Косопад - 3 тема

• 91 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
предполагам, че ще сменям коса обилно или 4г след раждането
Това защо?
Ако е някаква закономерност - да се надявам, че ме е "сполетяла" тя, синът ми е на 3,5г почти...

Аз не можах да пусна полови хормони заради празниците Close, сега ще чакам следващия цикъл. В понеделник изследвам хормони на щитовидната /само се чудя за ТАТ и МАТ, защото ги имам от миналата година и са в норма../, в сряда - мъжки хормони Mr. Green, в петък мисля да си направя ОГТТ  и холестеролен профил и отивам на ендокринолог.
Това е планът bowuu Че положението не се подобрява -  вече видимо ми изглежда зле косата Sad

# 646
  • София
.......Аз не можах да пусна полови хормони заради празниците Close, сега ще чакам следващия цикъл. В понеделник изследвам хормони на щитовидната /само се чудя за ТАТ и МАТ, защото ги имам от миналата година и са в норма../, в сряда - мъжки хормони Mr. Green, в петък мисля да си направя ОГТТ  и холестеролен профил и отивам на ендокринолог.
Това е планът bowuu Че положението не се подобрява -  вече видимо ми изглежда зле косата Sad

За ТСХ и Т4 - да не си пила кафе и т.н. - нищо с кофеин
ТАТ и МАТ - ако имаш възможност ги направи и тях

Защо не пуснеш всичко на един път? - не е нужно да те бодат толкова много пъти
За Хормоните ще ти вземат кръв, когато правиш ОГТТ - преди да изпиеш глюкозата /0 мин./

# 647
denis_d bouquet Hug
 Ще ги правя в различни лаборатории. Не ме питай защо  Mr. Green, цяла седмица проучвам и се правя на Шерлок, водя си записки и така реших.

# 648
  • в 1001-та нощ
ох ... ама и ти си  Joy hahaha аз за всичко ходя само в 1 болница, дано не ми се налага да ходя на много места

иначе се счита, че 1 косъм живее от 2г до 8г, средно при повечето хора 4г, разбира се индивидуално е, но .... до преди раждането тази подмяна е била постепенна, не масова, то след раждането беше  ooooh! ooooh! ooooh! масово  Heart Eyes и затова очаквам изявяване ан косопад по това време - след четвъртата година (не давам по-рано  Mr. Green ), а ако и тогава съм родила, както планираме - съвсем ми е в кърпа вързано  Mr. Green

# 649
Разбирам Peace
Аз имах обилен косопад 3-4 ти месец след раждането, но не беше такова чудо като сега.
Но... и това ще мине. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще... Какви хубави перуки има.. Heart Eyes

# 650
  • в 1001-та нощ
ехееее, чак толкова  Rolling Eyes

боядисваш ли се?

# 651
Не, от близо 7 години Peace
Косата ми е светлокестенява, с риж отенък - звучи интересно, но не е. Често ме питат  каква боя ползвам -  лъскава е, не цъфти, изглежда (и е, надявам се) поддържана.
Не и в момента, де. Пършива и суха и изтъняла.
Нещо я мъчи, дано скоро разбера какво. Ще пиша пак като направя изследванията, може да е от полза на всички с косопад.

# 652
Момичета някой да е ползвал Анакапс http://apteka.framar.bg/30019567/%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B5% … B0%D0%BF%D1%81-30?Отзиви-доволни,недоволни?На пръв поглед ми се вижда,че няма биотин newsm78 или бъркам?
Смятах Пантогар през И бей да поръчвам,но ако и тези са достатъчно добри,сякаш няма смисъл от "гимнастики".

Здравейте,
и аз се включвам се в темата за косопада. Страдам от хроничен, дифузен косопад, който овладявам от време на време. От 10 дни съм предприела атака на всички фронтове: Анакапс, отделно Биотин, шампоан Анафаз и лосион Неоптид. Не знам дали е субективно, понеже за десет дни не вярвам да мога да спра падането на вече мъртвите косми, но имам чувството, че вече не събирам по една шепа коса, а само по половин  Wink

# 653
  • в 1001-та нощ
едва ли си въобразяваш  Peace обикновено човек преувеличава (не умишлено) негативните ефекти

Airborne, чакаме резултатие и дано няма нищо обезпокояващо, 7г са много време Rolling Eyes

# 654
  • Варна
Момичета,мерси че се включихте за Анакапс-а Hug
denis_d офертата в този сайт наистина звучи добре!
Скрит текст:
А къде се разбирате за общи поръчки,за да се поразбие доставката.Аз съм от Варна,как да ги питам момичетата.
А иначе аз ползвам отскоро шампоана и ампулите на Рене Фюртерер п/в косопад+вит. Дапълхерц(преди тях бях на други в същия клас).
Да попитам нещо тези,които са правили лосиона с корени от коприва-изкарах си от село корени,но са много сухи newsm78Такива ли трябва да са?Да не взема да се прекарам да ги чакам 2-3 седмици и накрая нищо.

# 655
  • в 1001-та нощ
За Анакапс офертата пиши на denis_d на лични, във форума е забранено да се коментират общи поръчки  Peace

# 656
  • Варна
мерси Peace

# 657
Ето това ми хареса като оферта за косопад. Ако иска още някой, че са 3 опаковки

http://www.pharmashopdiscount.com/en/capillaire/3031-ducray-anac … 282779338646.html

Днес си купих 5 ампули Виши за 23 лв. от аптеката  Rolling Eyes Но спешно трябва да спасявам косата.

# 658
Ето това ми хареса като оферта за косопад. Ако иска още някой, че са 3 опаковки

http://www.pharmashopdiscount.com/en/capillaire/3031-ducray-anac … 282779338646.html

Днес си купих 5 ампули Виши за 23 лв. от аптеката  Rolling Eyes Но спешно трябва да спасявам косата.

С удоволствие, но според мен ти трябват точно 3, нали се пият поне 3 месеца...нека и друг да каже

# 659
Аз вече започнах с едни таблетки от DM. Всъщност сега се замислих дали мога да продължа с тези  Thinking Имам предвид да не стане много 2 месеца таблетки от ДМ плюс още 1-2 месеца от тези?

Общи условия

Активация на акаунт