Ямболска дружина-22 тема

• 73 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Ямбол
viviqn аз слава Богу,не съм лежала за задържане,не знам там какви са условията,но всички лежали там,без да са били в родилното ги сравняват с там,което не приемам за правилно.
А иначе и аз съм за д-р Славейков с 2 ръце го подкрепям,той ми води бременоста и раждането.
И до ден днешен,дори и по тел. само да го потърся е супер отзивчив.

# 256
Ники,условията предполагам са като в родилното.Нов паркет стаите са измазани,две легла,мивка,телевизор.Срещу стаята имаше тоалетна в много добър вид,баня с топла вода....аз останах доволна.Другите стаи бяха с повече легла,имаше парно което беше пуснато до последно.Натоплиха ми се вечно студените крака Wink.

# 257
Да кажа първо за ямболската болница. Лежах за задържане преди 7 години и нещата сигурно са се променили, стига лекарите да не са същите. Д-р Славейков тогава не беше там и нищо не мога да кажа, но останалите не ставатг за нищо. Първо 3 лекари ме гледаха/ бях с адски болки/ и никой не можеше да каже нещо. Включително един се ицзепи, че няма бременност. Д-р Антонова твърдеше, че нямало нужда от вагинален ехограф  /а гинеколожката ми тогава нямаше такъв и ме прати в болница точно за да ме видят/Няма да ви разказвам за отношението, че ще стане дълго, но а  минало време, но беше като към животно и така си карах до третия месец, когати спря сърчицето на бебето и се наложи кюретаж. Оказа се, че съм имала мола/ която щяла да се види с вагинален ехограф. Само да ви кажа, че преди две години като правиха секцио на дъщерята на тогавашния директор на болницата и спукаха пикочния мехур.
За доктор Пенков аз съм била при него. Много кадърен лекар е. Но моята гинеколожка беше категорична, че в който и град да реша да раждам, трябва да е в окръжна болница, защото имат техника, ако не дай си Боже раждането се усложни. Отидох в Да раждам в окръжна Сливен с планирано секцио по лекарско предписание и При една прекрасна и безпроблемна бременност, се оказа, че бебето се е оплело в пъпната връв. Бях със спинална упойка, но веднага ме приспаха, за да не се измъчвам. Слава Богу спасиха ми бебето, което вече е на 4,5 годинки., Но поседя в кувьоз, после се появиха други усложнения, но  всичко се оправи. Но през цялото време идваха линейки и транспортираха бебенца от частните клиники, защото там нямат условия и при проблем ги водат в окръжна, а понякога става късно. Извинявамз се за дългия пост

# 258
И аз съм  чувала  добри отзиви за Славейков, но една птичка пролет не прави. Който няма късмета да се падне да ражда при него какво да прави? Да си стиска палци ли?

# 259
И все пак,добре че и един док.Славейков има там,защото и той ако го нямаше...язък и за късметлийките без палци.Като слушам какво става в големите градове,за загубата на родилки и здрави бебета.....в нашия град не съм чула да има такъв случай

# 260
Вивиян, имаше 2 за 3 месеца преди 2-3 години. Мисля, че на починали бебета, но забравих. Ще питам майка ми. Тя работи в болницата, а нейна колежка е бивша акушерка, та ако държите ще се поинтересувам. Но по принцип мисля, че всеки има право на мнение и не искам да натрапвам моето.

# 261
Освен детски център " Мечо пух" и "Арлекин" има ли други подобни където може да се празнува рожден ден?  Разбрах, че имало подобен някъде около "Нико"-то в графа ама.. newsm78

# 262
  • Ямбол
desperation,някъде около Сара -та съм го виждала,но само като табела,не знам нито дали работи,нищо.
Зад Кафе "Париж"лятото съм виждала да празнуват-навътре в дъното по пътечката за аптеката.
В Мола има също като детски кът стая с игри на 3-ет.

# 263
Това зад кафе "Париж" е Ямбол ленд мисля. Водих детето там няколко пъти лятото. Не е много лошо от към люлки за децата. Миналата година имаше един дядо който правеше кафето и даваше безалкохолните. Много възрастен ми се видя. Едва се оправяше с нещата и ако сега пак е той и го чакам за 3 кафета....Simple Smile Някой да помогне с информация за това до "Сара"-та дали го има.

# 264
А Този клуб Арлекин къде се намира

# 265
  • Ямбол

sas3,клуб "Арлекино" е от Крали -Марко гарата,като тръгнеш към Кирил и Методий нагоре,,то е 1 заведение а малко по-нагоре има хранителен магазин,още по-нагоре е зоо магазина,ако това ти е ориентир.

# 266
Никид, благодаря. Няколко пъти се случва като водим Деян в "Мечо Пух" да има частно парти и той е страшно разочарован. Мислех, че в Ямбол няма друг детски клуб. Арлекин е близо до работата ми и ще го видя

# 267
http://mechopuh.run-bg.com/bg/index.pl?_state=Company
На този адрес можеш да проверяваш кога има парти и да не се разкарваш напразно Simple Smile

# 268
Ами Деян като изтърси искам на топките и сме навън няма как да проверя. В Арлекин има ли топки?

# 269
В Арлекин има лятна градина с пързалка. Казаха, че ще слагат и батут. Има и зала вътре в заведението ама не става много много според мен за по-големи деца.

Общи условия

Активация на акаунт