Предучилищна - набор 2005 - 3

• 43 907
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не, не си луда. И аз се оглеждам, че то и спестяване трябва за нея Laughing
Розово да е, това е хитът Joy

Сакън...и моята това ще иска, но ще и предложа да избира - аз избирам цвета, тя - картинката.
Така де, ако е тъмно синя или лилава, по-малко ще се цапа.

такава би била ок за мен, ама няма да и хареса.

# 676
Това с коледните подаръци ми е много познато. ooooh!
Е аз есента следих с интерес темата на тазгодишните първокласници доста интресни идеи имаше,ако знаете какво избиране на раници падна,най- важното което запомних е че трябва да събира блок N:4 иначе,нямам  намерение да купувам  някаква супер скъпа раница ,ще гледам младежа да си хареса нещо ,(а то при госпожиците е по трудно ),и без друго в понеделник аз или баща му ще я носим и в петък пак ние ще я прибираме,така са тазгодишните първокласници в училището, където ще учим,а и той с неговите 17 кг, не мисля че ще е здравословно да я носи пълна.

# 677
  • София
Ето едни примерни задачи за 1 клас на състезание Simple Smile Някой би ли споделлил информация, в кое училище се изучава такава логика в 1 клас ?
http://math-bg.com/wp-content/uploads/2010/05/VMS-2010-1-KLAS.pdf
Великденското математическо състезание се провежда през пролетта. Тогава децата почти са завършили първи клас.

# 678
  • София
Гуш, страхотна раница! Как съм пропуснала да погледна в Amazon, хем код за отстъпка ми се мъдреше Rolling Eyes
И аз следях с интерес избора на раница.  Laughing
Виртуална, по описанието ти, твоето дете би трябвало да се справи с математическите задачи.
За моето това е невъзможно.

# 679
Ето едни примерни задачи за 1 клас на състезание Simple Smile Някой би ли споделлил информация, в кое училище се изучава такава логика в 1 клас ?
Великденското математическо състезание се провежда през пролетта. Тогава децата почти са завършили първи клас.

Да така е , но какво от това, като са го завършили? Нима в учебника има такива задачи ? Аз лично не ги намирам и съм убедена, че в училище не се решават. Защо тогава се дават ?

# 680
  • София
Ние за тази уч. година купихме раница, че старата на нищо не приличаше, за да си носи гащите и пантофите и той си избра ученическа в синьо и сиво. Аз предвидливо още в магазина я огледах дали ще става за 1 - ви клас Laughing. Човека, обаче е категоричен, че за новата уч. година ще трябва нова, защото не може да ходи със старата и през ваканцията ще се обикаля за друга Whistling.

И Дани със сигурност няма да може да реши задачите от математическото състезание, но след една година може вече и да се справи с тях.

# 681
Ms.Gorgeous Хе хе хе, съмнявам се Wink Това че събира 2 и 3 цифрени числа е въпрос на желание и техника, а тези задачи са логически и не знам дали има такъв потенциал. Мисълта ми е, че това което се дава по изпити не отговаря на заложения материал и знанията в училище.

# 682
  • София
Ms.Gorgeous Хе хе хе, съмнявам се Wink Това че събира 2 и 3 цифрени числа е въпрос на желание и техника, а тези задачи са логически и не знам дали има такъв потенциал. Мисълта ми е, че това което се дава по изпити не отговаря на заложения материал и знанията в училище.
Щом намира начин да събере трицифрено число, не виждам причина да не намери другата логика.

# 683
виртуална, състезанията на СБНУ са за всяко дете, защото са върху изучавания материал - един вид контролно.
Всички останали състезания са за деца, които се занимават допълнително - вкъщи, на школа, и имат логиката Wink)) Т.е. не е за всеки, и не е казано, че всяко дете трябва да се явява на тях и да е усвоило такъв тип задачи в 1 клас.
По методика - учат до 20 и Иван има 20 лв, похрачил 5, колко са му останали ...

# 684
  • София
Ех как се оживи темата.Личи,че наближава краят на детската градина и 1 клас чука на вратите  Laughing.

Гуш много хубава раница.Мисля дали не е по-добре да се види на живо и изпробва на детето.Вярно,че родителите я носят,но ми се иска да има хубав гръб.Но ще видим как ще съвместим моите и на госпожицата претенциите по отношение на бъдещата раница.

# 685
Ms.Gorgeous Хе хе хе, съмнявам се Wink Това че събира 2 и 3 цифрени числа е въпрос на желание и техника, а тези задачи са логически и не знам дали има такъв потенциал.

Това е така:)

# 686
  • София
Да така е , но какво от това, като са го завършили? Нима в учебника има такива задачи ? Аз лично не ги намирам и съм убедена, че в училище не се решават. Защо тогава се дават ?
За по-надарените деца.
Ние останалите обсъждаме раници и изчакваме да си изучим материала за първи клас.

# 687
  • София
Спунк докато изучаваш материала в училище може да ти "дойде" таланта Wink.Не е задължително на 7 години и вече да си надарен по математика.

# 688
  • София
Хм, аз и за "Лингвистично кенгуру" се бях замислила.  Wink

# 689
  • София
Хм, аз и за "Лингвистично кенгуру" се бях замислила.  Wink
Езиковите състезания са ми по-голяма слабост от математическите такива. За съжаление на детето ми не.
Но пък, както каза Just...a woman , не се знае с какво ще ни изненадат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт