Кухните - 41 тема

• 90 206
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Благодаря за милите думи,много много мило ми стана   Embarassed  bouquet

останалите мебели в всекидневна пак ще са бял гланц ,дивана и столове тъмни ,надявам да се получи добре.Понеже имам доста запитвания на лични,ще отговоря тук......аз има много палаво мъниче на 3 год ,но не мисля че ще е проблем да поддържам бял гланц,личат му пръсчета ,но лесно се бърши само с микрофибърна.За драскането,за сега не мога да дам мнение,кухнята я направихме от съвсем нов материал-полиестер,който уж трябва да е доста по-устойчив на надрасквания .
Избрахме този по-скъп материал именно заради малката че е голяма панта. Laughing

плота не е гладък,грапав е,прах изобюо не му личи ,мисля че ще се поддържа лесно.Мивкатата е guatra 110   eurolux,смесителя е от ebay
,доволна съм от качеството за цената е суппер ,но трябваше да изберем с 10 см по нисък.малко пръска.
Проекта на кухня си го направих изцяло сама ,shadowman го изпълни ,справи се много добре.
механизни изполвахме на блум,в ъглов шкаф няма механизми,в дъното имаме 15 л бойлер обслужващ кухнята .Високият шкаф в дясно  е предвиден след време евентуално за хладилник ,но в момента е голям шкаф .Срещу него имаме една малка ниша,там сложихме временно стар хладилник .осветлението е с лед лента ,Жилището е малко,и се опитваме да оползотворим всяко местенце .
http://imageshack.us/g/99/dsc0450large.jpg/

Just Eva хладилници с no frost са по принип шумни ,и нашият издава звук като течаща вода .

# 631
  • Варна
Кокович, прекрасна кухня! Направо ще ме съсипете с тези бели кухни. Така не исках, а само те ми хващат окото.  Mr. Green
А от "майсторлъка" на Shadowman съм очарована от доста време. И с всяка следваща кухня ми затвърждава мнението. Определено ще си първия човек, от който ще поискам оферта по моя проект, но още е рано засега. Така, че и аз се присъединявам към желаещие от Варна.  Naughty

# 632
  • Стара Загора
хи хи маправо му търсете квартира в варна  Mr. Green,определно се старае човека  Simple Smile

искам да пусна линк към плоскости полиестер,понеже доста ме питат за цената
http://www.rosi.bg/glantc---poliester/246

# 633
Kokovi4 кухнята е страхотна! Били споделила дали си доволна от вградената микровълнова печка. Може би е малко извън темата, но моля да ме извините. Предстои ми направата на кухня и всяко мнение е ценно. И благодаря за линка!

# 634
  • Пловдив
Кокович, поздравления и честито!

А може ли да кажеш на колко см ти е смесителя, та пръска? Ако направи още една чупка надолу чучура дали ще е вече ок newsm78

# 635
не само смесителя зависи на колко е см, а зависи и самата мивка, умивалника колко е дълбок
и аз имам проблеми с една чешмичка, так си я направих уж за удобство 5 см по високо и тя пръска навред сега Simple Smile

# 636
Я обадете малко за това LED осветление, искам да си осветя работните плотове в кухнята, имам пуснат предварително кабел при монтажа, но не искам да е с луминисцентни лапми, ще са ми на нивото на очите и ще ме дразнят.
Идеи?
shadowman?

# 637
  • Sofiq
Аз не, че мога да изкажа кой знае колко компетентно мнение за LED-а, но ще се опитам да помогна. Много ми харесва как изглежда, светлината е много приятна и има богат избор. Самите LED ленти се продават с различна дължина и размер в зависимост от това какви са ви нуждите, попадали са ми няколко сайта и магазина дето ги продават. Даже от един китайски сайт за техника скоро намерих доста и на добри цени. Знам, че е необходимо при монтажа да се предвиди място за трансформатор на напрежението. Аз мисля да имам такова осветление освен под горните кухненските шкафове и в ълговия шкаф, които ще се получи. Мисля, че ще имам нужда от повече светлина там, също и в гардероба мисля да сложа от туй чудо на техниката. Кокович много добре се е получило при теб наистина, уникално.  Peace Дай малко инфо за тези смесители от ибей ако обичаш.

# 638
Мерси, приемам още мнения и съвети не само за LED  осветлението( а къде мога да го видя,в големите вериги дали ще го има, Практикер, Бриколаж?), а и за друго, при което няма да се пробиват шкафове и няма да ми вади очите.

# 639
  • Варна
А при тези плоскости полиестер има ли кант на вратичките или не?

# 640
  • Русе
Мерси, приемам още мнения и съвети не само за LED  осветлението( а къде мога да го видя,в големите вериги дали ще го има, Практикер, Бриколаж?), а и за друго, при което няма да се пробиват шкафове и няма да ми вади очите.

7/8, има на автогарата в магазина за лампи, че ми изскочи името в момента.

# 641
  • Бургас
еli kelli-много хитро си го измислила това с бурканчетата върху аспиратора.Да те попитам висящият сушилник за чинии откъде е ?Много ми хареса ,а и не съм виждала такъв.

# 642
  • Стара Загора
А при тези плоскости полиестер има ли кант на вратичките или не?
да има кант и то 2 вида ,самият кант не е от най-красивите ,имам в предвид понеже е лепен ,и се слага лепило ,което винаги потъмнява ,и се вижда  при светла плоскост .

Kokovi4 кухнята е страхотна! Били споделила дали си доволна от вградената микровълнова печка. Може би е малко извън темата, но моля да ме извините. Предстои ми направата на кухня и всяко мнение е ценно. И благодаря за линка!
МВ я взехме възмоно най-ефтина ,с рамка за вгражадне,понеже не я полвам често,понягога притоплям.Честно казано вградена изглежда много по-добре ,но самата рамка не е измислена как то трябва ,леко се движи на ляво на дясно ,което ме дразни ,иначе върши работа .Това е единствен уред към който имам забележки .Всички останали съм много доволна.
Я обадете малко за това LED осветление, искам да си осветя работните плотове в кухнята, имам пуснат предварително кабел при монтажа, но не искам да е с луминисцентни лапми, ще са ми на нивото на очите и ще ме дразнят.
Идеи?
shadowman?
доволна съм от лед осветление ,достатъчно е силно поне това което взехме.
Почти всички магазини които са специализирани за осветителни тела предлагат и лед ленти.
 има доста видове ,за кухня за предпочитане е влагозащитена ,има с студена светлина(синкава) или с топла светлина (по жълта).

Ако това ще ви е основно осветление на плота ,то добре да е по силна лента ,от 60 диода на метер 14 W,от типа дида 50 х50 (простичко да го обесня този вид диоди имат вътре 3 мини диодчета ,когато се намали сила на светлината на самата лента вътре в всяка диода се виждат 3 мини диодчета)
ох дано ме разбрахте , Embarassed

Само да вметна,че има доста различни цени на ленти ,зависи от лента зависи от магазин  Laughing

лента може да се залепи директно върху шкафа или да се направи канал и да се залепи в канала,за да нестърчи .

# 643
Kokovi4 кухнята е страхотна! Честито и със здраве да си я ползваш!
shadowman, адмирации за положения труд! Ако след всичките поръчки ти остане време и за Разград ще ти намеря работа! smile3501
Kokovi4, би ли споделила размера на горния ред шкафчета и височината на стаята?

# 644
  • Стара Загора
Kokovi4 кухнята е страхотна! Честито и със здраве да си я ползваш!
shadowman, адмирации за положения труд! Ако след всичките поръчки ти остане време и за Разград ще ти намеря работа! smile3501
Kokovi4, би ли споделила размера на горния ред шкафчета и височината на стаята?

сега не съм в това жилище ,утре ще премеря и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт