Косопад - 3 тема

• 91 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,от шампоан Кетозал и Анафаза на Дюкре пада ли боята за коса?

# 511
  • София

От Анафазата - категорично не

# 512
  • в 1001-та нощ

От Анафазата - категорично не

+ 1  Peace много е нежен

пада от червения Деркос на Виши ...той е енергизиращ и за мен доста агресивен, предполагам идеята е да възбуди кожата и кръвообращението  Peace

# 513

ВклЮчих неоптид (някой ми беше споменал на Фито Фитолиум, ама реших да пробвам първо неоптида). Прословутият час за дерматолог (която доколкото знам се кани да ми изписва Ясмин) е за 15/11, дано дотогава има някакъв ефект...

Опитай с добавки за коса за поне 5-6 месеца - различни като ги редуваш + Протеин + Пробиотици и много ЕМК
Няма да навредят, а ако има хормонален дисбаланс може и да помогнат леко да се нормализират хормоните.
Може да проследиш О. с тестове за О. + Измерване на БТ  - ако не засечеш О. има хормонален дисбаланс.

Неоптида действа добре + шамп. Анафаза /имат синергично действие/ + Анакапс /табл./

ПП. Косата се повлиява много бавно - трябва да минат поне 2-3 месеца за да забележиш видим ефект. И видиш ли ефект - придължаваш поне още 3-4 месеца, а не спираш лечението

Закусваш ли сутрин - в колко часа и какво?

Какво е ЕМК Денис ?

# 514
  • в 1001-та нощ
есенциални мастни киселини, почети с гугъл  Peace

# 515
Здравейте!
Влизам в темата без да съм чела много много назад, ама сега нямам време  Blush.
От месец и половина съм с ужасен косопад, имам чувството, че ще остана без коса  Sad. Може ли да ми препоръчате някакъв шампоан за косопад, който ви е помогнал. Трябва  да взема някакви мерки, че положението е доста зле.

# 516
  • София
Здравейте!
Влизам в темата без да съм чела много много назад, ама сега нямам време  Blush.
От месец и половина съм с ужасен косопад, имам чувството, че ще остана без коса  Sad. Може ли да ми препоръчате някакъв шампоан за косопад, който ви е помогнал. Трябва  да взема някакви мерки, че положението е доста зле.

Само шампоан няма да ти помогне много- добре е да ползваш серум, добавки за коса/напр. Анакапс на Дюкре/  и т.н.
Шампоан - Анафаза за Дюкре, Деркос на Виши, Фитовал, Ла Рош - Kerium /аз съм много доволна от него/ Фито Cyane, Forticea  на Рене Фюртерер
Препоръчвам ти и ХЕГОР лосиона

# 517
  • в 1001-та нощ
какъв е този лосион? не съм го чувала  Rolling Eyes

# 518
  • София
какъв е този лосион? не съм го чувала  Rolling Eyes

Това е Лосиона  

# 519
есенциални мастни киселини, почети с гугъл  Peace

Мерси  Simple Smile

# 520

Каква е цената и къде се продават продуктите  newsm78

# 521
  • София

Каква е цената и къде се продават продуктите  newsm78

Около 45 лв
 Купувам го директно от официалния вносител /ЕВРОМЕД/:
представителен магазин ул. "Здраве" 19  /до Майчин дом/
Има го и по аптеките

тел: 02 952 52 30

# 522
Не знам дали си въобразявам но от около 2 месеца пия Даколен и имам чувството че от него ме хвана косопад  Thinking Възможно ли е ?

# 523
  • Велико Търново
Не знам дали е от него,но и аз го пих два месеца,през които ме налегна косопад Confused дали просто ми е дошло времето на сезонната смяна на гривата Wink/при мен е лятото/ и съвпадна с приема на Даколен-а,или ...... newsm78

# 524
По- ведро момичета, поне други работи ще се вдигнат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт