Кухните - 41 тема

• 90 200
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
ioli , честито ! Дано ти служи вярно и да няма проблеми.
Малко са те подвели в Техномаркет - гаранцията след втората година не е пълна. Наши приятели така ги прецакаха като не са чели малките букви. Само частите покрива гаранцията, а труда беше 100 лв  #Crazy .

# 121
По принцип са така, удължените гаранциите, но и това не е малко.

# 122
  • София
Със здраве да си ползвате новата пералня. А и по-добре 6 години непълна гаранция, отколкото само 2 пълна. В крайна сметка частите хич не са евтини.

# 123
Да да  Hug
Само исках да спомена за малките рекламни трикове на големите магазини.

# 124
Аз пак да питам, понеже трябва да действаме вече. Удачно ли е пода на кухнята да е ламинат?

# 125
  • Раковски
В нас съм с плочки и ламинат като плочките са под шкафовет  + 30 см пред тях.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=17&t=6775

# 126
Това не се бях сетила, ще го обмислим. Мерси.
А гърба на кухнята термо ли, какви цени вървят на кв.м. ?

# 127
  • Раковски
Термо е и цените са леко по-евтини от самия плот, има и изключения, но са малки.

# 128
Ок, мерси за инфото. Има един ламинат цвят бреза, на него сме се спрели за кухнята.

# 129
Като за Simple Smileговорихте за гръб на кухнята, нашият е от плоскостите, от които са направени вратичките!

# 130
Като за Simple Smileговорихте за гръб на кухнята, нашият е от плоскостите, от които са направени вратичките!

И нашият е такъв и нямаме проблем  Peace

# 131
В нас съм с плочки и ламинат като плочките са под шкафовет  + 30 см пред тях.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=17&t=6775
Хм, и на мен ми хареса тази идея, но ние сме с гранитогрес на пода  Laughing

# 132
Мисля, че гърбът трябва да си е от материал предназначен за гръб.  Натоварването е много различно от това на вратичките - покрай котлоните е горещо, трябва да издържа на почистване с препарати. Аз избрах гръб с цвета на плота.
Покрай кухнята сложихме плочки на пода , но поне метър. Причината - ако разлея нещо едва ли ще е толкова близо до шкафа, а и да е, докато го забърша вече може да е достигнало паркета. И другото - на мен поне ми стои по-красиво. Разделя визуално зоните - готвене - трапезария

# 133
За горещото не мога да споделя, защото при нас печката е отделно и нямаме котлони на плота! newsm78

# 134
  • Русе
7/8, бях 9 г с ламинат, от 2 седмици съм с паркет. Никога не съм имала проблеми с ламината, а че съм го заливала, правила съм го и то сериозно го наводнихме почти 1 път.

Преди бях с термоплот за гръб, понеже нямаше същия цвят, а сега съм с термогръб. Само май трябва да се внимава с газовите котлони, но недей да слагаш обикновено пдч все пак.

Общи условия

Активация на акаунт