Кухните - 41 тема

• 89 380
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Вчера моят мъж готвеше на фурната и сега го питах и ми каза, че през цялото време фурната е работила на горен и долен реотан, защото аз винаги готвя само на долен плюс вентилатор, затова си обяснявам защо се е включило охлаждането.

# 706
  • Раковски
За да няма чуденки се обадете на магазина от които е купен уреда.

# 707
  • София
⅞ ...and Happily Ever After, И моята фурна духа топло определено време като я изключа  newsm78 Мислех, че е нормално и не си го слагам на душата. Аз я взех и без упътване, Миле 2 употреба, но нито го включвам, нито го изключвам този вентилатор. Ориентирам се по картинките  Laughing

# 708
  • Wonderland
Интересно ми е защо моята фурна има само горен реотан с вентилатор.....Аз пека доста тестени изделия откакто я имам вече 2 месеца почти.....но за съжаление нямам функцията долен реотан с вентилатор....Фурната ми е за вграждане на Пирамис....и при нас се включва вентилатора за охлаждане и охлажда за около 15 тина минути след като я изключа....Лошото е че нямам упътване на английски или на български.....и много се затруднявам....

# 709
Моята фурна е от най-обикновените, нямам отделно копче за вентилатора, но той винаги ми е включен като е включена и фурната.
Цветето, твоята каква е?

# 710
  • София
Цветето, фурната ти модел 60IN 1009 ли е?
Аз първо се бях спряла на нея, но някои неща ме разколебаха взех друг модел.

# 711
  • Wonderland
Пирамис Фурна 60АΠ 1009 Inox......

# 712
  • Балчик
Не всички фурни имат еднакви програми, защо се учудваш, че нямаш долен+вентилатор. Функциите се гледат при купуването. Ако не те устройва- не вземаш. Аз доста подробно бях изучила моята какви има и какви няма. Всъщност точно по функциите я избрах. Вентилаторите ми са два. Този за охлаждане е различен от този за печене.

# 713
  • Wonderland
Това,че нямат еднакви програми ми е ясно......Явно съм била разбрана погрешно.....това ми е първата покупка на фурна и може би не съм изучила толкова подробно функциите...... със следващата фурна ще имам по-голям успех.......

# 714
  • София
Не е чак такава болка за умиране липсата на долен реотан с вентилатор.
Помисли от добрата страна - ти имаш опция само за горен реотан, която други пък нямат  Simple Smile
Убедена съм, че стават вкусни на всички печивата, въпреки различните програми. Още повече, щом ти е първа покупка на фурна, не е като да си ползвала активно някоя екстра и изведнъж да се лишиш от нея, нали?

П.П. Пък аз, като един истински индианец, по Коледа реших, че ми е изгорял горния реотан на фурната, защото не виждах да се зачервява вътрешната серпентина (не че бях поглеждала преди това де). Много неудобно ми стана, като дойдоха от сервиза и ми казаха, че тоя реотан е за грила  Embarassed Ето, признах си!

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 09:59 от Таря

# 715
  • София
 LaughingИ ние при първото включване викахме човек от сервиза, и втората употреба са си с 2 г. гаранция, та се оказа, че просто таймера бил на нула и няма как да тръгне нито фурната, нито 2 от котлоните. А ние мислехме, че понеже удължаваха кабелите на плота, не са свързани добре.

# 716
Правят ли се такива шкафчета в БГ?

# 717
  • Sofiq
Реа, това прилича досущ на ъгловия механизъм на Блум, има ги да. Казва се space corner механизма.  Peace

# 718
Реа, това прилича досущ на ъгловия механизъм на Блум, има ги да. Казва се space corner механизма.  Peace

Благодаря! Гледах ги в един чужд сайт, не съм ги виждала в тази тема или при познати, изглеждат супер практични. Сега ще погледна където ме посъветва.  Peace

# 719
  • Раковски
Тези шкафове са голяма заигравка и е значително по-скъпо от другите им механизми. Тези носят по 50 килограма. По-миналата година правих такъв и за 1 голямо + 2 малки цената в магазина бе около 450 лева, сега са малко подобрени. Тези на снимката други което показва, че може да се направят и по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт