Кухните - 41 тема

• 90 200
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
  • В центъра на моретата
Kokovi4, честита кухня - страхотна е! Би ли казала как снадихте плота без лайсна? Предполагам, че е някакъв вид термоплот, а доколкото се интересувах си снаждат само с лайсни, които доста ме дразнят.

# 646
  • Стара Загора
Kokovi4, честита кухня - страхотна е! Би ли казала как снадихте плота без лайсна? Предполагам, че е някакъв вид термоплот, а доколкото се интересувах си снаждат само с лайсни, които доста ме дразнят.
благодаря за милите думи,не очаквах толкова мнохо похвали,Благодаря  Simple Smile

по въпроса ти,точно заради тези снадки избрах shadowman,не ми харесват тези лайсни,голяма грозотия са за мен ,и той снажда плота без лайсна. Grinningза по конкретни въпроси трябва да се обърнеш към него . Simple Smileточно когато прави плота не бях там

# 647
Искам да попитам shadowman каква изолация се слага на стените, преди монтирането на шкафовете. Предстои ми направата на кухня, с мъжа ми ще се пробваме сами. Но тъй като стените са външни, по всяка вероятност ще се образува влага. Извинявам се ако подобен въпрос е обсъждан вече Peace

# 648
  • Раковски
 Привет и от мен, благодаря за добрите думи. Ако някой ми е писал лично да знаете че ми е пълна кутията от сутринта не съм влизал.

На повечето въпроси ви е отговорила kokovi4. Само да кажа за ЛЕД осветленито, че различните цени са защото и те са различни, водоустойчивите са по-скъпи, а евтините са не са водоустойчиви, забелязах в един магазин, че продават и капачки за тази цел, тоест прави се канал в ПДЧ-то и после пластамасова прозрачна капачка.
 Pepina77, хубаво е отвън да се направи изолацията понеже като завали и водата премине през стените и после влиза в шкафовете, фазера първо мухлясва и започва да мирише гадно. Влезе ли влага в шкафовете започват и да се надуват.

# 649
  • Стара Загора
за тези които ми писаха за смесителя ,(пак повтарям качествен изглежда ,харесва ми,но пръска прекалено идва висок)
закупихме го от този продавач,но преди време имаше много повече разнообразие
http://www.ebay.co.uk/itm/Pair-Tap-Set-Kitchen-Bathroom-Bath-Bas … sh=item896024ba97
тук има доста интересни модели
http://www.ebay.co.uk/itm/Modern-Swivel-Spout-Monobloc-Kitchen-S … sh=item950393aef5

# 650
Pepina77, хубаво е отвън да се направи изолацията понеже като завали и водата премине през стените и после влиза в шкафовете, фазера първо мухлясва и започва да мирише гадно. Влезе ли влага в шкафовете започват и да се надуват.

Благодаря за отговора Ви. Отвън е предвидено да се сложи каменна вата, но си мисля, че няма да е достатъчно. В планински район сме и зимата е доста студено. В момента кухнята не е обитаема и дори се е образувала скреж по вътрешната част на стените. Дали само в областта на шкафовете може да се сложи нещо, което да изолира.

# 651
на влагата не може да се каже каде да мокри и надува..мухала влезе ли ти непоканен няма отръвка
мисълта ми е че ако сложиш изолация само на определено място, влагата и мухала ще избият там където няма изолация но апк ще си избият
а фазера е като гъба, има ли някаква влага, било то от вън, или от самите пари при готвене е готов...
аз бих те посъветвала да попиташ някои по опитен строител, за изолация да се постави ако позволява, малко ще ти стесни стаята но е добре, и специални бои и грундове се мажат стените, за да предпазва повече
и мн добър абсорбатор и повече проветряване в помещението трябва

# 652
  • Раковски
Kokovi4 кухнята е страхотна! Честито и със здраве да си я ползваш!
shadowman, адмирации за положения труд! Ако след всичките поръчки ти остане време и за Разград ще ти намеря работа! smile3501
Kokovi4, би ли споделила размера на горния ред шкафчета и височината на стаята?

Долния ред е 72 см + 10 см крака + 4 см плот, после гръб 60 см и горни шкафове 72см.  Като дойде време пишете и ще видим.

# 653
Само да кажа за ЛЕД осветленито, че различните цени са защото и те са различни, водоустойчивите са по-скъпи, а евтините са не са водоустойчиви, забелязах в един магазин, че продават и капачки за тази цел, тоест прави се канал в ПДЧ-то и после пластамасова прозрачна капачка.

Кажи къде я има тази капачка, нали си от Пловдив?
Моята LED лента е в канал, но така и не намерих по магазините такава капачка и си остана така.
А другото, което ми се случи е, че светването на лентата ми беше с дръпване на едно шнурче, което един ден в бързината успях да изтръгна от мястото му и така LED лентата остана включена ... вече сигурно от 3 седмици ... Мъжът ми все не намира време да го поправи, а за такова нещо не ми се вика пак майстора. Предполагам, че не е проблем да свети постоянно, или? Ползвам си го за дежурно осветление.

# 654
  • Раковски
капачката е с определени размери и за да се използва трябва канала да е пригоден за нея, инак я видях в кючука, около бившия РУМ Молдова.

# 655
Ок, мерси. Ще ходя да я видя, ако стане - стане. То и без нея не е грозно. Предполагам, че в някое от магазинчетата в блока, където е и Мтел?

# 656
  • София
Привет и от мен, благодаря за добрите думи. Ако някой ми е писал лично да знаете че ми е пълна кутията от сутринта не съм влизал.

На повечето въпроси ви е отговорила kokovi4. Само да кажа за ЛЕД осветленито, че различните цени са защото и те са различни, водоустойчивите са по-скъпи, а евтините са не са водоустойчиви, забелязах в един магазин, че продават и капачки за тази цел, тоест прави се канал в ПДЧ-то и после пластамасова прозрачна капачка.

Shadowman, аз ти писах на ЛС преди малко - дали го получи?  Ако не - да го изпратя пак?

# 657
  • Раковски
Всичко е ОК.

# 658
Kokovi4, благодаря за споделения опит за МВ. Ще се ориентирам към друг модел и марка, щом има такъв проблем.  Връщам се назад да чета за ЛЕД осветлението.

# 659
Хайде честит Петльовден!

Общи условия

Активация на акаунт