Кухните - 41 тема

• 90 230
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
ЗАПОЧВАМ ДА СЛЕДЯ ,ЧЕ ЩЕ ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТИ.МАНДИ ПОРТОКАЛОВА БЕШЕ ОБЕЩАЛА ДА ПУЩА ПЕРИОДИЧНО СНИМКИ НА ТОВА С КОЕТО СЕ Е ЗАХВАНАЛА В МОМЕНТА....-ДАНО НЕ НИ Е ЗАБРАВИЛА Crazy И АЗ ИМАМ КУХНЯ НАТИКАНА ТОЧНО В БАЛКОН НА ПАНЕЛКА ,НО СЕГА МИ ПРЕДСТОИ ДА СМЕНЯМЕ ИЗЦЯЛО ВСИЧКИ ШКАФОВЕ. МНОООООГО ЩЕ МИ ПОМОГНЕ Peace СЕГАШНИТЕ МИ ШКАФОВЕ СА СТАРИ . КАТО КУПИХМЕ АПАРТАМЕНТА ТЕ СЕ НАМИРАХА В НОРМАЛНАТА ТОГАВА КУХНЯ, КОЯТО НИЕ НАПРАВИХМЕ НА СПАЛНЯ. И КОГАТО ПРИОБЩИХМЕ ТЕРАСАТА КЪМ ХОЛА ТЕЗИ ШКАФОВЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ПОПРЕКРОИМ МАЛКО ЗА ДА МОЖЕМ ДА ГИ ПОЛЗВАМЕ НА ПЪРВО ВРЕМЕ(С ЦЕЛ ИКОНОМИЯ НА ФИНАНСИІ Wink И ЕТО, ЧЕ ИМ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ХОДЯТ НА БОКЛУКА :mrgreen АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ СЪДЕЙСТВА С ИДЕИ ,ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА  bouquet

# 586
Добре дошла! Във форумите е прието да се пише с малки букви.
Можеш да погледнеш в библиотеката кухните на съфорумките, има търсачка. Аз ще поръчвам рафтове за шкафовете, защото се оказа, че не ни стига мястото, най-добре е и ти си прецени според това кое къде ще ти е удобно да слагаш, например подправките да са в близост до котлон/фурна, съдомиялна до мивка и т.н.
Аз ако имах повечко време да мисля щях малко по-различно разположение да измисля за някои неща, но правихме кухнята екстремно за 3 дни, а е хубаво такива неща да са добре обмислени.
Хайде ще чакаме да се похвалиш с кухнята.
Аз ще кача снимки когато си намеря кабелите да ги кача, че сме още в хаос, пък  и ще имам доста въпроси, но със снимков материал за съвети.

# 587
 rozali79, аз използвам голяма част от старите мебели, защото са и от масив и доста здрави
така че не бързай да хвърляш всичко
махаме вратичките, използваме само конструкцията и слагаме само нови вратички
и разместваме, посрязваме тук и там и готово, перфектен вариянт с мн малко средства
само ти трявба добър майстор, които да ти го направи
защото ние имаме машинки и моят мъж се зае с задачата
успех

# 588
Очертава се кухнята ми да е сравнително малка, с малко работен плот. Искам по възможност микровълновата ми да не е върху плота. Вие имате ли предвидено място за микровълновата? Моля за идеи къде да я сложа  Thinking

http://elikelli.snimka.bg/architecture/kuhnya.612369.24549537.big  Това е при нас.На страшно малко място, страшно много неща.Само пералнята не е в кюпа.....

# 589
При мен щеше да е напълно идеално ако беше с 10см може и 15см по- нагоре
Може би при мен ще е долу горе на такава височина. Само че фурната ще е разположена по стандартен начин, така че приемам предложения как да бъде направено. Може би нещо такова http://kuhnite.snimka.bg/properties/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma.237934.5624508 или http://kuhnite.snimka.bg/properties/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma.237934.5624541 или http://kuhnite.snimka.bg/properties/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma.237934.5625793 или
http://kuhnite.snimka.bg/properties/lyubimi-kuhni-v-bg-mamma.237934.6878907

# 590
eli_kelli, какво е това върху аспиратора? Бурканчета с подправки ли, с магнит ли са?

# 591
Момичета, счупих си стъклокерамичния плот и сега трябва да купуваме нов ( смяната на стъклото е по-скъпо от това да си купя нов) Естествено вечче не искам и да чуя за стъклокерамика, затова ви моля да ми препоръчате плот с два котлона.  Интересува ме иноксовите лесно ли се поддържат? Аз си мисля че не, и че лесно се драскат. Искам нещо максимално близко до "Вечно".

# 592
  • Стара Загора
Момичета, счупих си стъклокерамичния плот и сега трябва да купуваме нов ( смяната на стъклото е по-скъпо от това да си купя нов) Естествено вечче не искам и да чуя за стъклокерамика, затова ви моля да ми препоръчате плот с два котлона.  Интересува ме иноксовите лесно ли се поддържат? Аз си мисля че не, и че лесно се драскат. Искам нещо максимално близко до "Вечно".
инокс много се драска ,свекърва има такъв и доста е надраскан ,само с мекка кърпа трябва да се почиства .

# 593
ели- кели, кухнята ти е невероятна

# 594
ели-кели, да страхотна е кухнята!

Ето я и моята, вече населена:

# 595
  • София
Много хубава кухня, ioli! Със здраве да си готвиш в нея! Peace

Можеш ли да ми кажеш какъв е цветът и? Гардеробът и секциийката същия цвят ли са?

# 596
  • Варна
JanyAp, как си счупи плота?  ioli, много приятна кухня - какъв е цвета на плота и гърба, моята кухня е готова вече, но твоя плот е като гранитогреса ми на пода и ми е интересно да разбера.

# 597
И аз това се зачудих - разкажи при какви обстоятелства се счупи тоя стъклокерамичен плот, че да го имаме предвид и ние? Кажи каква марка беше, на колко години, какво точно се случи?

# 598
  • Балчик
Момичета, счупих си стъклокерамичния плот и сега трябва да купуваме нов ( смяната на стъклото е по-скъпо от това да си купя нов) Естествено вечче не искам и да чуя за стъклокерамика, затова ви моля да ми препоръчате плот с два котлона.  Интересува ме иноксовите лесно ли се поддържат? Аз си мисля че не, и че лесно се драскат. Искам нещо максимално близко до "Вечно".

Shocked Това пък как успя да го постигнеш?

При монтирането майсторът изпусна почти целия аспиратор върху плота, сърцето ме заболя, но не се счупи, слава богу.

# 599
Мерси момичета!
До сега търсих договора за гардероба и секцията, че този за кухнята сме го забутали някъде...
Цветът е Kaindl Пиемонт 37967 - ПДЧ. Стои много красиво на живо, има релеф и съвсем лек блясък. Мебелите са с еднакъв материал, но правени от различни фирми.

kravi4ka, плота хич не си спомням какъв беше...
Ще потърся договора за кухнята, там е описан и плота, че все пак, там са изброени всички уреди и от къде сме ги купили. Гаранцията на кухнята...

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 16:17 от ioli

Общи условия

Активация на акаунт