Ямболска дружина-22 тема

• 73 617
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Направо ми развалихте доброто настроение. Не очаквах толкова скоро келешите  да се проявят. Ама простотията не ходила по гората. Успешен ден на всички, че хубав не може да е след това, което научих

# 286
Здравейте!
Аз в парка лично видях 3 пейки почти изкъртени в опит да се извадят от бетона, в които са положени стъпките. Магнолии отчупени вече доста са срещали из града, аз видях един цвят закачен на моста вчера....
Глоби и охрана и пак глоби и охрана. Не може без контрол!!
Лек ден!

# 287
Какво да кажа като в нашия блок има индивиди хвърлящи боклука си през балкона право на площадката smile3511Що за хора?

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 13:46 от rali1213

# 288
някой мама има ли мнение за детска градина и ясла Валентина във Златен рог не знам дали  е и ясла така ми казаха

# 289
някой мама има ли мнение за детска градина и ясла Валентина във Златен рог не знам дали  е и ясла така ми казаха
Ако това е градината която се намира зад бившето училище наречено "автото" съм чувала само хубави неща....Аз исках да попитам пък за ясла "Мечо пух" дали е верно, че летните месеци местят децата в други ясли из града?

# 290
Не през всички летни месеци. Но юли или август ще са в Каргона, поне децата от нашата група, не се зачетох много, тъй като моето от юни ще е на детска градина. Миналият август я оставих вкъщи с детегледачка, защото не ми се искаше да я водя до Каргона.
Вие записахте ли се вече?

# 291
Да, тръгваме от май месец. Трета група сме, не че ми говори нещо това Simple Smile. Ако е верно това за Каргона е лошо... Явно малко ще посещаваме яслата.

# 292
За трета група не знам, дали са били там. А юли пък идваха деца и една от лелите от Каргона в нашата група. Би трябвало да са изнесли информация вече на таблото.

# 293
  • Бургас
Привет, момичета !   bouquet

Извинявайте,че нахлувам в темата ви, но имам едно питане.
Някой може ли да ми каже дали консервен комбинат "Ягода" (гр. Ямбол) съществува? Или дали не е под друго име? 
Баща ми има да търси стаж от там и не сме сигурни дали съществуа, на същото място ли е или да ходим в НОИ ?  Rolling Eyes

# 294
  • Ямбол
От много години "Ягода" не работи и не съществува под друго име.

# 295
  • Бургас
Лилянa, благодаря много !   bouquet

# 296
  • Варна
Здравейте момичета,
търся координати на хомеопат Камелия Попова (Владимирова), която работи в Ямбол.
Дали случайно някой не би могъл да ми помогне?
Благодаря предварително и приятна почивка!

# 297
Какво да кажа като в нашия блок има индивиди хвърлящи боклука си през балкона право на площадката smile3511Що за хора?
Изобщо не се изненадвам...Дори по Търговска съм виждала как се мятат боклуци от терасите.

# 298
Поспаланка, като име ми е познато, но не знам дали работи в Ямбол. Пробва ли да питаш в темата Въпроси към Класически хомеопати? Мисля, че все някой ще отговори или поне на лични ще ти напише нещо.

# 299
  • Варна
Palia, благодаря.
Миналата година Ниал писа че приема в Ямбол, но никъде не успях да открия координати. Levander ми писа че не работи в Ямбол, може би вече се е преместила в София.

Все пак ако някой случайно е нейн пациент, ще съм благодарна ако сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт