някой има ли отзиви за шампоана против косопад  Loreal Density Advanced? Аз досега 6 месеца бях с Lakme пак против косопад, но реших малко да сменя.

не е проблем  Peace разбира се; аз също превантивно и поддържащо - винаги пия по 1 бр на ден  Peace дано този път ти се размине  Peace

# 437
a.l.e.n.a, благодаря ти  bouquet Дано!

# 438
  • Sofia
Момичета, бихте ли ми казали каква е процедурата с чесъна? Има ли ефект ?

# 439
  • в 1001-та нощ
някои пасират чесън и втриват в скалпа, други разрязват скилидка и втриват сока от разрязаната скилидка

някои споделят за ефект, други се отказват с първия опит - заради миризмата, аз съм го правила веднъж, явно много добре съм измила после, защото нямаше абс. никаква миризма, нито след това, нито на следващи измивания

мисля, че най-опсно е, ако си пасирала и частички от кашата ти се оплетат в косата и не ги измиеш, ако си останат там някъде залепнали, като сушиш - още повече залепват и докато не се отмият напред във времето ще мирише  Peace

на мен ми се видя неоправдано сложно и .... безсмислено - час и половина си играх да докарам някаква смес - това ме отказа, предпочитам да ползвам изпитани ампули и добавки, няма риск от миризми и ефектът е "доказан"

# 440
Здравейте,

някой знае ли Неоптид-а дали е подходящ за бременни?

# 441
  • в 1001-та нощ
аз съм го ползвала през бременността

# 442
[/quote

Супер, мерси, ще си го купя тогава, при мен предполагам е следствие на боя за коса, уж безамонячна, уж професионална, но явно реагирам на някоя съставка. Дано помогне.

# 443
Понеже през пролетта и есента много ми пада косата, ползвам научената от една моя приятела рецепта- отвара от коприва, чемшир и орехови листа. Последната пролет комбинирах отварата с Мерц и ефектът беше още по-добър, но и само отварата дава добри резултати. Аз я приготвям като слагам по 1с.л. от трите в 200мл вода. Оставям я да се охлади докато се изкъпя и после си поливам косата. Не я отмивам. Правя го 3 пъти седмично. Сега, понеже косата ми доста порасна, мисля и лятото да я прилагам веднъж седмично, за да заздрави малко косъма.

# 444
  • в 1001-та нощ

Супер, мерси, ще си го купя тогава, при мен предполагам е следствие на боя за коса, уж безамонячна, уж професионална, но явно реагирам на някоя съставка. Дано помогне.

бременна ли си? в кой месец?

# 445
Във втори:) Но за всеки случай ще го купя, след като утре потвърдят от вносителя, че няма проблем. Търсих и в разни немски сайтове, тъй като тук живея, но не намерих информация за бременни.

# 446
  • в 1001-та нощ
да, и аз бях във втори и доста майки получават косопад тогава - според мен хормонално  Peace и ще отшуми и без да правиш нещо  Peace

лосионът действа локално, но разбира се - потърси информация  Peace

# 447
Аз реших, че е от боята, стори ми се кратък срок да е от бременността, но в тялото, особено в бременното всичко е възможно:)

# 448
  • в 1001-та нощ
точно сега има големи хормонални бури, а организмът (растежът на коса) е много чувствителен към хормоналните колебания

може и от боята да е, смени я , но според мен си е от бременността   Peace

# 449
Във втори:) Но за всеки случай ще го купя, след като утре потвърдят от вносителя, че няма проблем. Търсих и в разни немски сайтове, тъй като тук живея, но не намерих информация за бременни.

Колко струва при вас?

Общи условия

Активация на акаунт